Secret Santa 2016

Lepotne blogerke v decembru postanemo tudi Skrivne Božičke. To pomeni, da božičkova pomočnica (hvala Maša) v žakelj strese vse naslove zainteresiranih blogerk, nato pa vsaki izžreba njeneno Secret Santa. Sodelujem! Bolj kot zaradi darila, ki ga bom prejela od svoje Božičke (v tem trenutku še ne vem katera je), zaradi vznemirjenja ob izbiranju presenečenja za obdarovanko.

Beautyfullblog secret Santa bozicno darilo s pentljo

Njena lista želja

Da bi ugotovila kaj ji je všeč, sem njen blog The Beauty Of Nail Polish v zadnjem mesecu prečesala večkrat kot svojega. Že s prvim klikom sem odprla vrata čisto posebnega  kraljestva in pogruntala, da:

 • je ustvarjalna in polna novih idej
 • se najraje ukvarja z nohti in nego rok
 • pri manikirah zelo rada uporablja ‘stamping art’, po domače štemplanje
 • ji je všeč zlata barva
 • se poleg bloganja najraje posveča svojemu leto in četrt staremu sinčku
 • bi rada izvedela še več o ličenju
 • obožuje prahonabiralce in spominke vseh vrst

Beautyfullblog Secret Santa 2016 The Beauty Of Nail Polish manikira

Kaj ni super manikira? Več predlogov najdeš na blogu moje obdarovanke Tare, The Beauty Of Nail Polish.

#TheGiftIWantToKeep

To je uradni # letošnje L’Occitanove božične kampanije, ki prav prikupno opisuje tudi moje trenutne občutke ;). V paket presenečenja sem namreč natrosila izdelke, ki jih obožujem tudi sama in za katere upam, da bodo zadovoljili vse njene zgoraj naštete lastnosti:

 1. Svinčnik z veternico Smile Concept Store. Jaz ga imam kar na nočni omarici, da si lahko tudi ponoči zapišem svoje ustvarjalne navdihe. Vetrnica simbolizira simbolizira veselje, energijo in inspiracijo, na Kitajskem pa prinaša srečo in nove priložnosti, zato upam, da bo ustvarjalni veter še močnejši. In da jo bo malo spominjal na Beautiful Bloggers MeetUp, saj je bila veternica eden od glavnih detajlov konference.
 2. Mojo najljubšo kremico za roke L’Occitane s karitejevim maslom. Našla sem jo v ljubki embalažici, ki je dovolj mini, da jo lahko vržeš v vsako torbico in jo imaš tako vedno pri in na rokah ;).
 3. Štampiljko. Ker jih ima za nohte milijon, sem v Londonu izbrala kar običajno … no, ni čisto običajna, ima čudovito, prefinjeno risbo metulja in nenavadno dolgo držalo. Verjamem, da bo z njo uživala tudi v čisto običajnem štemplanju … po papirju ;).
 4. Še posebej, ker sem priložila blazinico za štemplanje zlate barve. Sumim, da bo, ko jo preiskusi, postala mahnjena tudi na izdelovanje home-made čestitk. Mi jo uporabljamo kar familjarno, a za njenega sinčka sem našla še nekaj bolj uporabnega …
 5. Nalepke za nohte Fingernail Friends (At The Zoo), Smile Concept Store. Si kar predstavljam kako zanimive igrice ali lutkovne predstave lahko zaživijo z njihovo pomočjo.
 6. Vichy Bronasti puder v prahu. Ker je multi uporaben; z njim poudarim lička, uporabim ga kot nežno marelično senčilo ali zimsko bledi polti dodam nekaj barvnega pridiha.  Dodajam link do videa uporabe po korakih ⇒ tukaj.
 7. In še nekaj prazničnega, kristalnega angelčka  za srečo in spomin.

Beautyfullblog Secret Santa bozicno darilo

Beautyfullblog Secret Santa najlepsa darila

Beautyfullblog secret santa zlata balzinica za stemplanje

Beautyfullblog Secret Santa krema za roke Loccitane

 

Draga Tara,

v letu 2016 ti želim veliko zlata vrednega navdiha in ustvarjalnega prepiha.

 

Si kliknila tudi na njen blog, kjer vsak dan do Božiča potekajo lepotne nagradne igre? Misliš, da ji bo darilo všeč? S čim pa si/boš ti obdarila svoje sodelavke?

Maham,

Nika

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

Fotografije: Vstanem

4 Comments
 • The Beauty of Nail Polish
  december 23, 2015

  Draga Nika,

  Darilo sicer še nisem prejela, ampak sem v zadnjem tednu najmanj 5x pomislila da si ti moja božička. In nisem se zmotila! Darilo izgleda čudovito in bi ti se rada že tukaj zahvalila za ves trud pri ustvarjanju darila. Izdelki so odlično izbrani, še najbolj pa se veselim prahonabiralcev… ker…. why not? Hvala še enkrat!

  Tara

  • NIKA
   NIKA
   december 31, 2015

   Hihi Tara, saj po svoje smo pa vsi eni nabiralci prahonabiralcev ;). Lepe praznike!

 • Tina French Vanilla
  december 30, 2015

  Joooj kako supeer 🙂 Tudi me smo letos imele nekaj podobnega, le da smo se ustvarjalke obdarovale med sabo s svojimi izdelki 🙂 In bilooo je super 🙂 Upam, da se bom drugo leto tudi jaz lahko udelezila tega 🙂

  • NIKA
   NIKA
   december 31, 2015

   To je tudi super ideja, meni so home-made darila še bolj všeč!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*