BBMU: konferenca lepotnih blogerk Beautiful Bloggers MeetUp

Beautiful Bloggers Meetup (BBMU) je izobraževalna konferenca na kateri lepotne blogerke pridobivajo strokovna znanja s področij bloganja, družbenih omrežij, You Tuba in kozmetike. Hkrati spoznavajo novosti lepotne industrije in trende na sploh. Konferenca je potekala štiri leta; 2015, 2016, 2017, 2018.

POGLEJ VIDEO z Beautyful Bloggers MeetUpa 2018

Udeleženke Beautiful Bloggers MeetUpa

Dogodka se lahko udeležijo le aktivne blogerke in You Tuberke, ki lepotne vsebine na spletu objavljajo aktivno v zadnjem letu in imajo  vsaj 10 lepotnih objav v preteklem letu. Na konferenci je bilo vedno prisotnih več kot 50 lepotnih blogerk in vlogerk, od prepoznavnih in uveljavljenih Lepe Afne, Ajde Sitar, Tjaše Kokalj Jerala, Gabi Nedič … do takšnih, ki so prav zaradi dogodka z bloganjem začele, danes pa so ene od vidnejših ustvarjalk spletnih lepotnih vsebin.

Predavatelji BBMU Konference za lepotne blogereke

Kot organizatorka dogodka sem vedno izbrala poučna predavanja, ki so udeleženkam dala znanja, orodja in zagon, da se bloganja lotijo še bolj profesionalno. Blogerke so s svojimi predavanji navdušili: Katalin Berenyi (o fenomenu in razvoju korejske kozmetike Erborian); Tina Dobovšek (o skrivnostih Instagrama, brez cenzure); Ajda Horvat (o tem kako do lepih fotografij); mag. Ivan Kranjec (s sklopom praktičnih nasvetov o tem kako blog spremeniti v legitimen posel); doc. dr. Darija Aleksić (o etiki v poslu), Marko Janša (o tem kako obrniti besede, da so bolj zanimive za bralce). Pozno popoldne se je razvila debata o primerih, predlogih in dobrih praksah sodelovanja, ki jo je vodil xxx,

Vrhunec BBMU so nagrade Beauty Bloggers Awards

Vsako leto lepotne blogerke v različnih kategorijah podelijo nagrade za dosežke z različnih podorčij lepotnega ustvarjanja. Kdo so nominiranci in nagrajenci, poglej v teh zapisih.

Sklepanje nadaljnih sodelovanj

Pomemben del konference je druženje, sklepanje novih poznanstev, deljenje izkušenj in seveda dogovorov za nadaljnja sodelovanja s ponudniki. Glavni pokrovitelji Beautiful Bloggers MeetUpov so bili Afrodita Kozmetika, Dvorec Trebnik, Aikon in Erborian. Da naše delo cenijo in podpirajo naš razvoj, pa so pokazali tudi: Medex, Gardenia Ars Florae, Nelipot, Oriflame, dišave s.Oliver, Barvish, Catrice, Essence, 4 kids and us, Kerastase, L’Occitane, Noela, Nuxe, The Body Shop, Makeup Revolution, Melvita, Vichy, Philips, Curaproxe, Skeyndor, Smile Concept Store, Caudalie, knjigarna Felix, Lampetie Blossom, Ramazzotti Aperitivo Rosato in drugi.

Več utrinkov s konference lepotnih blogerk Beautiful Bloggers MeetUp lahko poiščeš v spletu pod #BBMULJ ali na spletni strani revije Cosmopolitan, ki je medijski pokrovitelj konference. Za kakršnokoli vprašanje pa me pocukaj v komentarju. Hvala.

Maham,

Nika Veger

Video: Niki Krek, foto: marko Delbello Ocepek

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.