Moja ocena: korektor Erborian Super BB

Korejska kozmetika Erborian je lansirala nov korektor Super BB za prekirivanje nepravilnosti. Obljubljajo učinkovito prekrivanje podočnjakov in nego področja okrog oči. Kako so se odrezali na preizkušanju? Poglej mojo oceno in preveri, kakšni odtenki so na voljo, trike za nanos in kje jih dobiš s popustom.

⇒♥ Preberi tudi: Kako nanašati zeleni korektor

Moja ocena: korektor Erborian Super BB

moja ocean prej potem Erborian super bb korektor nika veger beautyfull blog
PREJ: Levo brez korektorja. POTEM: Desno zgoraj s korektorjem na isti svetlobi kot levo, desno spodaj pa na dnevni svetlobi.

Oceno podajam po enomesečni uporabi korektorja Erborian Super BB.

Korektor Super BB mi je zelo všeč. Dobro prekrije podočnjake in osveži področje okrog oči in ustnic. Pri tem ne draži oči (ne leze v oči in se ne lepi na kontaktne leče). Lepo se zabriše in zlije s kožo, da je ličenje kljub prekrivanju napakic videti naravno. Senzorično je zelo prijeten. Uporabljam odtenek Nude, nanašam pa ga s ploščatim čopičem (ne s priloženim aplikatorjem).

Preden se tudi ti zakadiš po ta izdelek, preberi še naslednje pomembne informacije in trike za uporabo.

Trditev proizvajalca

Erborian pravi, da gre za še en HIBRIDNI izdelek, pol negovalni in pol make-up izdelek, ki je namenjeni prekrivanju nepravilnosti na vseh tipih kože. 

Obljublja visoko prekrivnost z naravnim zaključkom, zaradi negovalnih sestavin pa naj bi ob redni uporabi pripomogel k zmanjšanju temnih podočnjakov in drugih nepravilnosti. 

K preskušanju so me pritegnile tudi navedbe, da:

  • je kremni, a dobro prekriven,
  • neguje s 5 % niancinamidom (osvetli in deluje proti nepravilnostim), escinom (spodbudi mikrocirkulacijo kože pod očmi in pomaga zmanjšati videz temnih podočnjakov), izvlečkom fermentiranega cveta ginsenga (poenoti polt in koži podari sijaj), 2 % kompleksom belega ginsenga (pomaga zgladiti in navlažiti kožo),
  • vsebuje SPF (mineralni),
  • na voljo je v treh odtenkih (zaenkrat so pri nas na voljo trije, a pred poletjem naj bi bila še dva temnejša).

Za tvojo lažjo izbiro in uporabo

Čeprav sem prepričana, da bodo tudi korektorji Super BB prodajna uspešnica, kot njihove CC- in BB-kreme, pa bo tvoje navdušenje (ali ne) odvisno predvsem od dveh dejavnikov:

  • če boš našla in izbrala pravi odtenek in
  • če boš izbrala način uporabe, ki bo zate najbolj učinkovit.

Izbira odtenka: Nude ali Clair? Ali si nista povsem podobna?!

pravi odtenek clair nude dore korektor erborian super bb nika veger beautyfull blog
Erborian pravi, da lahko korektor izbereš glede na to, kateri odtenek BB- ali Super BB- kreme ti ustreza. A jaz ti vseeno priporočam, da odtenek pred nakupom preskusiš.

Izdelek sem dobila v test dober mesec pred zapisom tega bloga in sicer sprva v odtenkih Clair in Dore, pozneje pa tudi v odtenku Nude.

Čeprav se mi je najprej zdelo, da mi ustreza odtenek Clair (prekrije nepravilnosti in pri tem na koži ni opazen), pa sem šele z uporabo odtenka Nude na drugi polovici obraza lahko opazila, da je rezultat pri slednjem bolj svež. 

Čeprav Erborian trdi, da lahko korektor izbereš glede na to, kateri odtenek BB- ali Super BB- kreme ti ustreza, ti vseeno priporočam, da odtenek pred nakupom preskusiš. Če se sama težko odločiš, pridi na Erborianovo karavano, kjer ti ga bom pomagala izbrati (datumi so zapisani spodaj) ali pa za pomoč prosi katero od prodajalk na prodajnih mestih.

In še opozorilo: vse s porcelanasto svetlo poltjo boste tudi pri tem izdelku ugotovile, da bi moral Erborian, tako kot pri CC- in BB- kremah, tudi pri korektorjih ponuditi nevtralen in zelo svetel odtenek, svetlejšega, kot sta Clair in Nude.

🙋‍♀️ Erborianova karavana 2024

Aprila bom z Erborianovimi karavanami v naslednjih poslovalnicah:

  • NAMA, 11. 4.: 11.00–17.00 (15 % popust nad 15 EUR)
  • MUELLER, 9. 4.: KRANJ QLANDIA 12.0 –18.00, CELJE, 10. 4.: 12.00–18.00, ALEA, 25.4.: 12.00–18.00 (20 % popust ob nakupu nad 19,99 EUR)
  • MAXI, 8. 5.: 11. 00–17.00 (15 % popust nad 15 EUR)

Pridi po nasvet.

Nanos: Naj ga nanesem samostojno ali prek BB Eye?

Ker je v korektorju Super BB tudi niancinamid in je tudi po občutku negovalno vlažilen, te bo morda zamikalo, da bi nehala uporabljati kremo za okrog oči. Če te sploh ne uporabljaš, bo nega v korektorju in zaščita SPF 25 naredila več kot nič. Če pa si uporabnica kreme za okrog oči, jo uporabljaj še naprej. Škoda bi bilo, da bi korak nege, ki si ga že usvojila, opustila.

Sama Super BB korektor uporablja takole: 

  • nega okrog oči,
  • nanos BB Eye kreme na celotno področje okrog oči, od obrvi pa do lične kosti,
  • nanos korektorja natančno na področje, ki je temnejše.

Ob dolgotrajni uporabi temni kolobarji res izginejo?

Na to vprašanje ti še ne znam odgovoriti. Moji podočnjaki niso tako temni, da bi bil rezultat po enomesečni uporabi opazen. Bom pa za poskusno zajčico prosila sestro, ki ima s tem že vrsto let težave in bo presrečna, če se bo ta trditev izkazala za resnično. Poročam ob koncu aprila.

Komu priporočam uporabo korektorja Super BB?

Ocena erborian super bb korektor nika veger beautyfull blog 5

Če si ljubiteljica Erborianovih hibridnih izdelkov, CC- ali BB-kreme, vsekakor preskusi tudi to novost. 

  • če si tim CC- (kot sem tudi sama) in imaš rada videz gole kože, ga boš s tem korektorjem lahko dosegla. Nanesi ga po uporabi CC- kreme in res le na predele, ki jih želiš prekriti. 
  • če imaš rada intenzivnejše prekrivanje (uporabljaš BB-kremo), lahko izdelek naneseš pred uporabo BB-kreme. Nanesi ga na področje, ki ga želiš prekriti (npr. podočnjake, lica). Stičišče nanosa korektorja in BB-kreme dobro zabriši.
  • če si uporabnica Super BB, korektor nanesi na predele, ki jih želiš prekriti, lahko pa ga naneseš tudi tako, kot bi z njim želela ustvariti konturing po nanosu Super BB kreme. 

Ali Erborianovih hibridnih izdelkov ali znamke še ne poznaš? Njihov korektor ti bo všeč, če iščeš izdelek za prekrivanje podočnjakov, ki je hkrati tudi nega, in ga občasno lahko uporabiš tudi za prekrivanje mozoljčka ali drugih nepravilnosti. 

Okoljski odtis in pogled na INCI-listo

Ker na blogu in družbenih omrežjih v veliki večini predstavljam okolju prijaznejše znamke in izdelke, želim, da se pred nakupom izdelka zavedaš še:

  • Erborian ni trajnostna znamka, je pa v skupini znamk, ki je B-Corp certificirana, kar pomeni, da podjetje že koraka po okolju prijaznejši poti.
  • Zunanja embalaža izdelka je iz FSC-kartona in z barvili, ki omogočajo recikliranje, tuba pa je iz plastike, ki prav tako omogoča recikliranje (ni pa nujno, da se v praksi to res zgodi, zato izdelek kupi le, če ga res potrebuješ, tubo pa iztisni do konca. Ne reži je, ker se manjša plastika še hitreje izogne recikliranju).
  • Erborianovi izdelki ne vsebujejo mikroplastike, ki je predmet prepovedi z Uredbo 2023/2025 (mikroplastičnih trdih delcev, manjših od 5 mm, kot so npr. delci za lesk). 
  • INCI lista in vsebina: Na INCI listi boš našla veliko naravnih učinkovin, kot so fermentiran izvleček cvetov ginsenga, beli ginseng, izvleček sladkega korena, escin (saponin divjega kostanja), izvleček sadeža kigelije, izvleček korenine divjega jama, mineralno SPF-zaščito, pa tudi sintetične polimere oz. silikone.

⇒♥ Če se z Erborianovimi izdelki za prekrivanje nepravilnosti in polepšanje polti šele spogleduješ, preberi še:

Kje je korektor Erborian Super BB na voljo (in to s popustom)?

erborian karavana
Želiš popust in brezplačno pomoč pri izbiri pravega odtenka korektorja Super BB? Pridi na Erborianovo karavano (poglej datume zgoraj).

Največja ponudba, najpogostejši popust in najbogatejša darila ob nakupu so v spletni trgovini erborian.si. Cena in link do nakupa: 36,90 EUR/ 10 ml.

Erborianovi izdelki so na voljo tudi v Muellerjih (v različno velikih in obiskanih je nabor izdelkov različno bogat, vendar ti prav v vsakem lahko priskrbijo vzorček ali naročijo želeni izdelek), Nami (odlična ponudba skoraj vseh izdelkov), Maxiju in Leposani.

Posebni popust in brezplačna pomoč pri izbiri pravega odtenka korektorja Super BB pa te čaka tudi na ERBORIANOVI KARAVANI (poglej datume zgoraj in pridi, da se spoznava).

Če imaš tudi ti izkušnjo s korektorjem Super BB, jo zapiši v komentar. In seveda, če imaš kakšno vprašanje, predlog … Hvala.

Maham,

Nika

*Fotografije: Vstanem d.o.o.

**Zapis je nastal v sodelovanju s Stillmark d.o.o., uradnim uvoznikom znamke Erborian v Sloveniji. Gre za plačljivo sodelovanje, pri katerem znamki omogočim preskušanje izdelka in zapis iskrene ocene.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.