Kolekcija Urban Decay by Kristen Leanne že v Ljubljani

Juhu, kaže, da se bomo tudi v Sloveniji lahko obarvale s posebnimi izdajami kolekcije UD x Kristen Leanne, saj so že dostopni v parfumerijo Müller BTC v Ljubljani.

Kristen Leanne

https://www.instagram.com/p/BfhLdGZFmHO/?hl=en

Je beauty influencerka znana po uporabi proizvodov, ki niso testirani na živalih, močnih barvah ličenja, opaznih tetovažah in živahnem značaju. Video posnetki, v katerih prikazuje različne looke, od vsakodnevnih do izrazito glamuroznih, kar žarijo od ustvarjalnosti. Če bi jo opisala s tremi besedami, kot sem UD, bi rekla, da je mojstrica barvitih probrazb.

Kolekcija UD by Kristen Leanne

Uteleša vse tisto, kar obožujemo pri obeh, Kristen in Urban Decay; igrivost, strast in avtentičnost. Sestavljajo jo naslednja ličila:

Urban Deacy Kristen Leanne Palette

Paleta senčil Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette. Vsebuje 11 živahnih odtenkov, vključno z edinstveno rumeno, paleto močnih odtenkov in enostavno neverjetno kombinacijo dvojnega senčila. MPC: 39 €.

Urban Deacy Kristen Leanne

Paleta Daydream Eyeshadow Palette s petimi novimi odtenki je njena izbira za popoln mat finiš in nežne nevtralne looke za oči. MPC:  26 €.

Urban Deacy Kristen Leanne Paleta osvetljevalcev Beauty Beam Highlight Palette je morda Kristenino najljubše ličilo, saj highlighterje obožuje skoraj tako kot mehiško hrano. Morda so prav zato v barvi tacosov ;). MPC: 32,50 €.

Urban Decay Kristen Leanne Lipstick

Šminke Vice Lipstick v odtenkih, ki po Kristenino vsekakor ne smejo manjkati med ličili lepotne obsedenke. MPC: 19,50 €.

Si ljubiteljica Urban Decay izdelkov in živahnih barv? Kaj imaš na listi želja?

Maham,

Nika

*Fotografije: PR

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.