Visažistke, blogerke in urednice so mi zaupale, kateri so njihovi naj MAC izdelki

Ko sem se začela ukvarjati z ličenjem, sem si želela, da bi lahko pobrskala po makeup kovčkih meni priljubljenih visažistov in znanih ljudi. Včeraj sem naredila točno to.

MAC Ljubljana Citypark medijska otvoritev VIP Nika Veger
Klepetam z lepotno urednico Cosma, Katjo Štravs.

Novo odprta trgovina MAC Cosmetics v City Parku v Ljubljani, je včeraj gostila  medije, make-up artiste in blogerje. Lepa gesta, saj MAC Cosmetics svojo priljubljenost dolguje prav fotografom, urednikom, novinarjem in modelom, ki so blagovno znamko zaradi širokega nabora izdelkov pričeli promovirati že v 80-ih letih prejšnjega stoletja. Druženje s kolegi sem izkoristila za to, da sem povprašala kateri izdelki so jim najljubši.

Naj MAC izdelki slovenskih blogerjev, visažistov in medijskih osebnosti

Če želiš izvedeti v katere izdelke je res vredno investirati, potem je to najbolje vprašati tiste, ki jih uporabljajo vsak dan; lepotne blogerje, visažiste in novinarje ter urednike lepotnih revij. To priporočajo slovenski lepotni VIPovci:

mac kozmetika ljubljana citypark trgovina
Super je bilo tudi preskusiti vse novosti.

Katja Štravs, urednica lepote pri Cosmopolitanu Slovenija:

Všeč mi je ikonična šminka Retro Mat Lipstick v odtenku Ruby Woo, ker obožujem živo rdeče ustnice, ima ekstra mat učinek in je dolgogobstojna. Pristaja vsem poltem. Za odlične vtise in odtise.

Ajda Sitar, bloge Ajda’s:

Moj najljubši izdelek je šminka Lipstick v odtenku Japanese Maple, saj je prva ‘nude’ šminka, ki mi je zares dobro pristajala (do danes sem sicer našla še nekaj dobrih). Niti ne toliko zaradi same formulacije, ki je sicer povsem dobra, najbolj zaradi odtenka.

Martina Vrhovnik, visažistka:

Uffff, katerega naj izluščim?!? Odločam se med prosojnim pudrom v prahu Prep + Prime Transparent Finishing Powder, multiuporabnim pudrom za rahlo prekrivnost ali osvetljevanje Mineralize Soft & Gentle Skinfinish, maskaro za ekstremne poudarke trepalnic Upward Lash in mat šminko Retro Mat Lipstick v odtenku Ruby Woo?

Sara Ledinek, blog Passing Fancy:

Kremna mat šminka Matte Lipstick, odtenek Mehr, je moj najljubši MAC izdelek, ker je obstojna, idealne barve zame in diši po sladki vanilji. 

Nejc Simšič, novinar:

Studio Finish Concealer, odtenek NW25, za hitro prekrivanje podočnjakov. Je priročen, enostaven za uporabo in v mini embalaži.

Nina Đukič, visažistka in blogerka, blog NinaBeautyna:

Moj najljubši MAC izdelek je Mineralize Skinfinish v odtenku Soft&Gentle, ker menim, da zelo lepo pristoji prav vsakemu tenu kože, čudovito osvetli obraz, lahko se uporablja tudi kot nežno senčilo, njegova tekstura pa je na otip skoraj žametna.

Mateja Pozeb, visažistka:

Huh, en izdelek?  Potem pa Pigment, eden najbolj kreativnih produktov za nanašanje na oči kot senčilo z visoko pogmentacijo, odbojnim metalik efektom, za kreativno mešanje in ustvarjanje unikatnih eyelinerjev, maskar. Za makeup artista polje kreative, ki skoraj nima meja. Najbolj uporaben je odtenek Vanilla.

Irena Lušičič, urednica Fashion.si:

Mineralize Soft & Gentle Skinfinish, ker z res lepim leskom lepo poživi mojo polt pozimi.

Manca Vodopivec, blog Mancina’s Spot

Nikoli se ne odpravim od doma brez šminke in brez oklevanja lahko rečem, da je njihova Matte Lipstick v odteneku So Chaud ena meni najljubših. Je izjemno pigmentirana, navkljub mat finišu ustnic ne izsuši in je zelo dolgo obstojna. Takoj za petami pa ji sledi senčilo za oči Eye Shadow, odt. Nylon! Prav nobeno senčilo mi očesa ne ‘odpre’ bolj kot ta in doda kakršnemu koli makeupu pravo piko na i.

Lea Filipovič, voditeljica in YT Lepa Afna:

Moje najljubše MAC ličilo je vlažilno osvežilno pršilo za utrditev ličenja Prep + Prime Fix +, ker ga lahko uporabim kot bazo pred ličenjem ali za osvežitev in zaščito makeupa. 

Za začetek … selfi z visažistko Martino Vrhovnik.
MAC Ljubljana Citypark Ajda Sitar Tesa Jurjaševič
Blogerki Ajda Sitar in Tesa Jurjaševič.
MAC cosmetics Citypark ljubljana irena lušičič nejc smšič maja susnjara gabor
Irena Lušičič (urednica Fashion.si), Maja Gabor (visažistka) in Nejc Simšič (novinar).
MAC citypark Ljubljana Lepa Afna
Lep Afna v pogovoru z MACovo visažistko.
MAC kozmetika Ljubljana City park Manca vodopivec mancinaspot irena lusicic fashion.si
Irena Lušičič (urednica Fashion.si) in Manca Vodopivec, blogerka.
MAC Cosmetics Cityprak Ljubljana Nina Beautyna Mateja Pozeb
Blogerka in visažistka Nina Đukič, ter Mateja Pozeb, visažistka.
MAC Cosmetics Citypark Ljubljana Nika Veger JSP obleka
Če tudi sama izpostavim le en izdelek, so to MACova rdečila, moj najljubši je v rožnatem odtenku Mineralize Blush, odt. Dainty.

 ⇒♥ Poglej pa tudi kateri so moji najljubši MAC izdelki, ki jih priporočam tudi za prvi nakup … TUKAJ.

Kateri pa je tvoj najljubši MAC izdelek? Zapiši v komentar tudi zakaj, da zberemo venček najboljših. Hvalaaa.

Maham,

Nika

Fotografije: kLemen Razinger

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.