L’Occitanova garažna razprodaja: prenova stanovanja 1

Če bi zrcalce lahko odgovorilo, katere so najlepše izložbe v deželi, potem bi bil odgovor L’Occitanove. Čudovite vazice, posode, košarice, svilene rože, božični okraski … vedno jih občudujemo v L’Occitanovih izložbah, mika nas celo, da bi poleg njihovih izdelkov lahko kupili tudi to. Želja se nam bo uresničila, saj med 21. in 29. oktobrom L’Occitane skupaj z mano, Beautyfull Blogom,  prireja L’Occitanovo garažno razprodajo izložbene dekoracije, pripomočkov in pohištva.

garazna-razprodaja-loccitane-02

Moje PREJ/ POTEM reciklaže

Moje reciklaže in rerabe kosov, ki sem jih predčasno lahko izbrala skupaj z ostalimi lepotnimi blogerkami, udeleženkami  Beautiful Bloggers Meetupa, naj ti bodo za navdih, kako lahko ponovno uporabiš kose, za katere si mislila, da so navadna šara in vdahneš življenje njim in kotičkom v stanovanju.

ZELENI ZIMSKI VRT 

Naš sončen balkon je največkrat odlagališče šare, zato sem mu spremenila namembnost in ga iz ‘podstrešja’ spremenila v vedno zelen vrt, na katerem bom odslej pila čaj, brala knjige, uživala v času zase. Rekviziti, ki sem jih našla na L’Occitanovi Garažni razprodaji so:

 • pomarančevec (umetno drevo)
 • podstavek za rože
 • košarica
 • umetne limone
 • kositrna zalivalka ali vazica
 • viseča steklena vazica z vejico jasmina
 • umetna sivka in rožmarin
 • lesene označevalne table
 • zlata škatla za hranjenje fotografij ali spominkov

garazna-razprodaja-loccitane-10

garazna-razprodaja-loccitane-09

garazna-razprodaja-loccitane-05

garazna-razprodaja-loccitane-07

garazna-razprodaja-loccitane-13

garazna-razprodaja-loccitane-14

garazna-razprodaja-loccitane-03

garazna-razprodaja-loccitane-04

garazna-razprodaja-loccitane-01

PROSTOR ZA RUTE

Na policah Garažne razprodaje je tudi kup posod in ta steklena mi je takoj padla v oči; ker je posbeno velika, ima pokrov in ker me po obliki spominja na stare lekarniške stekleničke. Ko sem jo vzela domov, sem bila prepričana, da bo pristala v kuhinji, napolnjena s sladkimi dobrotami. A sem ji našla še boljše mesto. V garderobi. V njej zdaj shranjujem rute in šale, da so pospravljeni na enem kupu in da takoj vidim katerega bi lahko nosila. Rekvizita, ki sem ju našla na L’Occitanovi Garažni razprodaji sta:

 • steklena posoda
 • podstavek na nogicah

garazna-razprodaja-loccitane-41

Zdaj imaš izvrstno priložnost, da delček tega očarljivega vzdušja vneseš tudi v svoj dom! Pridi in si v skladišču Goya v Ljubljani pri BTC-ju (za navigacijo vnesi naslov Cilenškova ulica 42, Ljubljana) izberi kos, ki bo polepšal tvojo kopalnico, pisalno mizo, božično darilo … Garažna razprodaja se bo pričela 20.10. ob 17. uri z dobrodelno otvoritvijo. Ves izkupiček od prodaje tega dne bo L’Occitane namenil podpori projektom centra slepih športnikov ‘Vidim cilj’. Naslednje dni, od 21. do 29. 10., pa boš med policami, ki se kar šibijo pod množico ljubkih predmetov lahko brskala med 12. in 19. uro.

So ti takšni zapisi všeč (tokrat ne vsebujejo fotk prej, ker nisem slikala nakramanega balkona in škatle z rutami – ampak saj si predstavljaš, kajne – bom pa naslednjič)? Komaj čakam, da pokukaš tudi kako sem si polepšala svoj bralni kotiček v spalnici … klik klik tukaj.

⇒♥ Poglej pa si tudi:

Maham,

Nika

*Fotografije: Karina Vešeleni za Beautyfull Blog

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
 • Maja
  13 oktobra, 2016

  Ooo, zelo mi je všeč! Absolutno pridem in upam, da najdem kaj luštnega zase. 🙂 Mimogrede, tisti mali zeleni gugalnik je tudi od tam, ali kje ste ga našla? Hvala! 🙂

  • NIKA
   13 oktobra, 2016

   Maja, pridi, pridi, svašta se najde ;). Tale stolček je pa otroški, po mojem kar iz tržnice, ampak punci nočeta sedeti na njem, tako da sem ga zaplenila za odlaganje ;).