Ocena: prehranski dodatki Medex Anti-celulit

CELULIT.

Nekaj povsem naravnega je, da ga imaš. Kot tudi to, da ti je zanj vseeno, da ti je morda všeč, si ga celo želiš ali pa se ga hočeš znebiti. Povsem naravno.

Sama se zanj nisem zmenila, dokler ni postal boleč. Nakopičil se mi je za kolenom na zadnji stegenski mišici. Takrat sem odkrižala noge med sedenjem, prečrtala nošenje povsem oprijetega džinsa, obkljukala pa kar nekaj vsakodnevnih dobrih praks, ki ga odpravljajo učinkovito. Preveri jih tukaj:

Zdrave navade: To je učinkovita pot do gladke kože

K zdravim navadam sem to pomlad pripisala še uživanje prehranskih dodatkov Medex Anti-celulit. Si si to informacijo podčrtala? Naj ti zaupam takoj, čudežnega napoja, ki v res kratkem času (do julija 2020?) popolnoma odpravi celulit, nisem našla. Sem pa dobro alternativo, prehranske dodatke, ki ga odplakujejo. Rezultat se začne opažati po 30 dneh jemanja.

Kaj je celulit? Vsi imamo pod plastjo kože maščobne celice, ne glede na to, kako zdravo jemo ali kako zagreto telovadimo. Ko se njihov volumen zaradi povečanega izločanja estrogena in/ ali nepopolnega izločanja strupov v telesu poveča, pritisnejo proti vezivnemu tkivu. Kopičenje in povečanje maščobnega tkiva nato zmanjša prekrvavitev in izmenjavo tekočin v telesu, presnova se še bolj upočasni in vse skupaj se pokaže kot celulit, nagrbančena koža.

Prehranski dodatki Medex Anti-celulit

Če želiš odpraviti celulit ali izboljšati čvrstost kože celega telesa, potem v zdravo prehrano vključi še nove Medexove prehranske dodatke Anti-Celulit. Vsebujejo namreč rastlinske izvlečke za pospeševanje mikrocirkulacije, topljenje maščob in pospeševanje odvajanja vode in strupov. To je klinično testiran izvleček SelectSIEVE® Rainbow, kompleks naravnih rastlinskih izvlečkov črnega riža, kivija, rdeče pomaranče in ananasa. Vsebuje tudi encim bromelain, ki spodbuja delovanje prebave, pospešuje odvajanje vode in zmanjšuje otekline. Poleg tega kapsule vsebujejo še vitamin E in baker, ki imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, baker pa prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva.

Po dvomesečnem uživanju se izboljšata elastičnost in čvrstost kože ter vidno zmanjša pomarančni videz kože na stegnih, bokih in zadnjici. Tako pravi Medex, poglej kakšna pa je moja izkušnja.

Moja izkušnja: Gladek trebuh in seksi rita brez celulita

Medexove prehranske dodatke za lepšo kožo uživam že več kot dva meseca. 2 kapsuli Anti-celulita dnevno popijem s kozarcem vode. Ker kapsule nimajo okusa in so že pripravljen odmerek (potrebujem samo kozarec vode), nove navade ni bilo težko usvojiti. Še posebej, ker sem jih postavila na vidno mesto, zraven jutranje kave ;).

Prve spremembe sem začela opažati že dokaj kmalu (kmalu pravim zato, ker nisem v tem času spremenila prehrane ali začela še bolj intenzivno športati, v bistvu sem še manj, ker je bila karantena), po dobrem mesecu. Med prhanjem sem opazila, da se mi je nepričakovano vidno polepšala koža na trebuhu. Koža na predelu trebuha, ki so mi ga pred leti operirali zaradi mišične diastaze in popkovne kile, je bila od takrat zgrbančena. Ko sem naredila predklon, je bila prej kot pomaranči podobna skuti; zgrbančena, mehka, viseča. Po uživanju prehranskih dodatkov pa se je najprej vidno napela, potem pa postala tudi bolj čvrsta, kot bi se prilepila ob steno trebuha. Tudi če bi bil samo to učinek uživanja prehranskih dodatkov, bi bila povsem zadovoljna. 

Pozneje, po dveh mesecih uživanja, pa sem opazila tudi manj pomarančne kože na zadnjici in okrog kolen. Celulit s prostim očesom ni več viden, ostala je zgolj ena jamica, tudi, če kožo stisnem, ga ni. Ali sem hkrati izgubila kakšen centimeter obsega, ne vem, ker se nisem izmerila niti prej niti potem. Prav tako nisem naredila prej in potem fotografije zadnjice (nisem bila pri volji, da bi to objavila in bi se potem širilo po revijah s trači, kot se je ob moji lanskoletni objavi, povezani s celulitom). Zatorej mi boš morala verjeti le na besedo oz. boš videla, če se poleti kje srečava: Prehranski dodatki Medex Anti-celulit res izboljšajo čvrstost in napetost kože telesa, da ta postane vidno bolj gladka.

Medexovi Anti-celulit* prehranski dodatki ne vsebujejo glutena in so primerni tudi za vegane. Cena: 19,89 EUR/ 40 kapsul, kar je dovolj za 20 dni, fino pa je, da jih uživaš vsaj 60 dni. To pomeni, da boš za anticelulitno kuro potrebovala vsaj 3 škatle (59,69 EUR).

medex anti celulit prehranska veganska dopolnila nika veger beautyfullblog
Priznam, v karanteni je bilo drobnih priboljškov nekoliko preveč. Zato sem bila še bolj hvaležna …
medex anti celulit prehranska veganska dopolnila nika veger beautyfullblog
…. za drobne kapsule, ki so vidno prispevale k bolj gladki in napeti koži telesa.
medex anti celulit prehranska veganska dopolnila nika veger beautyfullblog
Če imaš težave s celulitom, ti priporočam uživanje Medexovih Anti-celulit prehranskih dodatkov.
medex anti celulit prehranska veganska dopolnila nika veger beautyfullblog
Poletje pridi, veselim se te.

Kaj pa ti, se poletja veseliš? Piši mi kakšen je tvoj odnos do celulita. Hvalaaa.

Maham,

Nika

* Fotografije: Nina Ryodo

** Zapis je nastal v sodelovanju z Medexom.

*** Sestavine: Rižev škrob, SelectSIEVE® Rainbow (izvleček črnega riža, kivija, rdeče pomaranče in ananasa, encim bromelain, maltodekstrin), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza, zgoščeni sok vijoličnega korenja), vitamin E (alfa tokoferol acetat), bakrov glukonat, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.