L’Occitanova garažna razprodaja: prenova stanovanja 2

Tokrat sem iz priprave na L’Occitanovo garažno razprodajo izložbenih rekvizitov, pripomočkov in pohištva prinesla nekaj malenkosti s pomočjo katerih sem osmislila belo ‘skrinjo’ za skladiščenje lepotil in staro šivalno mizo.

UDOBEN KOTIČEK ZA BRANJE

Majhni otroci, majhno stanovanje … da si lahko privoščim pet minut zase, moram imeti kotiček za svoj užitek. To je postala skrinja, v kateri hranim lepotila. Prekrila sem jo z mehko tkanino, obdala z blazinami, na podstavek za rože z L’Occitanove garažne razprodaje pa sem naložila revije. Le še lesen podstavek za skodelico kave ter kovinska posoda za dobrote in za vrati sobe se lahko prepustim le svojim užitkom. Rekviziti, ki bodo na voljo na L’Occitanovi Garažni razprodaji:

  • lesen podstavek
  • kovinski podstavek na nogicah
  • kovinska posoda
  • umetno sadje

garazna-razprodaja-loccitane-21

garazna-razprodaja-loccitane-24

garazna-razprodaja-loccitane-16

garazna-razprodaja-loccitane-20

garazna-razprodaja-loccitane-19

garazna-razprodaja-loccitane-17

garazna-razprodaja-loccitane-15

 

BAR DOBRODOŠLICE

Star šivalni stroj z omaro je eden najlepših kosov v našem stanovanju, meni ljub tudi zato, ker mi je nona na njem sešila moje prve oblekice. Zato mi je bilo prav lepo, ko je z nekaj malenkostmi postal kotiček za dobrodošlico. Topli, rustični toni in materiali, vejica jasmina in nekaj sadja z L’Occitanove garažne razprodaje so pričarali toplino in občutek gostoljubja, ponvica, kot skleda za sadje, pa je dodala pridih drugačnosti. Rekviziti, ki bodo na voljo:

  • umetno sadje
  • vejice jasmina in angelike
  • bakrena posoda

garazna-razprodaja-loccitane-25

garazna-razprodaja-loccitane-32

garazna-razprodaja-loccitane-31

garazna-razprodaja-loccitane-29

garazna-razprodaja-loccitane-28

Pridi pokukat na L’Occitanovo garažno razprodajo tudi ti. Pričela se bo 20. 10. ob 17. uri. Ves izkupiček od prodaje tega dne bo L’Occitane namenil podpori projektom centra slepih športnikov ‘Vidim cilj’. Naslednje dni, od 21. do 29. 10., pa boš med policami, ki se kar šibijo pod množico res zanimivih predmetov, lahko brskala med 12. in 19. uro. Potakala bo v skladišču Goya v Ljubljani pri BTC-ju (za navigacijo vnesi naslov Cilenškova ulica 42, Ljubljana).

⇒♥ Poglej pa si tudi:

Maham na snidenje ;),

Nika

*Fotografije: Karina Vešeleni za Beautyfull Blog

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.