Profi make-up nasveti by José-Luis Yuvé

Profi make-up nasveti by José-Luis Yuvé, vabilo zaradi katerega sem prejšnji teden skakala bolj kot ob povabilu na Viktorje, modno revijo Maje Štamol in fotografiranje za izbor Famme Fatale hkrati. V svoji dvajsetletni šminkerski karieri sem odkrila že mnogo skrivnosti ličenja, ki jih, kakor mi čas dopušča, delim tudi s teboj. A vem, da ima vsak visažist v rokavu zagotovo še kakšno meni nepoznano.  

Beautyfullblog profi-make-up-nasveti-by-José-Luis-Yuvé Nika Veger

José-Luis Yuvé, zvezdniški visažist

José-Luis Yuvé, Guerlainov umetnik ličenja je ljubezen do umetnosti, kiparstva in dizajna odkril že v mladosti, kasneje pa so ga strastno navdušile tudi barve, moda, umetnost ličenja. José pravi, da je umetnik ličenja alkimist, ki v ženski odkriva njeno naravno lepoto s poudarkom na notranji lepoti brez popačenja. Ker je tudi moj stil šminkanja takšen, sem še toliko bolj naostrila ušesa in oči … morda celo nekoliko preveč, kajti ob mojem prvem vprašanju, je José najprej zavzdihnil: ”Difficult Woman!”. Odpustim, predvsem zaradi simpatičnega francoskega naglasa ;).

Beautyfullblog profi-make-up-nasveti-by-José-Luis-Yuvé 12

Top sedem profi makup nasvetov Guerlainovega umetnika ličenja

Led je bil prebit, moja samozavest pa nikakor, zato sem brez zadržkov lahko začela vrtati. V uri druženja sem izbrskala te SKRIVNOSTI in pomembne nasvete:

Beautyfullblog profi-make-up-nasveti-by-José-Luis-Yuvé 14

1. Najpomembnejše ličilo je … suspenz … ŠMINKA! Če si utrujena, zaspana, bolana in nimaš časa ali volje za ‘all-over make-up’, si natakni sončna očala, ustnice pa poudari z močno šminko. V trenutku boš svoj videz iz neurejenega spremenila v glamuroznega. DRŽI, tudi sama za triminutno preobrazbo prej kot maskaro ali senčila zgrabim naglavni okras ali klobuk, sončna očala in rdečo šminko.

Beautyfullblog profi-make-up-nasveti-by-José-Luis-Yuvé 10

2. V tem letnem času prisega na ustnice v oranžno rdečem tonu (namesto npr. češnjevo rdečem), saj je polt z njimi videti bolj zdrava in zlato sijoča.

3. Eden njegovih najljubših make-up izdelkov je korektor polti in hkrati osvetljevalec, Precious Light. Pričara sveže sijočo polt, hkrati pa z negovalnim učinkom tudi dejansko (na dolgi rok) briše sledi utrujenosti.  Nanese ga na lično kost, pod obrvi, na rob zgornje ustnice in obvezno tudi na kroglico brade.

 

Beautyfullblog profi-make-up-nasveti-by-José-Luis-Yuvé 9

4. Preden naliči oči, na področje podočnjaka oz. pod spodnjo veko ne nanese ničesar (niti pudra, niti korektorja). Po končanem senčenju in nanosu maskare področje pomete s čopičem (metlico) ali obriše morebitne madeže, šele nato podočnjak prekrije s korektorjem oz. predel osvetli z osvetljevalcem.

Beautyfullblog profi-make-up-nasveti-by-José-Luis-Yuvé Katja Jakopovic

5. José-Luis mi je tudi laskal, češ da sem lepa kot Natalija Vodianova (itak, da se je hotel odkupiti za prvo opazko ;)), ki je obraz nekaterih Guerlain izdelkov. Seveda sem takoj povprašala po njeni najljubši barvi šminke. Za večerno ličenje uporablja Guerlain KissKiss v odtenku 561/ So Plum.

Beautyfullblog profi-make-up-nasveti-by-José-Luis-Yuvé 5

Beautyfullblog profi-make-up-nasveti-by-José-Luis-Yuvé 4

6. Najljubše orožje ženske je maskara. Nova Guerlainova Cils d’Enfer So Volume je po njegovem najbolj črna maskara na tržišču, všeč mu je tudi zato, ker je kremna ter elastična in se zato ne drobi. Na dogodku je kar na Špeli Jambrek pokazal, da, če jo nanašaš obrnjeno vertikalno, lahko ustvari punčkast, baby-doll videz.

Beautyfullblog profi-make-up-nasveti-by-José-Luis-Yuvé Spela Jambrek

7. Nova črna je pistacija. Njeno barvo nosijo številna nova ličila, njen vonj pa dišava La Petite Robe Noire Eau Fraiche, lahkotna različica ‘male črne oblekice’, ki proslavlja zelene note, veselo in živahno razpoloženje.

Beautyfullblog profi-make-up-nasveti-by-José-Luis-Yuvé 2

 

Si te profi make-up nasvete, ki jih je z mano delil Guerlainov visažist José-Luis Yuvé že poznala? Kateri pa je tvoj najljubši make-up trik? Hvaležna ti bom, če mi ga izdaš.

⇒♥ Preberi tudi zakaj mi je všeč nova Guerlainova dišava Mon Guerlain Florale.

Maham,

Nika

  ♥ Klikni in pokukaj kaj se mi dogaja ta hip ♥

* Fotografije: Vstanem, PR Guerlain

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.