Vsi odtenki laži Elle Style Awards

Sinočnji dogodek, podelitev nagrad Elle Style Awards, me je navdihnil, da črno na belem (in bolj za hec kot zares) opredelim sedem laži včerajšnje modne scene.

  1. Domnov metuljčekPicShells-1Če obstaja bela laž, izmišljotina, ki olajša ali polepša življenje in je neškodljiva, potem je to rezina lesa v obliki metulja na Domnovem vratu. Glow Bow Ties je hud lesen dodatek slovenskega dizajna, ki je takoj ukradel mojo pozornost. Preden si rečeš ‘ma to lahko naredim sama’ in izvlečeš žagico, zavij v trgovino s konceptom Smile v centru Ljubljane. Zakaj poglej pod št. 5.
  2. Vzdih presenečenja Maje Martine Merljak ob razglasitvi zmage (njeni ekipi) v akciji Twingospodične. Seksi, zaigrano in rahlo zlagano. Za sponzoriran modni šoping v Lafayetu bi tudi sama naredila … ma ne … na vzhodu se kupuje svilo, ne lajkov.
  3. Izjava super in zabavne voditeljice večera Urše Jerkič ‘‘Elle je lahkotnost”. Bi rekla … ampak zakaj je potem najbolj lahkotno oblačilo v dvorani TRDO STOJEČA, ČRNO-MODRA obleka v stilu 50-ih, ki jo je lastnica, urednica Elle, Barbara Sekirnik, zmehčala z najlepšim dodatkom, širokim nasmehom in ljubko prezenco (pomagali so tudi tisti kjut čeveljci)?!
  4. Fashion is fun beautyfullblog elle style awards 1… slogan videa, ki je zaključil podelitev Elle Style Awards. A slika v dvorani je prej namigovala, da je slovenska modna scena padla v ‘dark age’, kjer se tako ustvarjalci in uporabniki skrivajo za zidom neizstopajoče črnine … Kot da ti lahko odleti krona, če že ne glava, če te raztrga kak ‘modni kritik’ na svojem stajliš blogu ali za mizo z ostalimi neživci? … Vidiš … tako kot branje literature tudi mode ne jemljem preveč resno ;), zato se mi je tudi med odstavljanjem Bele z joške in štorklanjem v taksi, zdelo bolje, da se nad izborom čevljev zjokajo modni kritiki, kot moja šestletna ‘top model’ poznavalka.
  5. Povabljenci … in to tisti, ki v svoji omari ne premorejo niti enega kosa slovenskega dizajna. Slovenska moda je v primerjavi s svetovno poceni, zato mislim, da si en kos, vsaj nakit, lahko privošči prav vsak, ki je bil včeraj na prireditvi.
  6. Zmago … jim bom raje rekla nagrajenci. Zame moda pač ni konjska dirka, pri kateri ocenjujemo za katero ritjo se najbolj praši. Ali pač? … in je v njej vedno tudi nekaj ‘kmečkih kljus’, ki tečejo zraven, čeprav je že v naprej jasno, da modna komisija nikoli ne bo stavila nanje. Ali pa smo ‘osli’ vsi, ki se kakorkoli pridružujemo tej dirki? … Za trenutek se mi je včeraj zazdelo, da je važno le koliko bo s to prireditvijo ‘nagrajen’ organizator … (mogoče sem staromodna, ampak kak govor urednice ali zahvala nagrajenca ne bi bila odveč).
  7. Moji lasje … najbolj debela in črna laž celega večera ;).Beautyfullblog hair”So pravi?” Zasluga za končno spet dobro frizuro ne gre kremi za kodre in dolgotrajnemu navijanju na drobne navijalke. Prehransko dopolnilo Priorin Extra, ki ga zdaj jemljem že 14 dni … ne, zaenkrat spremembe na bolje niso opazne. In tudi ne pričakujem, da se bo čudež zgodil čez noč … razen tak, kot včeraj ;). Po pravici? Ja, so pravi … ampak ne moji ;).

*Fotografije: Vstanem

Logo_BHC_Horiz_Print_4c

Sponsored by Bayer Healthcare

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 Comment
  • ariana vetrovec
    15 oktobra, 2014

    Super naslovček, super, zabavno branje, tako vetrovno in sveže in, če kdo tega ne razume ali je morda užaljen je to zgolj posledica črnine, ki jo Slovenci nosimo tudi v glavah.