Kratki lasje: trendi za jesen-zimo 2013/2014

Kratke frizure so vse bolj priljubljene tudi na modnih brveh in rdečih preprogah. Ker lepo odkrijejo obraz in poudarijo poteze in ker jih v primerjavi z daljšimi lasmi enostavneje negujemo in oblikujemo.

Kratki lasje J.P. Gaultier

Tako je eden izmed opaznejših trendov prihajajoče sezone tudi izjemno kratko striženje. Napovedali so ga številni modni oblikovalci, včeraj pa si ga je omislila tudi Beyonce. A ker bo ona morda že jutri spet dolgolaska (znana je po številnih preobrazbah z uporabo lasnih vložkov in lasulj), preden si opazno spremembo na krajše privoščiš tudi ti, dobro razmisli, kaj najbolje pristoji tvoji obliki obraza in tvojemu stilu oblačenja.

Moja izbira so frizure s punk rokerskim pridihom, kot so jih nosile manekenke za znamko J.P. Gaultier. Razkuštrani kratki lasje strogega reza, ki pa so vseeno žensveni, ker razkrivajo vrat in čelo, grobe, k višku privzdignjene resice, asimetrično striženje z zgoraj krajšimi in zadaj daljšimi lasmi (ne boš verjela, bundesliga je spet in) … Kljub močnemu vplivu 80-ih na modo in frizure, pa barva las ostaja naravna, torej brez kričečih in umetnih odtenkov (npr. zelene, modre, vijola) in brez beljenih pramen. Prav v tem se trendne frizure ‘na ježka’ razlikujejo od originalnih različic npr. Cindy Lauper.

Gaultier- jev trendni bundesliga ježek
Gaultier- jev trendni bundesliga ježek
coiffure_d__fil___fendi_automne_hiver_2013_2014_250829368_north_883x-480x297
Fendi je predstavil punk rok različico za dolgolaske.

Če ti ta ekstra pozornost ni všeč in ne želiš že od daleč vzbujati zavisti ;), pa navdih za kratko frizuro poišči v bolj umirjenih striženjih iz modnih brvi Louis Vuitton, Chanel, Matthew Williamson, No. 21 …

kratki lasje JZ 2013:2014

 

E-novice

This post is also available in: English

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.