Poročni make-upi s Keiro Knightley

Ko sem izbirala najboljše trike za popoln poročni makup in iskala primere lepega poročnega ličenja (ki ne sledi trendom, ampak poudari lepe poteze obraza), se mi je neplansko zasejal v možgane ta zapis. A ker ves plevel ni škodljiv in nekatere ‘travce’ prav zdravo in zanimivo začinijo pomladno solato, naj razložim samo še zakaj prav poročni make-upi s Keiro Knightley. Vsaka nevesta si želi biti naravno lepa, luštna, seski, elegantna, mladostna, malo posebna in najlepša ob svojem izbrancu … in ‘kiri’ je to uspelo celo ob mr. Deep-u? Zato.

poročno ličenje makup keira knightley rdeča šminka
Tako bi se naličila, če bi se poročila pod cvetočo češnjo ali na lepem travniku. Igriv kontrast ustvarijo močne obrvi ter mehko rdečilo, ustnice in senčilo v rdečkasto rožnati barvi. Maskara je nanešena v dveh plasteh.
poročno ličenje makup keira knightley zadimljene oči
Poročna lokacija: elegantna rezidenca s pogledom na morje. Zadimljene oči v črni in rjavi barvi, porcelanasta polt in nude ustnice – make-up, ki vsako žensko naredi elegantno, seksi in nekoliko resno.
poročno ličenje makup keira knightley rdeča šminka
Oči zasenčene v rjavih tonih in notranji rob zgornje in spodnje veke pobarvan s črno, dajo naravnemu videzu seksi pridih. K temu pripomorejo tudi sijoče ustnice. Se vidiš na poroki v Toskani ali stari kraški vasici?
poročno ličenje makup keira knightley močan
… Rdeče ustnice in močno, a mehko obrobljene oči klasičnega ličenja filmskih div 40-ih let so kombinacija, ki pašejo vsakemu stajlingu, kraju, prostoru in času.
poročno ličenje makup keira knightley zagorel
… Bronasto zagorelo polt osveži rdeče oranžno rdečilo. Videti je kot da oči niso naličene, a vendar izstopijo, ker so notranji rob zgornje veke in trepalnice pobarvani s temno rjavo maskaro. Taka boš lepa na palubi jadrnice ali bosa na plaži.
poročno ličenje makup keira knightley močne oči
Je tvoja snajska obleka iz videospota November rain? Oči so močno obrobljene s črnim svinčnikom po notranjem robu, črtalom po zunanjem in še plastjo maskare ter umetnimi trepalnicami. Svežino da roza šminka.
poročno ličenje makup keira knightley
… Ta makeup bi izbrala, če bi se poročila … mlada ;), saj so vsi prej prikazani make-upi v primerjavi z igrivo privihanim črtalom, umetnimi trepalnicami in živahno šminko čisto preresni.
poročno ličenje makup keira knightley svež videz
Če so ti zadimljene oči preveč intenzivno ličenje za poroko, lahko poskusiš smokey eyes v rjavih tonih in ga omiliš s svežo barvo na ličkih in ustnicah. Tudi to ličenje pristoji vsem stilom porok.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.