Razširjene pore? Poskusila sem novo nego Erborian Pink

Erborian Pink Perfect je izboljšan. Do zdaj sem ga uporabljala zato, da je podaljšal obstojnost BB- ali CC-kreme, kadar sem potrebovala brezhibno naličen obraz za ves dan. Izboljšani Pink pa mi je veliko bolj všeč, saj ne služi le kot ‘podaljševalec’ obstojnosti ličenja, temveč na videz zgladi pore, rahlo matira in naredi kožo bolj gladko. Z nego, ki jo vsebuje, pa tudi na dolgi rok pripomore, da se pore, če že ne skrčijo, vsaj ne širijo. Predstavljam ti celotno linijo.

Listi kakija: novo v kozmetiki za zmanjšanje por

Izvleček listov kakija, INCI: Diospyros kaki leaf extract

Diospyros, kot se kaki imenuje po latinsko, pomeni sadje bogov. V tradicionalni korejski medicini in botaničnih raziskavah se uporablja že stoletja. Vsebuje veliko količino taninov in flavonoidov, zato ima antioksidativno delovanje. Kožo pomaga ohranjati prožno in napeto, obenem pa pripomore k oženju por. V novi liniji Erborian Pink je izvleček listov kakija v vseh izdelkih.

1. Primer in nega v enem: Erborian Negovalni pink primer

Nova roza tubica Erboriana Pink, Negovalni pink primer se od prejšnje razlikuje bolj, kot je videti:

  1. Namenjena je podaljšanju obstojnosti ličil, hkrati pa olajša tudi njihov enakomeren nanos. Nadaljnje plastenje ličil je lahko posledično tanjše.
  2. Vlaži kožo in navidezno takoj zmanjša pore. To ji uspe tako z barvo, mat učinkom kot s teksturo.
  3. Rahlo roza odtenek vsebine izenači polt, kar pomeni, da je koža videti svetlejša in lepša že takoj, ujame se z vsemi tipi polti.
  4. Z izvlečkom listov kakija tudi na dolgi rok pripomore, da se pore ne širijo, temveč krčijo (tega ti z lastno izkušnjo še ne morem potrditi, ker jo uporabljam premalo časa).
  5. Embalaža je lepša, pa tudi okolju prijaznejša, saj je iz recikliranih materialov

GLAVNE UČINKOVINE:

  • ekstrakt listov kakija: skrbi za prožnost kože in na dolgi rok oži pore 
  • olje kamelije: obnovi kožo, izboljša celično zaščito, ima protivnetno delovanje 
  • bučno olje: uravnava nastanek sebuma
  • izvleček preslice: izboljša kakovost kože

Negovalni pink primer je primeren za vse tipe in odtenke kože. Čeprav suha koža običajno nima razširjenih por, pa s tem primerjem lahko podaljšaš obstojnost ličil, pri mešani in mastni koži pa bo hkrati navidezno in tudi na dolgi rok poskrbel za manj vidne pore.

Cena in link do nakupa: 22,30 € /15 ml (posodobljena cena 4/2024)

MOJ NASVET:

Erborian Negovalni pink primer brez dodatka pudernih pigmentov da porcelanast videz polti. Poglej kako je roka na desni bolj poenotena.

Lahko ga uporabljaš kot primer, lahko pa tudi samostojno, kadar ne želiš poenotenja polti z barvo. Krema nekako na videz matira in zabriše nepravilnosti kože, da je ta videti naravno lepša.

2. Ciljno delovanje proti razširjenim poram: Pink blur stik

Erborian PInk primer maska korektor nika veger beautyfull blog blur stick

Rečem mu kar radirka, čeprav je bolj podoben korektorju v stiku. Pink blur stik je bele oz. prosojne barve, a pore v hipu zapolni in jih matira, da so manj vidne. Naneseš ga lahko kot primer po vsej koži ali le na mesta s porami (pred ličenjem in po njem za popravke). 

GLAVNE UČINKOVINE:

  • ekstrakt listov kakija: skrbi za prožnost kože in na dolgi rok oži pore
  • izvleček lubja bele vrbe: pomaga izboljšati teksturo kože in čvrstost kože
  • kremen v prahu: matira
  • silikonski prah: matira in zapolni poro
  • rastlinski skvalan: ščiti kožo in preprečuje dehidracijo

Dermatološko testiran in nekomedogen.

Cena in link do nakupa: 9.95 €/ 3g (posodobljena cena 4/2024)

MOJ NASVET:

Erborian PInk primer maska korektor nika veger beautyfull blog stick
Na fotografiji koža ni napudrana. Lesk sem ji odvzela kar s Pink blur stikom.

Erborian Pink blur stik vidim kot pomočnika, zadnjo čarobno paličico pri ličenju, s katero na hitro zabrišeš pore in drobne gubice. 

3. Dodatna pomoč za radiranje por (in nasolabialnih gub): Maska pink shot

Erborian PInk primer maska korektor nika veger beautyfull blog

Erborian Maska pink shot ​​v obliki metulja cilja na vidne pore v predelu nosu in lic, zato je tudi v značilni obliki metulja. Po učinkovanju je koža vidno bolj poenotena; rahlo v tenu, še bolj pa zato, ker so pore nekako bolj zamegljene.

GLAVNE UČINKOVINE:

  • ekstrakt listov kakija: skrbi za prožnost kože in na dolgi rok oži pore
  • zvleček lubja bele vrbe: pomaga izboljšati teksturo kože in čvrstost kože
  • kremen v prahu: matira
  • glicerin: vlaži, preprečuje izsuševanje kože

Cena in link do nakupa: 5,93 € (posodobljena cena 4/2024)

MOJ NASVET

Mojo pomočnico Aryo zanimajo vsi lepo dišeči izdelki. Tudi linija Pink je kot vsi drugi Erborianovi izdelki nevsiljivega, a nežno mamljivega vonja.

V vrečki je v resnici dovolj izdelka za dvakratno uporabo (če tvoja koža ni res močno izsušena). Zato ti svetujem slednje: preden izdelek odpreš, rahlo pritisni na vrečko z masko, da se enakomerno porazdeli. Čeprav je nenavadne oblike, masko dokaj preprosto naneseš na obraz, pazi le, da res pokrije tudi nasolabialne gube. Po 15 minutah učinkovanja masko odstrani. Če ti bo na koži ostal izdelek, ga s prsti vtri v kožo. Krpico shrani v vrečko in hladilnik ter jo naslednji dan uporabi še enkrat.

MOJ PROMO SET: Negovalni pink primer ter drugi meni ljubi izdelki s kar 30% popustom in ljubkim trakom

Ker so promocije nove Erborian Pink kolekcije do nadaljnega odpovedane, te vabim, da se mi pridružiš v SREDO, 11. 11. 2020, na Instagramu @erborian_slo ob 18.00 v INSTAGRAM LIVE (javljanje v živo). Predstavila bom novo Erborian Pink linijo ter odgovorila na vprašanja v zvezi z Erborian nego in uporabo BB- in CC-krem (lahko mi ga zastaviš že danes v komentarju ali na katerem od socialnih omrežij). Poleg tega pa sem sestavila svoj set, ki je na voljo le od 3. 11. do 22. 11. 2020 in vključuje moje ljube izdelke po zelo ugodni ceni in ta ljubek rdeč trak za lase.

To je set Nike Veger, ki bo v spletni trgovini erborian.si na voljo le od 2. 11. do 22. 11. 2020 po zelooo ugodni ceni. Da lažje spoznaš meni ljube izdelke.

MOJ PROMO SET NIKE VEGER za 46,60 € vključuje:

  • Primer in nego za zmanjšan videz por Negovalni pink primer, redna cena: 16,90 €/ 15 ml
  • Peno za čiščenje Čistilna pena 2 v 1, redna cena: 29,90 €
  • Tonik in vlažilec Losjon Yuza 2 v 1, redna cena: 11,90 €/30 ml
  • Maska na krpici Maska BB shot, redna cena: 7,90 €
  • Trak, ki umakne lase iz obraza za lažje čiščenje in nego in sicer ni v prodaji

Cena in link do nakupa: Redna skupna cena teh izdelkov je 66,6 €, v ekskluzivni ponudbi, mojem promo setu, pa bodo na voljo za 46,60 € (torej s kar 30% popustom) in s trakom za lase.

Pri tem je brezplačna tudi poštnina, izbereš lahko še tri vzorčke, dobiš pa tudi dodatno darilo ob nakupu, ki ga tudi sicer vedno prejmeš na erborian.si spletni strani pri nakupu nad 45 €. Set je na voljo od 3. 11. do 22. 11. 2020 v spletni trgovini erborian.si. Zaloga je omejena, zato ne odlašaj z odločitvijo.

Pore na pavzi … je to sploh mogoče?

Erborian PInk primer maska korektor nika veger beautyfull blog pore
No-makeup look ali gola koža. Negovana in polepšana le s Pink linijo.

‘’Daj pore na pavzo,’’ pravijo pri Erborianu ob lansiranju te linije. Preizkušala sem jo dober mesec, preden je prišla na police, in lahko rečem, da bosta tubica primerja in nege v enem ter stik našla mesto tudi v mojem kovčku za profesionalno ličenje. Vseeno pa ne pričakuj, da ti bodo s temi izdelki pore res zginile. Vsaj čez noč ne (o dolgotrajnih rezultatih pa še ne morem poročati). Če dobro razmislim, takšne nege kljub desetletjem raziskovanja in preizkušanja lepotnih izdelkov še nisem našla.

Kakšen je tvoj posluh za pore? Jih prekrivaš in kako, s čim si uspešna? Če si to linijo že preizkusila (ali kaj drugega učinkovitega), mi svojo izkušnjo prosim pusti v komentarju. Hvala.

Maham,

Nika

*Fotografije: Nina Ryodo

**Zapis je nastal v sodelovanju z Erborian Slovenija

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.