Rdeča šminka, tako najlaže najdeš pravo zase

To, da moraš imeti v svoji omari črno obleko, zame ni tako nujno kot to, da moraš vsaj enkrat poskusiti rdečo šminko.

V zapisu Vse, kar moraš vedeti o rdeči šminki, boš našla vse napotke za dober nanos, danes pa ti predstavljam kolekcijo, s katero boš najlažje spoznala, kateri odtenek rdeče ti pristoji najbolje in našla najlepšo rdečo šminko zase.

To so šolski primeri tople, nevtralne in hladno rdeče šminke

najlepša rdeca sminka loccitane nika veger beautyfullblog (3)
Zrcalce, zrcalce … Ti kar jaz povem, da v kolekciji L’Occitane Intenzivna sadna šminka zagotovo najdeš najlepšo rdečo šminko zase.

Se strinjaš, da znajo rdečo šminko najbolje nositi Francozinje? Morda je prav zato najlepša kolekcija rdečih šmink to jesen nastala v francoski hiši lepote. L’Occitane Intenzivne sadne šminke so kremastih tekstur, obstojnih formul in čudovitih, intenzivno rdečih odtenkov. Samo treh rdečih odtenkov (in enega nevtralno rjavega, 00 Jolie Brunette) in prav v tem je čar. Da boš ugotovila, kateri odtenek rdeče ti najlepše pristoji, ti ni treba diplomirati iz barve tvoje polti, niti razmazati vseh šmink, ki so na voljo. Poskusiti moraš le te tri rdeče odtenke in zagotovo bo en od njih pravi, saj so to najlepši primeri rdečih šmink:

  • topel, oranžno rdeč odtenek 04 Pomel-hot,
  • nevtralno rdeč odtenek 05 Ravie en Rouge, ki pristoji prav vsem in ga lahko izbereš, če se še med temi tremi ne moreš odločiti,
  • hladno rdeč odtenek 06 Rouge Craquant.

VEČ: Top 7 Nevtralno rdečih šmink

Si pripravljena na intenzivno zapeljevanje? Moja najljubša rdeča šminka iz te kolekcije je nevtralno rdeča (odtenek 05 Ravie en Rouge), ki jo nosim že vso jesen (tudi na fotografijah o kolagenu in v modni zgodbi s karo obleko), zato vem, da:

  1. je kljub obstojnosti negovalna, najbrž zato, ker vsebuje hladno stiskano olje granatnega jabolka, ekološko olje korenja iz Provanse, olje ročno obranega pomela s Korzike, ricinovo olje in vitamin E,
  2. jo je, če imaš okrog ust že prve gubice, fino nositi v kombinaciji s črtalom,
  3. je res intenzivne barve, zato jo namažem kar s prsti, če želim bolj naraven, nežno rdeč videz,
  4. bom vseeno kupila še druga dva odtenka, saj je celotna kolekcija odlična tudi za v moj profi make-up kovček.

Cena: 19,30 €/ 3g, na voljo v trgovinah L’Occitane in spletni trgovini www.loccitane.si.

najlepša rdeca sminka loccitane nika veger beautyfullblog (3)
Obstojna, a lepo mazljiva in negovalna formula.
najlepša rdeca sminka loccitane nika veger beautyfullblog (3)
Končni pridih je satenasto sijoč.
najlepša rdeca sminka loccitane nika veger beautyfullblog (3)
Misliš, da potrebuješ novo obleko za decembrske zabave? Razmisli še enkrat ;).

Kakšna je tvoja zgodba z rdečo šminko? Jo še izbiraš ali si z njo že podčrtala nešteto osebnih zmag? Vesela bom tvoje izkušnje v komentarju? Hvala.

P.S.: Čeprav L’Occitane ni ekološko certificirana kozmetika, pa sem se vseeno odločila za predstavitev te kolekcije. Ker je težko dobiti res dobra ekološka ličila, ta kolekcija pa ima veliko naravnih negovalnih sestavin. In tudi zato, ker verjamem, da boš z njeno pomočjo res našla svoj pravi odtenek in tako naredila manj zgrešenih nakupov.

*Fotografije: Pia Hočevar Mučič

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.