Garažna razprodaja izložbenih rekvizitov L’Occitane

Garažne razprodaje so žur posebne vrste… stikanje med kosi, ki imajo staro dušo in ki le čakajo, da jim nekdo vdahne novo življenje, v njih vidi možnost za ponovno uporabo. In takšna bo tudi garažna razprodaja pohištva in izložbenih rekvizitov, ki jo pripravljam skupaj z L’Occitanom. Še več, dišala bo po francoskem šiku in slovenski dobrodelnosti. Preberi zakaj bi jo morala obiskati tudi ti.

loccitane-garazna-razprodaja-vrc
Kositrni vrč, označevalna tablica in vejica jasmina … kosi, ki sem jih iz L’Occitanove skladiščne police potegnila z mislijo ”Smet ni smet, dokler je ne vržeš v smeti”. Se strinjaš?

L’Occitane … pojem lepih izložb

L’Occitane Slovenija letos praznuje 15 let. Ravno toliko, kot revija Cosmopolitan, preko katere sem to naravno francosko kozmetiko spoznala. Občutek imam, da smo prve korake nan našem tržišču delali skupaj, z roko v roki. Danes, po 15 letih, je L’Occitane tudi v Sloveniji odlično uveljavljena znamka, s 13 trgovinami, tremi prodajnimi mesti in spletno trgovino. Običajno prav trgovina L’Occitane velja za eno najlepših prodajaln v mestu … najbrž si tudi ti občudovala katero od izložb; spomladi, ko se prve v mestu posujejo s češnjevimi cvetovi, pomladne izložbe ob kolekciji potonike, s sivko me vedno ponesejo na polja Provanse, še posebej lepe pa so v božičnem času. In prav ti kosi, izložbeni rekviziti, ki so prav tako skrbno narejeni kot lepotni izdelki, bodo zdaj na voljo na Gražni razprodaji.

Garažna razprodaja L’Occitane

Petnajst let, 13 trgovinic in več prodajnih mest, zagotovo več kot deset različnih kolekcij letno in s tem izložbenega okrasja … ni potrebno biti matematik, da ti je jasno, da je skladišče, kamor so vsa leta na hrambo dajali vse izložbene rekvizite in pohištvo, polno. Si predstavljaš koliko čudovitih rožic, vazic, skledic, košaric, okraskov, pohištva … se je nabralo? Zagotovo ob tem lahko vzdihneš vauuu. Ali pa, kot jaz, pomisliš na to koliko neuporabljenega materiala, ki kar kliče po recikliranju in ponovni uporabi, se skriva tam. In ker v meni vedno vre tista žilica po dobrodelnosti, skrbi za okolje, recikliranju … sem podjetje Stillmark (uvoznika znamk L’Occitane, Melvita, Erborian, Le Couvent Des Minimes in Max Mara Weekend) nagovorila, da odpremo vrata skladišča in njihov 15 rojstni dan ter 40 obletnico L’Occitana na sploh proslavimo z garažno razprodajo (hvala za idejo Ariana). Vrata skladišča Goje, se bodo odprla v četrtek, 20.10. ob 17 uri, razprodaja pa naj bi nato potekala še ves teden, od 21. do 29. oktobra, vsak dan od 12. do 19. ure. Kosi bodo na voljo po nizkih cenah in dostopni vsem.

garazna-razprodaja-03

Lokacija:

Skladišče Goja, Šmartinska cesta 102, Ljubljana. Za navigacijo: skladišče se nahaja poleg Bauhausa, morda boš našla lažje, če v garmin vtipkaš Cilenškova ulica 42, Ljubljana.

Dobrodelna nota

L’Occitanovi izdelki vedno pobožajo vse čute in del njihove zgodbe je tudi Fundacija, organizacija, ki svoje delovanje osredotoča na enega od čutov, vid, skozi dobrodelne projekte. Še posebej vesela sem, da bo šel izkupiček prvega dne garažne razprodaje v dobrodelne namene, centru slepih športnikov Vidim cilj. Zato te vabim, da se nam pridružiš že takrat, v četrtek 20.10 ob 17. uri.

Blogerski izziv

Tokrat bomo imele lepotne blogerke, ki so se udeležile konference Beautyful Bloggers MeetUp možnost, da v skladišče vstopijo prve. Že jutri bomo lahko izbrale nekaj kosov in z njimi okrasile svoje blog fotografije, lepotne poličke, pisalne mize … Spremljaj, kaj bomo ustvarile, fotografije v stilu prej/ potem.

loccitane-garazna-razprodaja-ponvica
Bakreno … to je skupni imenovalec vseh kosov, ki jih izbiram za našo novo hiško. In na L’Occitanovi Garažni razprodaji bo kar nekaj tudi takšnih. Zaenkrat sem domov odnesla ponvico.
loccitane-garazna-razprodaja-skleda
Očarajo pa me tudi kosi, ki so videti, kot bi bili ročno kovani. Tale skleda in ogromen krožnik/ pladenj mi bosta služila tudi kot božična dekoracija. Kako, preveri v naslednjem zapisu.
loccitane-garazna-razprodaja-posoda
Brez te steklene XXL posode pa tudi ne morem. Umetno cvetje, piškoti ali … prihodnjič ti zaupam, kako domiselno sem jo izkoristila v garderobi.

Se nam boš pridružila 20. oktobra? Pocukaj me za rokav in lahko ti tudi svetujem kako določen kos uporabiti. Se že veselim, da se vidimo!

⇒♥ Poglej pa si tudi:

Maham,

Nika

*Fotografije: Rožle Veger

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.