Nagradna igra: Najlepši blogerski rokovnik

Na konferenci lepotnih blogerk, Beautiful Bloggers MeetUpu (BBMU), je med drugim požel ogromno občudovanje blogerski rokovnik. Več o konferenci (predvsem praktične nasvete za boljše obvladovanje spleta) napišem kmalu, danes pa, ker praznujem tudi sama, objavljam nagradno igro, da izkoristim priložnost in obdarujem tudi eno izmed vas.

blogerski-rokovnik-13

Blogerski rokovnik BBMU

Blogerski rokovnik, ki so ga prejele vse udeleženke Beautiful Bloggers MeetUpa, sem pripravila skupaj z Medexom. Res zadovoljna sem, da smo ustvarili lep, predvsem pa priročen rokovnik, ki vsebuje letni koledar, mesečni načrtovalnik in tedenski planer (od oktobra 2016 do oktobra 2017), veliko prostora za zapisovanje, uporabne strani, ki pripomorejo k boljši organiziranosti pri bloganju in nekaj Medexovih vsebin, kot je pobarvanka za odrasle ali recept za pripravo napitka s Kolagenliftom. Rokovnik je opremljen tudi z motivacijskimi citati, lepotnimi triki in čudovitimi ilustracijami, ki sem jih, tako kot tudi podobo rokovnika, zasnovala s studiom za oblikovanje HercogMartini.

blogerski-rokovnik-2

SODELUJ TAKO

Kar moraš storiti je

  1. Da v komentar pod ta odgovoriš na vprašanje: Kaj mora vsebovati oz. kakšen mora biti tvoj najljubši rokovnik? Tako bom dobila ideje, ki jih bom upoštevala pri izdelavi planerja v prihodnje … hvala 😉
  2. Da mi na mail [email protected] sporočiš:
  • ime s katerim mi slediš na Facebooku in/ali Instagramu ter
  • svoje ime in naslov kamor ti lahko pošljem blogerski rokovnik v primeru, da boš izžrebana

Vesela bom, če boš zapis o nagradni igri delila tudi med svoje prijateljice … brez skrbi, če bo zanimanje za ta rokovnik veliko, bom nagradno igro naredila še na Instagramu in Facebooku  … tako bo več možnosti, da nagrado dobiš.

NAGRADA

Nagrajenka (ali pa nagrajenec) dobi Beautiful Bloggerski rokovnik:

  • Rokovnik ni na voljo v prodaji. Skupaj z Medexom sem ga oblikovala za udeleženke konference Beautiful Bloggers MeetUp. Ima trde platnice, elastiko za zapiranje, žepek, za shranjevanje računov ali drugih pomembnih papirčkov in 128 strani  za načrtovanje leta od oktobra 2016 do oktobra 2017. Poseben čar dajejo rokovniku čudovite ilustracije. 
blogerski-rokovnik-Beautiful-Bloggers-MeetUp
Za prefinjen in šik videz smo vsebino skrili v trde, mat črne platnice in jih okrasili z detajli rožnato zlate (rose gold) barve.
blogerski-rokovnik-10
Glavni planer ima na levi tedensko razpredelnico, na desni pa veliko prostora za podrobnejše načrte, opomnike, zapiske …
blogerski-rokovnik-4
Rokovnik krasijo čudovite ilustracije … zbrane so tudi v pobarvanki za odrasle.
blogerski-rokovnik-8
Del rokovnika so tudi vsebine za boljše načrtovanje zapisov in organizirano, kakovostnejše bloganje.
blogerski-rokovnik-6
Ne manjka pa tudi kup lepotnih nasvetkov, motivacijskih spodbud …
blogerski-rokovnik-medex-kolagenlift
… in npr. receptov za lepšo polt, boljšo odpornost …
blogerski-rokovnik-5
Sporočilo konference BBMU 2016 je bilo Bodi samosvoja, bodi samorog! …
blogerski-rokovnik-9
… zato se motiv samoroga pojavlja tudi v rokovniku. Lepo, kajne?
blogerski-rokovnik-14
Verjamem, da bo rokovnik navdušil tudi tebe, čeprav morda (še) nisi blogerka, zato hitro odgovori na vprašanje in sodeluj.

Nagradna igra poteka do nedelje, 30.10.2016, do 12.00 ure. Srečna izžrebanka bo o nagradi obveščena po ‘mejlu’ in v tem zapisu objavljena naslednji dan.

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA.

Blogerski rokovnik prejme Petra Šmid. Čestitam. Hvala vsem, ki ste sodelovale in z idejami pripomogle, da bo prihodnji rokovnik še boljši. Vabim vas, da v prihodnjih dneh spremljate moj Instagram in Facebook profil, kjer bom v kratkem podelila še kakšnega. 

 

⇒♠ Poglej pa si tudi katero šminko, dišavo, kremo … smo slovenske blogerke izbrale za nagrado Beauty Bloggers Awards 2016.

Maham in ti želim srečo.

Nika

 

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a PRVA NA MAIL OBVEŠČENA o novih zapisih ♥ in dogajanju na blogu, tudi npr. takšnih nagradnih igrah.

*Fotografije: Karina Vešeleni za Beautyfullblog

**Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradnih igrah na Beautyfullblogu so objavljena tukaj. Če v nagradni igri sodeluješ, smatram, da se z njimi strinjaš.

 

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

64 Comments
  • tjaša knafelc
    24 oktobra, 2016

    OJLA.V mojem rokovniku želim,pregleden koledarček,to je najbolj pomembno,nato veliko prostora za belezenje idej,načrtov,rojstnih dni,vseč mi je slikovno ,da je priložena kaka zanimiva tema,slika,misel.

  • Maja Štraus
    24 oktobra, 2016

    Moj rokovnik mora biti pregleden, super je če ima dovolj prostora kamor za posamezni dan lahko zapišeš opravke, ki te čakajo 🙂 mora pa mi biti tudi vizualno privlačen 😉 kar ta zagotovo je 😀

  • Barbara Vilfan
    24 oktobra, 2016

    V mojem rokovniku želim preglede koledar po prostorčkih 7 dni na stran, kjer si lahko vse beležiš z vpisanimi prazniki. Za vpisovanje vseh pomembnih dogodkov.
    na koncu rokovnika samo strani za kake zapiske teleofonske in drugo da imaš vse pomembno na enem koncu. Lahko bi bila vključena kaka zabavna šala, da bi bil tudi malo zabaven rokovniček. Ter vizuelno lep in priročen format kar pa ta zagovo je.

  • Marija Stojkovska
    24 oktobra, 2016

    Moj najljubši rokovnik mora biti vizualno privlačan, s lepimi listi in pregleden koledar. Rada bi imela rokovnika ki usebuje tudi to do list in shpping list del. Mora biti prosti prostor za zapisovanje ideje in risanje. Misilim da bo ta bil moj najljubši rokovnik.
    http://www.fabulousisfreedom.com

  • Katja Konečnik
    24 oktobra, 2016

    Rokovnik mora biti uporaben, imeti mesečni in tedenski planer z dovolj prostora za pisanje pripomb. Dobrodošlo je tudi par praznih strani, ki služijo kot beležka. Velik plus pa je seveda, če je vizualno privlačen, opremljen z raznimi motivacijskimi citati, luštnimi ilustracijami ali preprostimi mesečnimi / tedenskimi nalogami, ki ti polepšajo dan (npr. pojdi na daljši sprehod v naravo, kjer boš lahko sama s svojimi mislimi; pojdi na kavo s prijateljem, s katerim se že dolgo nista slišala ipd. ).

  • Barbara Vilfan
    24 oktobra, 2016

    V mojem rokovniku želim preglede koledar po prostorčkih in to je 7 dni na stran, kjer si lahko vse beležiš , seveda bi morali biti tudi vpisanimi prazniki.
    Na koncu rokovnika samo strani za kake zapiske telefonske in drugo da imaš vse pomembno na enem koncu. Lahko bi bila vključena kaka zabavna šala, da bi bil tudi malo zabaven rokovniček. Ter vizuelno lep in priročen format kar pa ta zagovo je.

  • Simona Purkart
    24 oktobra, 2016

    Waw kaksen hud rokovnik. Pa se ljubiteljica konj sem. Rokovnik mora biti majhen, vendar ne prevec. Mora imeti dosti prostora za pisanje opravil, vsec so mi motivacijske misli, saj jih vcasih prqv potrebujem. Mogoce vsake toliko kaka iganka za sprostitev. Zadaj beleska in pa ozadje listov, potskano z kako tematiko glede na letni cas. Glede na tematiko bi loh bil tud kak dober recept za domaco kozmetiko, caj….

  • Tanja Kezele
    24 oktobra, 2016

    Najprej mora biti uporaben, lep na izgled, imeti veliko prostora za pisanje, lahko je tudi slikovno obeležen in pregleden.

  • Klavdija Lakner
    24 oktobra, 2016

    Rokovnik mora biti prav takšen kot je ta: lepo oblikovan, s preglednim koledarjem ter z dovolj prostora za zapisovanje opravkov.

  • Kristina Galun
    24 oktobra, 2016

    Svoj rokovnik si predstavljam, kot oblikovno všečen, o čemer je sicer lahko razpravljati, a meni so všeč ne preveč pisani in kričeči, ampak z drobnimi vizualnimi podobami, ki pobožajo dušo ali te spomnijo na nekaj lepega. Všeč so mi spodbudni, navdihujoči stavki, krajši, a ne taki, ki jih je polno po spletu in forumih, ampak mogoče krajši odlomki ali stavek iz kakšne knjige. Rokovnik mora imeti dovolj prostora za prosto pisanje, nimam rada omejevanja, raje sama oblikovno pri pisanju ločim nujno od nenujnega. Dobra popestritev so mi tudi kakšna presenečenja, kot kakšni namigi za boljše spopadanje z življenji, z izzivi ali rubrika v smislu Ali ste vedeli? Mogoče kakšna sprostitev vmes-barvanje mandale ali podobno. V bistvu je vaš rokovnik zelo dober približek mojim željam in bi bila zelo vesela, če bi postala njegova lastnica. Vse dobro želim.

  • Tjaša P
    24 oktobra, 2016

    Tisto kar pogrešam v rokovnikih je:
    1. TO DO “listek”
    Seveda za vsak teden posebej. Za vse tiste reči, ki si jih ne želiš splanirati za točno določen dan veš pa, da jih moraš v tem tednu nujno opraviti, ko se pokaže kakšna minutka viška. 🙂
    2. tedenski FIT PLANNER
    Sem ena izmed tistih punc, ki si rada zabeleži kaj bom dobrega naredila zase. Pogrešam prostor kjer si lahko na kratko zapišem tedenski plan vadbe ali jedilnik. Je zelo nevšečno, če moraš to pisat med službene reči. 🙂
    3. Prostorček za tedensko skico, risbo, čačko .. za feeling, da si vsaj malo personaliziral in dizajniral rokovnik 🙂

    Maham nazaj in stiskam pesti. 🙂
    T

  • Špela Medvešek
    24 oktobra, 2016

    Tako. Ker sem ‘zelooo zaposljena’ študentka primerjalne književnosti, bi mi veliko pomenilo, da bi v rokovniku zapisali tudi kakšen citat (ki seveda sovpada z moodom tega meseca) znanega pesnika, pesnice. Obožujem pregledne koledarje, kjer lahko vpišem moje in tuje dogodke. Zanimivo bi bilo tudi vnašanje dogodkov (modnih, literarnih, športnih, kulturnih), ki so znani že v naprej…
    Lahko bi dodali tudi kakšen svoj nasvet glede bloganja, mode ali makeupa na strani okoli (ne vem, božičnih praznikov, halloweena ipd.) Na prvi strani pa je lahko tudi okence za osebno fotografijo, tako da je rokovnik res ‘svojstven’ in osebnosten. 🙂

  • Marija Nemanič
    24 oktobra, 2016

    Kako lep rokovnik.
    Moj rokovnik mora imeti mesečni in tedenski planer, z dovolj prostora za zapiske. Seveda pa ne sme manjkati tudi nekaj praznih listov, ki služijo kot beleška. Dobrodošl je kakšen trik (nasvet) za vsak dan.

  • Ksenija Podergajs
    24 oktobra, 2016

    V svojem rokovniku si želim prostor za zapiske in čečkanje. Mora imeti ženski pridih. Naj bo tudi lep in praktičen 🙂

  • Nadja Pozderec
    24 oktobra, 2016

    Moj rokovnik mora imeti kakšno pozitivno misel za lep teden, veliko prostora za pisanje opravkov (vsaj 4 vrstice na dan) ter dan razdeljen na dopoldan in popoldan. 🙂 Če ima pa še lepe platnice, je ravno prave velikosti, da ga spravim v vsako torbico, potem pa je to zadetek v polno. 🙂

  • Mikela Veren
    24 oktobra, 2016

    Moj naj rokovnik mora biti dovolj velik, na dveh straneh mora imeti pregled celotnega tedna, vsak mesec mora imeti preglednico prihodkov in odhodkov, prav tako pa konec vsakega meseca blogersko analizo, torej koliko postov, kakšen je reach, koliko followerjev sem pridobila in morebiti koliko izgubila, pri strani pa prostor za nove ideje. Tedenski zavihek “ne pozabi” in lončki vode, ki morajo biti popiti tekom dneva.
    Popestritev z motivacijskimi citati so dobrodošli. Tako <3 <3

  • Mateja Šturm
    24 oktobra, 2016

    Zame mora rokovnik biti predvsem pregleden. Pregled meseca in tedenski pregled z dovolj prostora za zapisovanje vsakodnevnih drobnarij. Par let nazaj sme v tujini dobila rokovnik, ki je pri vsakem dnevu imel v kotu tudi poseben prostor za zapis kdo ima rojstni dan, zel kul ideja. Kaksne lepe slikce in dobre misli so zelo dobrodosli. 🙂

  • TINA KRESLIN
    24 oktobra, 2016

    Vpisani morajo biti vsi slovenski prazniki in veliko prostora za vse tedenske obveznosti 🙂 obožujem pa tudi dopisane verze/misli, ki polepšajo dan. In barve!

    tina kreslin
    tincabincamalinca

  • Mateja A.
    25 oktobra, 2016

    Moj rokovnik bi vseboval:
    – pregleden koledar (npr. 7 dni na 2 straneh, da imaš za vsak dan dovolj prostora kamor napišeš opravila, obveznosti in ostale ‘drobnarije’)
    – tedenske cilje oz. to-do listo (za boljšo produktivnost in organizacijo), lahko je tudi mesečni, ampak se mi zdi, da so mesečni cilji bolj splošni, tedenski pa tisti manjši in zato lažje dosegljivi
    – vsak dan bi imel v kotu posebno označbo, da dopišeš kdo ima tisti dan rojstni dan
    – ker se ukvarjam s športom, bi imel vsak dan tudi eno vrstico kamor bi si zapisovala svoje treninge
    – dodala bi kakšen pozitiven citat/misel in pobarvanko za odrasle 🙂

  • Klara Rebselj
    25 oktobra, 2016

    Že Beautiful Bloggerski rokovnik zgleda super… sploh mi je všeč to, da rokovnik vsebuje lepotne nasvete:)
    Kar je meni priročno pri rokovniku je to, da ima vsaj dva označevalna traka ali priložene označevalne listke (varianta “post it”), s katerimi lahko pomembne dneve na enostaven način izpostavim, da ne iščem vedno znova z listanjem ter dovolj prostora za zapisovanje tedenskega plana.

  • Mateja Rifel
    25 oktobra, 2016

    poleg obveznega prostornega koledarja, praznih listov za beleženje idej, predalčka za shranjevanje listkov in trakca za označevanje strani najpogosteje pogrešam zankico za kuli, mesecni ali tedenski to do list in kakšno perforirano stran, ki bi jo lahko v nuji hitro odtrgala. ob tem mora biti planer vizualno privlačen, ne prevelik in ne pretežak. tale izgleda super!

  • Irena Dolenc
    25 oktobra, 2016

    Moj idealni rokovnik bi imel:
    – tedenski koledarček z dovolj prostora za pisanje dogodkov, rojstnih dnevov itd…
    – stran za pisanje mesečnih izdatkov
    – stran za pisanje liste želja (potovanj, nakupov, cijev…karkoli)
    – stran nakupovalni listek
    – tedenska TO DO lista
    – urnik športnih aktivnosti
    – stran za pisanje idej
    – stran z inforamacijami, kamor vpišeš pomembne informacije, ki ti pogosto pridejo prav – emšo, davčna, telefonska številka…
    – kakšna prazna stran, ki vedno pride prav

    Pa še kaj bi se našlo. Fino je tudi, če ni prevelik in ima trde platnice, da lahko zdrži celo leto. Uporabna je tudi elastika, da se fino zapre in pa da ima trakec za kazalo.

    Všeč mi je tudi če so dodane kakšne lepe misli.

  • Polona Kozic
    25 oktobra, 2016

    Rokovnik mora biti predvsem pregleden, fino je, če ima elastiko za kemični svinčnik, kazalni trak, seznam dela prostih dni, dodatne strani za pomembne informacije (menstrualni koledar, urnik, ipd.), “lifehacks” in spodbudne oz. motivacijske misli. Pa seveda mora biti vizualno všečen 🙂

  • Maja Rupar
    25 oktobra, 2016

    Moj TOP rokovnik mora imeti predvsem dovolj prostora za zapise za vse obveznosti, ter prostor za mesečne dohodke ter odhodke 🙂

  • Tina Gorenc
    25 oktobra, 2016

    Rokovnik mora imeti pregleden koledar po tednih s prostorom,kamor si lahko kaj zapišem, všeč mi pa mora biti tudi njegova vizionalna podoba. 🙂

  • NEŽA TOMINC
    25 oktobra, 2016

    Moj rokovnik mora vsebovati dovolj prostora za zapiske, imeti mora koledar za zapis vseh pomembnih datumov in biti mora vščečen na pogled 🙂 da si z veseljem zapisujem vanj in ga tudi vsakič z veseljem odprem.

  • Lidija Ulaga
    25 oktobra, 2016

    Živjo? v mojem rokovniku je nepogrešljivo: cel teden na dveh straneh, da ko odprem teden točno vem kaj me čez teden čaka, vsak dan pa mora imeti nekaj vrstic za vpisovanje poleg vsakodnevnih opravkov še rojstne dneve in pa kakšno pozitivno misel?

  • barbara boh
    25 oktobra, 2016

    veliko prostora za beleženje pomembnih datumov in prostih dnevov.. beleženje zdravnika, rojstnih dnevov,,, prostor za kakšne misli in verze v deževnih dnevih ..

  • Mateja Z.
    25 oktobra, 2016

    Moj rokovnik mora biti pregleden in imeti veliko prostora za pisanje, velik mora biti ravno prav za v torbico 🙂

  • Martina Knap
    25 oktobra, 2016

    Najprej pohvale za cudovit planer…prvo mi mora biti vsec…kar mi ta tudi je ?
    Veliki prostorcki za zapise, saj se mi veliko stvari dogaja na isti dan ?
    Ce je zraven se kaksen lep citat…smo pa zmagal ?
    Veliko uspeha se naprej

  • Tanja Lavrič
    25 oktobra, 2016

    Krasen je ta vaš rokovnik. Z veseljem bi ga uporabljala saj sem namreč tajnica društva upokojencev in rokovnik potrebujem vsakodnevno, večkrat. Kaj potrebujem-o, no skoraj vse kar je napisano zgoraj. Meni bi prav prišle vsaj dve strani imenika, koledar (tiskan na eni strani za vsaj dve leti naprej), pomembne telefonske številke in e-maili, na koncu pa nekaj praznih listov, takšnih za trgat saj vedno kdo pozabi rokovnik ali pa rabi listek za kaj napisat .

  • Duška Petrovič
    25 oktobra, 2016

    Pravega rokovnika še nisem imela. Ta je že po fotografijah videti čudovit in uporaben. Upam, da ga dobim.

  • Nastja Šrimpf
    25 oktobra, 2016

    Moj rokovnik mora obvezno imeti koledarček, veliko praznih listov za moje ideje, pobarvanko za odrasle in kak motivacijski citat 🙂

  • Polona Kolar
    25 oktobra, 2016

    Z eno besedo prečudovit <3, trdne platnice+žepek za shranjevanje računov-to mi pri rokovniku veliko šteje 😉 prav tako so mi pa tudi zelo všečni citati za popestritev vsak dana ter seveda pobarvanka za oddih in sprostitev možgančkov ;). Mogoče bi lahko v prihodnje imel tudi prostor za zapis tedenskega jedilnika-da si ga lahko lepo vnaprej zapišem in ni potrebno vsak dan študirati kaj bi kuhali naslednji dan 😉 – samo kot ideja ;).
    <3 Rokovnik je res lep
    le kdo ga nebi imel
    <3 verjamem, da bi si ga prav vsak zaželel.
    Zdaj pa le močno pesti držim,
    <3 da vaš krasen rokovnik dobim.
    Upam, da sreča bo na moji strani
    <3 in, da Beautyfullblog me obdari.

  • Katja Ražman
    25 oktobra, 2016

    Rokovnik mora biti pregleden, dovolj majhen, ne predebel. Na koncu kaksna stran za razne belezke. Barvit, vendar ne prevec kricec. No zunanjost ze lahko malo iziva z barvo, notranjos pa barvito umirjena.

  • Janja vogrin
    25 oktobra, 2016

    Obožujem rokovnike. 😀 Rokovnik mora biti vizualno privlačan, s lepimi listi in pregleden koledar, meseci razdeljeni na dneve in kar prostora za pisanje. Vmes kaksna lepa misel…ideja ali karkoli uporabnega 😀

  • Nataša Mulec
    25 oktobra, 2016

    Meni osebno je najljubši in najbolj priročen rokovnik, ki je dejansko A5 vložna mapa in se nato vloži vsebina glede na potrebe posameznika (šolski urniki, službeni urniki, urnik postov na blogu, beležka za ideje, seveda mesečni in tedenski planer, to do list, shopping list, menstrualni koledarček, pomembne informacije)

    Ljudje imamo različne stile življenja in različne obveznosti, na slovenskem trgu pri rokovnikih tako pogrešam možnost kombiniranja vsega v eni lični a5 mapici, ki gre v torbico.

  • Klavdija Žvegler
    25 oktobra, 2016

    Moj sanjski rokovnik vsebuje poleg res super preglednega mesečnega in tedenska plana tudi mesečni budget, kjer lahko zapisuješ in vodiš mesečno porabo denarja 🙂

  • Misa Plibersek
    25 oktobra, 2016

    Meni bi poleg preglednega koledarja zepeka za razne racune pomagalo se : zepek za svincnik, nekaj malih listicev, ki bi bili namenjeni temu, da jih lahko strgas iz bloka , ko potrebujes le kak majhen listek in ne zelis trgati celotnih listov iz rokovnika, solski urnik( ce imas otroke -pomaga),nalepke kot oznacevalce za dolocene stvari….

  • Zena Škerjanec
    25 oktobra, 2016

    Moj idealen rokovnik naj ima predvsem dovolj prostora za vsak teden, najbolje je, da je na enem listu tedenski prikaz. In dobro je, da papir ni pretanek, da lahko pišem tudi z nalivnim peresom. Všeč mi je, če so dodane kake drobne sličice, kot simboli – opomniki za določena opravila, ki se ponavljajo v mojem urniku. In ta rokovnik, kot ga spoznavam zdaj, je prav tak. Odličen.

  • Glorija Voh
    25 oktobra, 2016

    Moj blogger mora imeti videz zelo privlacen, znotraj mora imeti tedenski in mesecni kolendar… kaksno lepo misel ali kaj podobnega. In tudi veliko prostora za zapiske in druge zadeve… pa po zelji deklet tudi kaksno stran imenika ali drugega praznega listka… in seveda na prvi strani bloggerja za osebne podatke, e-mail in te zadeve.

    Ta blogger je cudovit na zunaj tako tudi znotraj… naravnost ga obozujem…????

  • Lara U.
    25 oktobra, 2016

    Rokovnik mora imeti obvezno trde platnice, elastiko, nikakor ne špirale, ker se do konca leta razpade in se listi mečkajo. Imeti mora dovolj prostora za vsak dan, 2 ali 3 dni na stran, posebaj označevanje stvari, ki sodijo v časovno obdobje, ne v en dan. Prostor za stvari, na katere se moramo spomniti vnaprej (da ne lepim post it listkov – ne pozabi darila za rojstni dan ipd). Absolutno mora imeti koledar za ves mesec na eni strani in seznam praznikov za Slovenijo in vsaj sosednje države.Zeeeeelo prav pride tudi žepek na platnici za shranjevanje poslovnih vizitk ipd. In seveda na koncu nekaj strani za beležke. Ne sme biti prevelik, da paše v vsako torbico in ne pretežek, saj gre povsod zraven. Lepa platnica in okrašena notranjost so plus, itak! 😉

  • Eva Kavka
    25 oktobra, 2016

    Mora biti lep na zunanji izgled, imeti veliko prostora za pisanje, pregleden in nekaj posebnega. 😉

  • Nina Pečenko
    25 oktobra, 2016

    Moj idealni rokovnik:
    – trde platnice
    -reliefno vtisnjene črke naslovnice
    -preglednost strani, da se takoj znajdem
    -motivacijski citati
    -kazalo, da vem na kateri strani sem končala
    -kakšen roza dodatek platnici (saj smo dekleta) 😉
    -zelo bi mi bilo všeč, če bi rokovnik na notranji strani platnice imel žep s prozorno folijo, kjer bi lahko imela fotografijo svojih najdražjih
    -prostor za pisalo

  • Katja C. Klun
    25 oktobra, 2016

    Rokovnik mora imeti trde platnice, priročen format, dovolj prostora za beležke za vsak posamezen dan ter kakšen motivacijski ‘quote’ parkrat na mesec 🙂

  • Tjaša Horvat
    25 oktobra, 2016

    Hej:)
    Moj osebni rokovnik mora biti pregleden. Poleg koledarja rabim več strani za načrtovanje, pri tem tudi brezčrtaste strani. Mogoče možnost delitve, da imam več strani za različne zadeve-torej lepšo preglednost ter vse kar že ta prelep rokovnik vsebuje. Je dejansko več kar si lahko želimo in je edinstven<3

  • Maja D.
    25 oktobra, 2016

    Rokovnik po mojem okusu je tisti, kateri ima prav posebno energijo že ko ga pogledaš. Namreč platnice so izjemno lepo estetsko oblikovane, vsak detajl je dovršen. Tudi v notranjosti mora biti lepo urejen, organiziran, neprecenljivo vrednost pa predstavljajo motivacijski citati, ki v danešnjem, stresem ter hitrem načinu življenja, še kako prav pridejo. Zame je skratka pomembna lepa energija ter organizirana notranjost, ki pa jo ta čudovit dnevnik ima. Z veseljem ga bom vsak dan prijela v roke ter se s pozitivnimi misli, zapisanimi v dnevniku, osredotočila na potek vsakega dne posebej.
    Pozdravček ❤️

  • Sanja Gazibera
    25 oktobra, 2016

    Prostor za pisati hvaležnost, ideje in to do, menstrualni koledar, praktična pa bi bila tudi špiralna vezava.

  • Nina Mlinar
    25 oktobra, 2016

    Meni je najbolj pomembno, da ima rokovnik pregleden mesecni koledar in dovolj prostora, da si dnevno oznacim dogodke/sestanke/zabave/rojstnedneve na katere vsekakor ne zelim zamudit. Hkrati me veseli, ce so v koledarju ze oznaceni/napisani prazniki oz.dela prosti dnevi, ker vcasih kaksnega pozabim in se pozno spomnem na fraj dan ? vsec mi je tudi oznaka, kdaj je polna in kdaj prazna luna, saj potem tocno vem, koliko dni prej in po tem so ljudje u moji okolici sitni ? ce je vmes napisan se kaksen citat, verz, misel, vic…toliko bolj dobrodoslo. Vsekakor pa vedno prirocno, cetudi na zadnjih straneh rokovnika – prazni listi za zapiske. Le te zmeraj popise moja 4letnica, kadar gre na kavico z mamico in potem mami cveka s prijateljicami ? ampak morem rect, da je hcerka prava ustvarjalka in je zaradi nje vsak lep rokovnik, se lepsi. ❤

    Cestitke za super idejo z rokovnikom. Se na mnogo ustvarjenih in seveda vsem dostopnih rokovnikov ?

    Lp, ninaM

  • ANA DRAŽUMERIČ
    25 oktobra, 2016

    imel naj bi roza liste, z cvetličnimi robi 🙂 , menstrualni koledarček, še kakšen prazen list vmes za mogoče recepte za dnevne obroke, na platnici samolepilne lističe za hitra sporočila 🙂 … tale je pa prav prisrčen, se veselim nagradi in veliko uspeha pri vašem delu še naprej
    lp Ana

  • Aleksandra Gindiciozi
    25 oktobra, 2016

    to-do list, mogoče celo označitev ur…je pa zelo lep in upam da ga dobim 🙂

  • Kristina @ Vibrant Plate
    26 oktobra, 2016

    Če govorimo o blogerskem rokovniku, potem so nujne točke:
    – tedenski planer
    – prostor za ideje, navdihe, in vse tiste “tole bi bilo dobro” misli
    – prostor za pisalo, mogoče celo pisalo vključeno…. jaz vedno iščem kulije naokoli
    – mora biti ČUDOVIT, trpežen in dovolj priročen, da ga lahko shranimo v torbico
    – pobarvanka za odrasle je krasen dodatek, včasih se pač moramo tudi sprostiti
    – mogoče tudi prostor, da nalepimo kakšen spominek in tako naredimo res letni dnevnik (npr. kakšna natisnenja instagram slikica), ki ga z veseljem uporabljamo

    Tale rokovnik zgleda res BEAUTIFUL 🙂 Z veseljem bi ga imela <3

  • Maruška Cerar Bebar
    26 oktobra, 2016

    Super je tale rokovnik……….všeč zelo………tedenski pregled je super, prav tako mesečni na začetku meseca……..plan treninga oziroma telovadbe……kakšna lepa misel……..
    Lep dan, Maruša

  • Petra Šmid
    26 oktobra, 2016

    Imam že kar nekaj ”kilometrine” z dnevnim zapisovanjem, pričela sem seveda z živopisanimi dekliškimi dnevniki v osnovni šoli, nadaljevala z rahlo resnejšimi dnevniki v srednji šoli, v času fakultete so sledili bolj ”to-do” seznami in hitri zapiski pod vplivom še hitrejšega dogajanja, odkar sem mama in zaposlena, pa si vsak dan zapisujem celo vesolje dnevnega dogajanja, planov, domislic, vsega, kar obarva vsak moj nov dan. Moj idealen rokovnik je najprej bogat v številu strani, dobro vezan, priročne velikosti za v torbico, da lahko potuje z mano kamorkoli, ima še kakšen poseben prostorček za hitre ideje in mimoidoče risbice malih pomočnikov, ni le lista nujnih opravil in planov, je nekaj, kar tudi čez leta z veseljem vzamem v roke in prelistam. Je več kot navaden planer, je tudi dnevnik, ”idejnik”, takole obogaten z motivacijskimi, lepotnimi, zdravimi nasveti, mislimi in ilustracijami pa bi bil – popoln! Navdušena sem nad podobo BBMU rokovnika, če rožnato-zlati samorog najde pot do mene, bo vseh 128 čudovito oblikovanih strani dobilo veliko vsebine!

  • Melita Hren
    26 oktobra, 2016

    Moj idealni rokovnik bi vseboval:
    – pregleden koledar (da je dovolj prostora kamor napišem opravila, obveznosti in ostale podrobnosti)
    – označbo, da dopišeš kdo ima tisti dan rojstni dan
    – strani kjer bi lahko napisala vse naslove (sorodniki, prijatelji…)
    – citati ali miseli
    – nekaj praznih listov, da bi sproti napisala ideje(darila za rojstne dneve, božička, novo leto, kaj skuhati….), ki mi kliknejo v glavi in jih do doma itak pozabim

  • Nyx's Beauty Blog
    26 oktobra, 2016

    Krasen rokovnik <3 Moj idealen rokovnik ima:
    -mesečni pregled
    -tedenski pregled
    -prostor za dnevne zapiske, podobno kot dnevnik
    -kakšno vzpodbudno misel
    -da ne pozabim del
    -možnost načrtovanja vadb in jedilnika

    Xoxo, A.

  • Maja V.S.
    26 oktobra, 2016

    Optimalni bloger rokovnik vsebuje: mesečni in tedenski koledar, veliko prostora za zapiske, ima lepo in zabavno grafično podobo ter najpomembneje, je v celoti iz recikliranih materialov. Radi imamo naravo <3

  • Aja Krašovec
    26 oktobra, 2016

    Mora vsebovati poseben predalček za vse pomembne liste ki jih moram vedno imeti pri roki!

  • Nina
    26 oktobra, 2016

    Kot prvo mora biti moj rokovnik vizualno privlačen. Nadalje je pomembno, da ima pregleden koledar, z dovolj prostora za pisanje. Všeč mi je, če so v ta koledar vključeni tudi prazniki in šolske počitnice.
    Super mi je, če ima rokovnik tudi prazne liste, kjer lahko vpišem kakšne daljše zapiske – ideje, plane,recepte, povzetke sestankov ipd.
    Vzpodbudne misli, verzi dajejo rokovniku še večjo vrednost.
    Za malo dodatne pozitive pa imam rada tudi kakšne nalepke, washi trak.

  • Špela Rožman
    26 oktobra, 2016

    Imeti mora trde platnice, sistem za zapiranje (vrvica, magnet), biti mora ličen na pogled in predvsem priročen, da ga lahko imam ves čas s seboj.

  • Darja Knehtl
    27 oktobra, 2016

    Moj rokovnik mora biti prave dimenzije in ne pretežek, da ga brez težav povsod tovorim zraven. Imeti mora pregleden koledar. Mora biti všečen, kar ta zagotovo je. Ne maram, če ima preozke črte za pisanje.

  • Armina Mrkalj
    29 oktobra, 2016

    Joj, mislim da ima ta rokovnik že vse kar vsaka ženska potrebuje, enostavno čudovit je… Drugače pa je meni osebno pomembno, da je lep oz. Privlačen na zunaj,ne prevelik, s trdimi platnicami, da je notri pregleden s prostorom pri vsakem tednu za kakšne opravke, da so označeni prazniki, da ima na koncu nekaj strani za zapiske in da ima notri vsak teden kakšne lepe misli.. joj, držim pesti da bo moj! 🙂 Maham tudi jaz :-*

  • Tyasha Marcelly
    29 oktobra, 2016

    Woow!… čudovit rokovnik in definitivno želja in potreba vsake ženske. 🙂

    Rokovnik mora biti že na oko lep (vzorec na platnicah – ker sem vizualen tip človeka), simpatičen, zanimiv, “kjut”. Ne sme biti prevelik, ne premajhen, da me lahko spremlja v mojem organiziranem vsakdanu. Dobrodošla je tudi kakšna lepa in vzpodbudna misel za lepši dan, prostor za zapiske, kolendar za vse pomembne dogodke,…
    Zame rokovnik pomeni —–> Dobra organizacija je pol poti do uspeha!

  • Neža Jeromel
    30 oktobra, 2016

    Pregleden koledar, trdne platnice, pozitivne misli in lep dizajn so moje zahteve ;).