Jolly barvice: personalizacija izven okvirja

Prvi razred, nov šolski režim, pri katerem si otroci sploh ne smejo menjati barvic, zdaj pa še kolonija. Personalizacija je v trendu, podpis barvic, flomastrov in drugih šolskih potrebščin z imenom otroka pa je zelo praktična rešitev. Zato preberi, kaj vse pri znamki Jolly lahko personaliziraš brezplačno in poglej ideje, kako je lahko personalizacija tudi odlično darilo, popestritev zabave …

Personalizacija Jolly barvic za v šolo

Set Jolly Šolski začetni paket v katerem lahko poleg barvic personaliziraš še flomastre, ravnili, voščenke, nalivno pero.

Personalizacija oz. podpis Jolly barvic je po novem brezplačna, možna pa je za suhe barvice, flomastre, vodene barvice, voščenke, nalivno pero, ravnila in set celotnih pisarniških šolskih potrebščin. Na spletni strani www.jolly-shop.eu ob nakupu teh šolskih potrebščin izbereš še brezplačno personalizacijo, na barvice lahko odtisneš kar 30 znakov. Izbrane in z imenom (lahko tudi s priimkom, razredom) podpisane potrebščine potem po pošti prejmeš v roku enega tedna. Cena seta 12 barvic Jolly Superstick Delta z brezplačno personalizacijo je 13,90 EUR.

Tako podpisane barvice so se izkazale za ‘must’ v prvi triadi že pri Amalji (pozneje pa pri Beli), ker se barvice pogosto izgubijo in pomešajo med seboj. In tudi ker otrok s tako označenimi, povsem njegovimi barvicami lepše ravna in jih želi uporabiti do zadnjega ošiljka. Meni je to pomembno, ker se otrok s spoštovanjem do svoje prve lastnine uči nadaljnjega ravnanja z vrednejšimi rečmi. In ker je takšno početje trajnostno, saj zmanjšuje proizvodnjo novih in novih stvari.

♥ Ta hip lahko na spletni strani Jolly nakupuješ z mojim popustom. Vtipkaj kodo Nika20 za 20 % popust na celoten nakup. Klik-Klik.

Zakaj sploh prisegam na Jolly barvice? 

Kakovostne, trajnostne in brezplačno personalizirane.

Prav zato. Ker so trajnostne, kakovostne in narejene z mislijo na uporabnika, otroka. Da so Jolly barvice neškodljive in trajnostne, sem se prepričala med sprehodom po tovarni Jolly. So namreč ene redkih na tržišču, ki so neškodljive (tudi če jih otrok grizlja), saj ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Želela bi si le še, da bi ponujali barvice brez barvanega lesa, ker bi bilo to še bolj ekološko. Si pa pri Jolly prizadevajo zagotoviti, da njihova proizvodnja ne uničuje deževnih gozdov in pokrajin. Na embalaži barvic Jolly sta certifikata s FSC ali PEFC, ki potrjujeta, da proizvajalec skrbi za trajnostno gospodarjenje z gozdom.

Da so kakovostne in narejene z mislijo na otroka, pa sem odkrila ob njihovi uporabi doma. Barvice dajo enakomerno in vidno barvo, tudi če jih pritiskaš rahlo, ob močnejšem pritisku ali če barvica pade na tla, pa se konica ne lomi. Šilijo se enostavno, tekoče lepo in s tankim ošiljkom. Trikotne in debelejše omogočen pravilen oprijem mlajših otrok, barvice s kovinskimi odtenki in izbiro svoje palete pa spodbujajo h kreativnosti tudi starejše in najstnike.

Personalizacija barvic kot darilo

Barvice niso le majhne otroke. So lahko zanimivo personalizirano darilo za različne priložnosti.

To ponudbo, personalizacijo oz. podpis barvic, lahko izkoristiš tudi drugače, ne le za šolske potrebščine. Personalizirane barvice lahko podariš tudi ob drugih priložnostih:

  • za rojstni dan ali drugo tematsko zabavo,
  • kot darilo za goste na zabavi, 
  • ob posebnih jubilejih oz. dogodkih, tudi kot poročno darilo,
  • kot darilo nekomu, ki rad barva pobarvanke za odrasle

Seveda pri tem ne boš dala odtisniti imena, lahko pa izbereš napis, dolg do 30 drugih znakov. Če boš duhovita, zanimiva, trendna, osebna … bodo tako podpisane barvice zagotovo presenečenje, unikatno in uporabno darilo, takih pa se razveselimo vsi, kajne?

—- Nekaj predlogov za različne priložnosti (seveda pa lahko napišeš svojo misel, motivacijo …): 

1. Darilo nekomu, ki ga imaš posebej rad.

  • TI SI MAVRICA NA MOJEM NEBU      
  • BARVAJVA SANJE DRUG DRUGEMU  
  • MOJA NAJLJUBŠA BARVA SI TI

2. Pozornost s spodbudo:

  • OK = PALETA ČUSTEV IN BARV
  • NAJLEPŠA BARVA: SPREMEMBA
  • MAŠTO, NE GLEJ ME TAKO PISANO

3. Zabavne misli:

  • AJDE, BRIŠI 😉
  • BARVAJ IZVEN OKVIRJA 
  • RISAT AL BRISAT? NI VPRAŠANJE!

Personalizacijo Jolly barvic lahko brezplačno narediš na strani www.jolly-shop.eu, lahko pa jih naročiš tudi v prodajalnah Office & More. Sicer pa so Jolly barvice in drugi programi na voljo v vseh bolje založenih trgovinah s pisarniškim in šolskim materialom: v Mladinski knjigi, DZS, Muellerju, InterSparu, Mercatorjih, Tušu … 

jolly personalizirane barvice beautyfull blog nika veger šolske potrebščine
Bela se je najprej razveselila pravega lončka za vodo ob barvanju z vodenkami. V šoli ga potrebujejo, a ji ga lani nisem kupila, ker je bilo doma dovolj običajnih plastičnih kozarčkov.
Pa tudi risalnih listov, ker jih je ob tako aktivnem ustvarjanju in moji varčnosti vedno premalo.
jolly personalizirane barvice beautyfull blog nika veger vodene barvice
”Take vodenke še nisem videla,” je vzkliknila ob Jollyjevih vodenih barvicah, ki imajo tudi neon odtenke. In zlato in srebrno.
Sicer pa so vodene barvice nelomljive tudi, če padejo na tla. Super je tudi embalaža, v štirih paletah je šest sorodnih barv. Palete se lahko spojijo po dve, pokrov pa lahko služi tudi za mešanje barv. V setu sta še dva čopiča in bela tempera.
Personaliziraš lahko tudi voščenke. So vodoodporne in v tulcih za zaščito in enostavnejšo uporabo.
In flomastre. V škatli je 24 barv, vsak flomaster pa ima tanko in debelejšo konico.
personalizirane barvice jolly darilo beautyfull blog nika veger
Personalizacija, ki je lahko zelo posebno in tudi univerzalno darilo.
Set bleščečih barvic in flomastrov za ekstra spodbudo pri ustvarjanju in misel, ki to še podkrepi.
jolly personalizirane barvice beautyfull blog nika veger šolske potrebščine
Bela se je Jolly paketa in personaliziranih šolskih potrebščin zelo razveselila. Celo tako, da je že malo razmišljala o skrajšnju počitnic :).

Se ti zdi personalizacija barvic dobra ideja? Kaj pa dejstvo, da so Jolly barvice trajnostne, ti je pomembno? Hvala za tvoj komentar.

Maham,

Nika

*PROMOCIJSKO SPOROČILO je nastalo je v sodelovanju z Jolly Slovenija.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
  • Petra
    21 julija, 2020

    Jollyke! Zame od časov, ko smo ponje hodili v Avstrijo, najboljše barvice. Po vsem prebranem sem še bolj navdušena, super se mi zdi, da barvice dobijo ime in trajnostno podobo! Sem ena tistih mamic, ki si bo komplet privoščila tudi sebi.

    • NIKA
      21 julija, 2020

      Bravoooo. Tudi jaz imam svoje Jollyke in jih ne posojam :). Sicer bodo z mano po mojem še naslednjih 10 let, amapak prav fino jih je kdaj vzeti v roke in barvati, risati, ustvarjati :).
      Jolly pa tudi v prihodnje stopa še na bolj trajnostno pot, se že prav veselim novosti ;).
      Lepo poletje želim,
      Nika