Erborian kozmetika: to moraš vedeti pred nakupom

Erborian kozmetika je priljubljena korejska kozmetika, s katero se srečamo, ko iščemo kakovostno CC- ali BB- kremo.

Erborianove izdelke uporabljam že skoraj deset let, spoznavanje s to korejsko znamko sem pričela prav s spoznavanjem CC-kreme. Uporabljam jo sama in tudi za profesionalno ličenje. Redno spremljam njihove novosti, občasno pa navdušenje nad Erborian CC kremo delim tudi na Dnevih ličenja z Erborianom. Preden te zamika nakup katerega od izdelkov,. preberi glavne karakteristike Erborian kozmetike.

PREBERI TUDI: To je najbolj prekrivni Eborianov izdelek

To moraš vedeti o Erborian kozmetiki

erborian kozmetika ličenje promocija
Če imaš še kakšno vprašanje, ga zapiši v komentar, lahko pa kozmetiko prideš preizkusit in me pocukaš v živo.

To so glavne značilnosti Erborian kozmetike:

  1. Vse CC- in BB- kreme so nekomedogene (ne mašijo por).
  2. Vsi izdelki so dermatološko preizkušeni.
  3. CC- in BB- kreme lahko med seboj kombiniraš in plastiš ali mešaš. Svetujem ti, da v tem primeru najprej uporabiš podlage (Matt, Glow, Pink Perfect), nato CC-kremo (tudi Red Correct ali Dull Correct), nato BB-kremo (običajno ali Super BB). Če želiš dodaten lesk ali matiranje na posameznih predelih, točkovno še enkrat nanesi Matt ali Glow.
  4. Izdelki Erborian so kreirani v Seulu in ustvarjeni v Evropi. Torej gre za korejsko kozmetiko prilagojeno Evropskemu tipu kože in lepotni rutini. Pogovor z ustanoviteljico lahko prebereš tukaj.
  5. Nekateri izdelki vsebujejo SPF zaščito. Poleti ob uporabi dodatne SPF zaščite, Erborianove BB- ali CC-kremo nanesi pod SPF zaščito, ker gre v večini za nego, BB- kremo pa lahko tudi preko SPF kreme (ker je pigmentov več).
  6. Če imaš svečan dogodek in razkazuješ npr. dekolte, noge ali hrbet, za polepšanje polti uporabi Erborian CC-Body kremo, ki da videz naravno lepe in rahlo zagorele polti.
  7. Najbolj ugoden spletni nakup Erborianovih izdelkov je na slovenski spletni strani erborian.si, kjer so pogosto tudi akcije, ob vsakem nakupu pa dobiš tudi tri brezplačne testerje.
  8. Fizična prodajana mesta Erborian kozmetike so: Nama, izbrane trgovine Mueller, Maxi, Leposana … podrobneje poglej tukaj)
  9. Vzorčki oz. testerji vsebujejo 1,5 ml izdelka, kar običajno zadostuje za 5 nanosov, da še lažje izbereš izdelek, pisan na tvojo kožo. Naročiš jih lahko na spletni strani erborian.si.
  10. CC in BB kreme so na voljo v manjši, 15 ml in večji 45 ml embalaži. Druga Erborian kozmetika, nega, pa je pogosto na voljo tudi v potovalnih različicah. V spletu zanje pokukaj tudi pod zavihkom kompleti.
  11. Izdelki Erborian niso testirani na živalih in niso v prodaji na Kitajskem.
  12. Znamka Erborian ni trajnostna znamka, je pa del grupacije L’Occitane Group, ki je B-Corp certificirana, kar pomeni, da stopa po poti trajnosti.

Zapisi z Erborian kozmetiko, ki jih boš našla na mojem blogu

Erborian forum korejska kozmetika vprasanja odgovori beautyfull blog 1
Preskusila sem dobrih 70 odstotkov vseh Erborianovih izdelkov. Tisti, ki so me navdušili, so našli mesto v zapisih na blogu.

O korejski znamki Erborian sem pripravila že več kot 10 zapisov, na blogu jih najdeš pod #erborian.

Najbolj brani so:

Poznaš kozmetiko Erborian? Imaš še kakšno vprašanje? Zapiši ga v komentar, hvala.

Maham,

Nika,

*Fotografije: Vstanem

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.