Pobeg v dvoje: Villa Bhuvana

Dooolge počitnice z otroki iz strašne želje in velikega veselja po tri-tedenskem non stop druženju za hipec lahko prerastejo v strašno obvezo. Možnost pobega v čudovito luxsuzno vilo Bhuvana, kamor običajno pari prihajajo na ‚hanimunse’ je zato sladkorček, ki se mu nisem mogla upreti.

Luksuzna Vila Bhuvana je skrita na umirjenem, severnem delu otoka Gili Trawangan. Bližina naše familjarne nastanitve Eco Villas ni bila edini razlog zakaj sva se zaljubila prav v njo. Všeč so nama bili detajli s katerimi je prežeta. Združuje namreč Indonezijsko tradicijo bivanja in sodobne trende v oblikovanju. Karakter ji daje tik obdelan v klsičnem javanskem stilu iz 19. stoletja v paru z ročno kovanimi elementi iz kovine, grob kamen, ki ga mehčajo nežni materiali, surovo usnje ujeto v prefinjene kovinske detajle.

V vilo sva vstopila skozi odprt in zračen dnevni prostor, ki vabi k poslušanju glasbe, gledanju TV-ja, DVD—jev ali igranju igric s Xbox 360 game konzolo, branju knjig, ter občudovanju vrta in privatnega bazena s počivalnikom v naravni senci dreves ali postelji pod tančicami. Diskretno prislonjena ob rob dnevnega prostora moderna kuhinja vabi k igranju z začimbami … ali poredno metlico iz čudovitega perja 😉.

Morda je za nadaljne raziskovanje vile in iskanje spalnice kriva impozantna slika gole ženske, morda pa športni rekviziti kot sta hulahop in štanga za veso v vzgibu. Velika garderobna omara in postelja z dobrodošlico bi me lahko zapeljali, da takoj odvržem obleko in se skrijem pod rjuho, a sem raje najprej podlegla kadi in dežni prhi. Pod njo teče ribnik, ki se ovija okrog in okrog Bhuvane in poskrbi, da skupaj z ribami odplavajo tudi misli …

Poleg čudovitega in premišljenega dizajna vilo odlikuje tudi odličen servis in naravi prijazne prakse načina grajenja in delovanja vile. Gostje vile so na Booking.com Bhuvano ocenili z 9.1 točke. V njo se lahko zaljubiš tudi ti, preko te foto zgodbe ali FB strani … klik klik.

Preberi tudi:

Katera pa je tvoja sanjska destinacija za medene tedne? S predlogi na plan … če ne drugega, bom letos družica ;).

Maham,

z željo, da se na Gilije spet kmalu vrnem.

Nika

Fotografije: Vstanem s Huawei p8 (fotografije niso obdelane)

E-novice

This post is also available in: English

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.