Spoznaj CC kremo, ki da najlepši videz nenaličene kože

Pogosto se jezim nad zvezdnicami, ki pod sliko popolnega, sicer naravnega videza, objavijo pripis #nomakeup. Videz, kot da nisi naličen, največkrat zahteva veliko make-upa in časa. Predvsem pa je pogojen z zelo dobro izbiro izdelkov, ki so učinkoviti, a se popolnoma zlijejo s kožo. In prav takšna je Erborian CC krema. Da videz nenaličene, naravno lepe kože.

Erborian cc krema roze papir

Erborian CC krema

Erborian CC krema je dobro prekrivna CC krema, ki da povsem naraven videz lepe polti. Se ob tem sprašuješ, kaj za vraga je sploh CC krema in kako se razlikuje od BB kreme? CC krema poleg vsega kar opravi BB krema, še zelo dobro poskrbi za poenotenje polti (Colour Correction). Če imaš torej manjše pigmentne madeže, pegice ali drugače neenakomerno obarvano polt, izberi CC kremo:

 • izenačuje barvni odtenek kože,
 • osvetljuje kožo,
 • obnavlja in vlaži kožo,
 • zagotavlja zaščito pred UV žarki.

Erborian CC krema je na voljo celo v dveh odtenkih, svetlejšem Clair, za svetlo do srednje temno polt, in temnejšem Regular/Doré. Jaz uporabljam svetlejši odtenek, razen po počitnicah v tropih, ko je moja polt kljub zaščiti bolj zagorela.

Izkušnja ob uporabi

Ko Erborian CC kremo stisneš na hrbtno stran dlani, je bela s čisto drobnimi črnimi pikicami, a v stiku s kožo se čudežno spremeni in natančno prilagodi kožnemu tonu. Za celoten obraz jo v velikosti graha na kožo lahko naneseš kot kremo, kar s prsti, ali kot puder, s čopičem. Je prijetne teksture in se res hitro zlije s kožo, zelo enostavno pa jo zabrišeš tudi na vrat ali dekolte. Se sliši odlična izbira za vse, ki težko najdejo ustrezen ton pudra?

Glavne učinkovine

Erborian CC krema za enoten ten kože je obogatena s posebno sestavino, tigrovo travo (Centella Asiatico), ki jo korejske lepotne blogerke priporočajo za izboljšanje videza kože s hiperpigmentacijo ali brazgotinami po aknah. Med sestavinami so tudi izvleček medu za vlaženje in hitrejšo obnovo kože, vitamin E, ki celice ščiti pred prostimi radikali, adenozin – sestavina proti staranju, ki omogoča elastičnost in mehkobo kože ter vitamin B3, ki krepi zaščito kože in poskrbi za poenotenje polti. Erborian CC krema ima seveda tudi zaščitni faktor, ZF 25. To je dovolj za vsakodnevno zaščito, sicer pa jo uporabi po nanosu kreme za zaščito pred soncem.

Ni pa pomembno samo kaj vsebuje, ampak tudi česa ne: to so sulfati, parabeni in ftalati. Poleg tega ne maši por in jih na videz celo rahlo omili.

Cena in namig za nakup

Izdelek je na voljo v dveh velikostihza 15 ml boš odštela 19,90 € in za 45 ml pa 43,50 €.

Kozmetiko Erborian lahko kupiš v Nami, Maksiju in izbranih drogerijah Muller.

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

⇒♥ Preberi pa tudi več o Erborian kozmetiki.

Maham,

Nika

*Fotografije: Nika Maja. Fotografije niso obdelane.

** Če so ti všeč te rože iz papirja, pokukaj IG @lampetie_blossom, saj so na voljo pri nas, v Sloveniji.

*** Zapis ni sponzoriran, objavljam ga zaradi navdušenja nad izdelkom.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
 • Špela
  15 januarja, 2019

  Ali je možno kje dobiti tester kreme? Hvala

  • NIKA
   30 januarja, 2019

   Zdravo Špela, mislim, daimajo testerje v Maksiju. Sicer pa ga boš zagotovo dobila, če se obrneš na uvoznika, podjetje Stillmark d.o.o. in jih lepo prosiš, da ti pošljejo vzorček kreme. LP, Nika

Previous
Jesenski toni Cvetličnega druženja
Spoznaj CC kremo, ki da najlepši videz nenaličene kože