VIDEO: odgovori na dileme v zvezi z IPL odstranjevanjem dlak

Dober glas seže v deveto vas … pregovor, ki drži tako za ‚domači laser’ Philips Lumea, kot moj blog … trdim zato, ker me velikokrat pocukate z zahvalo, da sem vam rešila težave v zvezi z odstranjevanjem dlak. Včasih pa se v zvezi s tem aparatkom name obračate tudi z vprašanji o uporabi, zato smo s Philipsom posneli video v katerem odgovorim na tri najpogostejša.

PRIPIS, 10.7.

Ker sta ta hip na voljo novejša modela Lumea BRI956/00 (4 ergonomski nastavki) in Lumea BRI950/00 (2 zaobljena nastavka), navajam še glavne razlike s tistim, ki sem ga preskušala sama ( SC2009 ). Ostale karakteristike (npr. da je življenjska doba sijalke 20 let), ostajajo enake.

  • Nastavki so ergonomsko prilagojenimi vsakemu delu telesa;
  • imata možnost delovanja žično, s čimer je Lumea še hitrejša in za tretma celega telesa potrebujemo le še 15 minut, ter brezžično, s čimer je nova Lumea še vedno hitrejša od prejšnjega modela, ki deluje samo brezžično;
  • vzdržljivejša baterija, če jo uporabljamo brezžično;
  • senzor SmartSkin vsakokrat priporoči najboljšo nastavitev za posamezen del telesa glede na ten kože in razliko med tenom ter barvo dlačic;
  • nova modela sta še bolj elegantna in imata še bolj dodelan dizajn.

Odgovori na najbolj pereča vprašanja v zvezi z Uporabo Philips Lumee

”Zakaj me je odstranjevanje dlak bolelo?’’ sprašuje Urška, ki je Philips Lumeo po prvi uporabi zabrisala v kot, češ da ne prenese pekočega občutka, ki ga povzroča IPL svetloba. Ko sem jo vprašala, kako je nastavila gumb za ”jakost”, mi je odgovorila: ”Na petko, saj vidiš kako črne dlake imam!”Ampak Urška ima tudi temno kožo, zato mi je bilo takoj jasno zakaj pekoč občutek …  V videu poglej kaj ta gumb pravzaprav predstavlja in tudi odgovora na drugi dve vprašanji.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
  • Polona
    11 julija, 2017

    Živjo, Nika. Še eno vprašanje 🙂

    Ali ga lahko uporabljaš tudi za bikini-brazil predel?
    Kaj pa tam, kjer so znamenja oz. kakšen izrastek? Sama imam namreč zelo veliko lepotnih znamenj, ki bi se jim bilo težko izogniti … imam pa tudi neka dva mini izrastka že od najstništva, kot neki bradavički ali podobno. Zadevi sta veliki max 2 milimetra, kožne barve, ju komaj opaziš, ampak vseeno.

    To sta meni osebno ključni informaciji pred nakupom.
    Hvala za odgovor 🙂 in lepo poletje želim! <3

    Polona

    • NIKA
      15 julija, 2017

      Zdravo Polona. Lahko ga uporabljaš tudi za brazilsko depilacijo, ima poseben nastavek za ta predel, na katerem so dlake bolj ‘trdovratne’. Lepotnim znamenjem bi se načeloma morala ob ‘streljanju izogniti’ če so temna … ampak to bi bilo morda bolje, da vprašaš kar kakšnega dermaologa ali na Philipsovo stran. Jih bom pa še jaz, pa ti sporočim odgovor. Eno super poletje želim nazaj ;).