Medex Kolagenlift … koda zate za popust

„Ga še jemlješ?’’ Najpogostejše vprašanje prijateljic, bralk ali nepoznanih žensk, ki so slišale za moj preiskus Medex Kolagenlifta.

mdex kolagenlift fioele bbmulj

ŠE. Zdi se mi, da je kolagen tisti prehranski dodatek, ki ti res lahko pomaga pri raznovrstnih težavah s staranjem, ne samo pri videzu bolj čvrste in napete kože. Za kaj vse naj bi bil učinkovit, preberi v zapisu Kolagen, zakaj bi ga morala uživati tudi ti.

Kolagenlift uživam že leto dni. Med tem sem bila na diagnostiki kože, ki naj bi pokazala rezultate jemanja tega prehranskega dodatka, a ker je bilo to tik po poletju, stresu s poplavo in selitvi, je bil rezultat pričakovan … povečala se je gostota kolagena (večje število), zmanjšal pa se je volumen kolagena. Ker imam občutek, da je moja koža bolj polna in čvrsta, pa tudi manj izsušena, in ker je prišel v mojo vsakodnevno navado, poskusno obdobje jemanja Kolagenlifta podaljšujem, na diagnostiko kože pa bom šla ponovno ob koncu zime. To pomeni, da še vedno:

 • vsako jutro popijem stekleničko kolagena, ki jo imam kar na vidnem mestu (ob kavi ;)),
 • hkrati vzamem vitamin C 1000 mg s postopnim izločanjem.

Koda zate za popust pri nakupu Medexovih izdelkov

Medex kolagenlift fiole bbmulj
Koda za popust na vse Medex izdelke … super novica, a ne? Nazdravljam na to gesto, hvala Medexove punce.

Ker ste mi pisale, da si uživanje koalegna težko privoščite, imam dobro novico: vse, ki želite kolagen kupiti po znižani ceni (ali katerekoli druge Medexove izdelke), lahko uporabite mojo kodo za popust, ki sem jo prejela na Beautiful Bloggers MeetUpu, BBMU. Na spletni strani Medex.si pri nakupu izdelkov uporabi kodo BBMU3 in nakupuj do konca leta s 15% popustom. Kodo za popust lahko deliš tudi med svoje najbližje in prijatelje.

Medex kolagenlift fiole bbmulj beautiful bloggers meetup
Veš, da Kolagenlift lahko vmešaš tudi v praznično penino? Ali pa si narediš brezalkoholno različico mehurčkov z mineralno vodo in fiolo Kolagenlifta.
medex kolagenlift fiole bbmulj
Roza barvo penine sicer dobiš, če običajni primešaš Medex Kolagenlift v prahu, za sladkobnost rose različice pa dodaj še žličko bezgovega sirupa.

Ideja kako reciklirati fiole Kolagenlifta

Na konferenci za lepotne blogerke, Beautiful Bloggers MeetUpu, sem videla dobro idejo kam s praznimi fiolami. Medex je stekleničke napolnim z listki z lepimi željami in jih obesil na smrečico in vsaka udeleženka si je lahko izbrala eno. Zavezane z lepimi trakovi in napolnjene z barvastimi listki bodo  krasile tudi našo smrečico.

Medex kolagenlift fiole bbmulj beautiful bloggers meetup
Fiole pa lahko napolnjene z dobrimi mislimi zložiš tudi na pladenj ali v lepo škatlo.
medex kolagenlift fiole stekleničke bbmulj
V eni od fiol je pisalo: Vsaka smejalna gubica je odraz sreče, vsaka zglajena pa pametne izbire – Kolagenlifta iz Medexa!
medex kolagenlift fiole stekleničke bbmulj beautyfullblog
Kaj ni lepa? Preproste lučke in pisane stekleničke z lepimi žljami.

Kaj pri Medexu kupuješ ti? Zbiram ideje za darila za stare starše, strice in tete, mamo, očeta … Hvala za namig v komentarju. Ti je všeč Medexova enostavna ideja kako reciklirati fiole Kolagenlifta? Imaš kakšno tudi ti?

Maham,

Nika

 

Fotografije: Marko DelBello Ocepek

MAHAM,
signature

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 Comment
 • Martina
  december 21, 2017

  Živjo,

  dober mesec pijem kolagen v prahu od Medexa. Želela bi izkoristiti kodo za popust, vendar ne vem, ali naj za naprej izberem kolagen ali kolagenlift v prahu? Kaj meniš ti?
  Hvala in lp,
  Martina

Previous
Visažistke, blogerke in urednice so mi zaupale, kateri so njihovi naj MAC izdelki
Medex Kolagenlift … koda zate za popust