Philips Lumea Prestige: kaj o njej pravijo tiste, ki so jo kupile same?

Že vrsto let je, odkar sem prvič uporabila Philips Lumeo Prestige in svojo oceno strnila v tem zapisu. Ker se je od takrat zgodilo že kar nekaj novih različic tega ‘domačega laserja’, cena pa je še vedno relativno visoka, tokrat podajam novi zapis, s pomočjo katerega bo odločitev o nakupu lažja. V tem zapisu boš našla odgovore na to, kaj o IPL-aparatu za odstranjevanje dlak Philips Lumea Prestige pravite ve, moje bralke.

Si vedela, da je aparat Lumea Prestige izdelan v Sloveniji?

Kateri so NAJNOVEJŠI MODELI, preveri tukaj, kot tudi to, kje jo dobiš NAJUGODNEJE.

Še namig, najbolj izpopolnjena različica je Philips Lumea Prestige model BRI956/00, ki se od drugih razlikuje v tem, da:

  • ima 4 nastavke, za različne dela telesa (za telo, obraz, predel bikini, podpazduhe), ki so edinstveno zaobljeni in prilagojeni mestu uporabe,
  • čas tretmaja zelo skrajša, za spodnji del obeh nog potrebuješ le 8,5 min,
  • s senzorjem za barve kože Smart skin priporoči najboljšo nastavitev za odtenek na vsakem predelu kože.

Philips Lume Prestige: Ocene tistih, ki so si jo kupile same

Philips lumea prestige beautyfull blog nika veger ocena nastavki
Najbolj izpopolnjena različica Philips Lumea Prestige. Vse bralke ne uporabljajo te (kar je razvidno iz komentarjev), njene lastnosti so napisane čisto na dnu zapisa.

Letna maloprodajna vrednost kaže, da je Philips Lumea vodilna znamka v Evropi v kategoriji IPL. A to nam, ženskam, ne pove kaj dosti, še najraje se zanesemo na to, kaj o njej pravijo prijateljice, soseda, znanke z družbenih omrežij. Zato tokrat podajam mnenje, ki ste mi ga o Lumei zaupale v komentarjih na blogu in družbenih omrežjih:

1. Brez dlak sem že po treh tretmajih

”Lumea je moja najboljša prijateljica že zadnja tri leta. Jeseni malo pozabim nanjo, aktivno pa se začneva spet družiti pozimi, proti začetku pomladi in potem je tudi poletje prijetnejše. Sploh si ne predstavljam več, da bi bilo kakorkoli drugače!” Lena Gregorčič (@Zdrava harana za pse)

2. Področja gladke kože trajajo in trajajo

”Lumeo sem začela uporabljati lani. Naredila sem osem tretmajev. Rezultati so bili opazni nekje po tretjem tretmaju, nastajati so mi začela področja brez dlak, ki še vedno trajajo. Njen edini minus je, da je opravilo precej zamudno, meni je za cele noge in podpazduhe vzelo približno eno uro. Res pa je, da nimam najnovejšega modela in da sem precej visoka, zato imam tudi več obdelovalne površine.” Kim Potočnik (@Failed Beautification)

3. Štirje nastavki za enostavno uporabo

”Lahko samo rečem, da sem s Philipsovo Lumeo Prestige zelooooo zadovoljna. Že po drugi uporabi sem opazila očitno razliko! Ponekod mi dlake kar naenkrat ne rastejo več, zrastejo tanjše in rastejo počasneje! Če katero poskusim izpuliti s pinceto, kar izpade. Uporabljam vse štiri nastavke, saj je z njimi uporaba res enostavna.” Žanet Deljić‪

4. Deluje, ne glede na model, a je najnovejši veliko hitrejši

”Imam malo starejšo različico Lumee, a je vseeno po treh mesecih uporabe rezultat opazen. Sestrična ima prav to, najnovejšo, in se še hitreje pozna, da definitivno deluje. Predvsem pa je z njeno ‘mašinco’ postopek veliko hitrejši. Medtem ko jaz obdelam eno nogo, ima ona ‘narejeni’ obe.Mateja Oprešnik

5. Skrbi ni

”Imela sem podobne težave, kot jih opisuješ ti, Nika (hitro rastoče trdovratne dlake, občutljiva koža, op. a.). Preizkusila sem vse možne voske, depilacije pri kozmetičarki in druge načine odstranjevanja dlak, lansko leto pa sem si nabavila Lumeo Prestige. Odlična investicija, vsaj zame. Dlak je občutno manj, sicer jih na približno 2 do 3 tedne še vedno pobrijem, vendar je to kot noč in dan v primerjavi s preteklimi poletji, ko sem dobesedno preračunavala, kdaj imam lahko kratke hlače oz. kdaj bo že treba obleči dolge.” Vesna Končan

6. Aparat nadomesti obisk salona

”Philips Lumeo uporabljam že več kot pet let in od takrat sploh ne potrebujem drugih postopkov za odstranjevanje dlak. Prej sem za to zapravljala denar v salonu (dolgoročno se nakup aparata bolj izplača), zdaj pa, ko imam čas, to preprosto opravim v intimi doma. Skrbi, da bi šlo kaj narobe, so odveč, ker je primerna tudi za občutljivo kožo, postopek pa je neboleč. Slišim, da imajo novejše različice tudi senzor, s katerim lahko določim najprimernejšo nastavitev za svoj odtenek kože.” Pika Justinek

7. Je res priročna, uporabljam jo lahko kjerkoli in kadarkoli

”Philips Lumeo sem začela uporabljati septembra lansko leto. Rezultati so se pokazali kar hitro po začetku uporabe in poraščenost se je vidno zmanjševala, zato ni bilo težko narediti celotnega tretmaja ter ga pozneje ponavljati. Pri Lumei me je poleg njene učinkovitosti prepričalo še to, da jo, ker je lahko brezžična, uporabljam kjerkoli in kadarkoli, tudi ko se otroci igrajo, gledajo risanko ali pa zvečer, ko zaspijo.” Nina Držaj (blogerka @Z ljubeznijo Mama)

8. Vztrajnost se izplača

”Sicer je treba biti precej vztrajen, sploh če se želiš znebiti dlak na celih nogah, vendar se izplača. Če tretmaje izvajaš redno, se rezultati absolutno poznajo in se obdržijo dlje časa. Za bikini predel in noge sem prvo leto naredila največ ponovitev, drugo leto pol manj, letos bom potrebovala en ali dva tretmaja. Dlake, ki zrastejo nazaj, niso tako močne in rastejo počasneje, tako da tudi britje potem ni več grozno opravilo. Pred nakupom sem se pozanimala o delovanju in nisem pričakovala, da bom tretma naredila samo enkrat in bom prišla do čarobnih rezultatov, vendar sem s tem, kar sem dosegla, absolutno zadovoljna, pa še sama imam nadzor nad vsem.” Nina Boich (makeup artistka @Nina Beautyna)

lumea-prestige-philips-ocene-nika-veger-beautyfull-blog-delovanje
Ko zasveti lučka na zadnji strani ‘glave’, pomeni, da si aparat lepo pritisnila ob kožo in lahko sprožiš svetlobo.
lumea-prestige-philips-ocene-nika-veger-beautyfull-blog-senzor
Postopek ni boleč, vedno pa upoštevam ‘nasvet’ senzorja, ki – glede na kontrast barve kože in dlake- določi, kateri gumb od 1 do 5 naj pritisnem.
lumea-prestige-philips-ocene-nika-veger-beautyfull-blog-1
Rokovanje je enostavno zaradi oblike, možnosti uporabe brez kabla in ker je del za upravljanje na vrhu aparata.
Philips lumea prestige beautyfull blog nika veger ocena nastavki
IPL naprava Philips Lumea Prestige je tudi enostavna za čiščenje.
Philips lumea prestige beautyfull blog nika veger ocena nastavki
Všeč mi je, ker odstranjevanje dlak s Philips Lumeo lahko opravim v intimi doma.

Vidiš, vsaka ima svoj razlog, zakaj ji je Lumea Prestige všeč, in upam, da si med njihovimi odgovori našla tistega, ki je razrešil tvoje dileme. Sicer mi ga zaupaj v komentar ali pa poglej, kaj o Philips Lumei Prestige pravijo slovenske vplivnice. Če jo uporabljaš tudi ti, pa bom vesela tvoje ocene. Hvalaaa.

*Fotografije: Nika Veger

**Zapis je nastal v sodelovanju s Philips Slovenija.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.