Učinkovit naraven anti-age serum ekološke kozmetike Melvita 

Staram se. In s tem nimam težav. Želim pa, da je moja koža videti negovana, sijoča in da se v njej počutim dobro. Želim, da je nega, ki jo nanašam, čim bolj naravna ter prijazna moji koži in okolju. Da je senzorično tako prijetna, da me vleče k uporabi, da postane nepogrešljiv del vsakodnevnega lepotnega rituala. Ne, ker jo potrebujem, ampak ker jo želim uporabljati! In tak je anti-age serum Melvita Argan-Bio Active – Strokovni serum za glajenje in sijaj.

Melvita Argan-Bio Active – Strokovni serum za glajenje in sijaj 

Gube okrog ust, nosu, oči, na čelu, uvela koža in konture obraza, neenakomerna polt s pigmentnimi madeži? Če iščeš izdelek, ki bo z aktivnimi učinkovinami nagovarjal vse to, kožo zaščitil pred oksidacijo in zunanjimi škodljivimi dejavniki ter izboljšal njeno prožnost in elastičnost, ti predstavljam mojega favorita med anti-age serumi – Melvita Argan-Bio Active. 

Aktive učinkovine

Strokovni serum za glajenje in sijaj je izdelan iz 99 % naravnih učinkovin, kar ne pomeni, da ni učinkovit. Prav nasprotno, njegova učinkovitost je potrjena s testi (več preberi tukaj). Vsebuje že dolgo znane učinkovine, ki skrbijo za mladosten videz kože, z novejšimi predelavami, ki so še bolj učinkovite: 

  1. Fermentirano arganovo olje: Učinkovitost je visoka, saj je koncentrirano z maščobnimi kislinami (20-krat več kot klasično arganovo olje). Molekule so manjše in lažje prodrejo v kožo, kar izboljša njeno čvrstost in tonus. 
  2. Arganovo olje: Ekološko arganovo olje je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami omega-6 in omega-9, skvalanom in fitosteroli, zato pripomore k bolj gladkemu videzu kože.
  3. Postbiotik maline: Ta je 38-krat bogatejši z laktično kislino (AHA – alfahidroksi kisline) kot navaden izvleček maline. Pomaga pri obnovi kože in krepi mikrofloro. Ne vsebuje silikona in titanovega dioksida. 
Dober naraven Anti age serum eko kozmetika Melvita argan bio active Nika Veger Beautyfull blog 4
Dober naraven Anti age serum eko kozmetika Melvita argan bio active Nika Veger Beautyfull blog 10
Dober naraven Anti age serum eko kozmetika Melvita Nika Veger Beautyfull blog 10
Nika Veger

Pika na i 

Serum je senzorično izjemno prijeten; tekstura je lahkotna in se hitro vpije, vonj pa je nežen in eleganten – lahka zelena cvetlična dišava z notami osmanthusa, šmarnice, belega jasmina in smole arganovega drevesa. Prenovljena vizualna podoba Melvite se odraža v elegantni stekleni embalaži, ki vsebuje 35 % recikliranega stekla

Cena in link do nakupa: 58,50 EUR/ 30 ml

Zakaj serum in ne krema? 

Celotna kolekcija Melvita Argan Bio-Active je odlična, a če bi morala izbrati enega izmed štirih izdelkov (dnevno kremo, nočno nego, kremo za okrog oči in serum), bi bil to serum. Serum je običajno bolj koncentrirane formule in prodira globlje kot krema. Ta serum uporabljam vse leto – v hladnejšem delu pred nanosom kreme, v toplejšem pa včasih kreme sploh ne uporabim. Je tudi odlična podlaga za ličenje. 

Poznaš ekološko znamko kozmetike Melvita? Če ne, ti svetujem, da jo raziščeš preko naslednjih vsebin, ker je res čudovita: 

Vesela bom kakršnih koli vprašanj ali predlogov, zato nadaljujva pogovor v komentarju. 

Maham, 

Nika 

*Fotografije: tatianariphotography.com

**Zapis ni oglasna vsebina.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.