Konferenca lepotnih blogerk 2017

Raje kot svoje poteze obraza, definiraj dejanja.

Letos že tretje leto zapored organiziram izobraževalno konferenco za lepotne blogerke, Beautiful Bloggers Meetup. Nastala je iz moje potrebe, da bi lahko do določenih znanj in informacij na področju bloganja, fotografije, družbenih omrežij, kozmetike … prišla v slovenskem jeziku, od strokovnjakov, ki poznajo zakonitosti našega majhnega trga. In ker sem opazila, da si enako želijo tudi številne blogerske kolegice, se je rodila ideja o dogodku, blogerski konferenci, ki je danes sinonim za kakovostno izobraževanje, spoznavanje trendov in tudi druženje. Dogodek ni zrasel iz želje po zaslužku in prav tako ne iz potrebe po pozicioniranju v blogerskem svetu — prepričana sem, da pred tremi leti, ko so o sodelovanju z blogerji in prepoznavanju le teh kot mikro-medijev in vplivnežev, razmišljali le redki, kaj tako prodornega ne bi uspelo nekomu brez imena v branži, poznavanja medijev in podpore blogerskih kolegic. In ravno ta je tista, ki me je letos najbolj spodbujala, da kljub renovaciji hiše, selitvi, poplavi in vsesplošni bloger/influenser zmešnjavi, konferenco za lepotne blogerke pripravim ponovno. S skrbno izbiro predavateljev in vsebin, gorečim vpletanjem trendov na vseh področjih, željo po kakovostnem in dolgoročnem sodelovanju med pokrovitelji ter udeleženkami. Predvsem pa Beautiful Bloggers MeetUp nastaja z zavedanjem, da je taka konferenca dobra pot do kakovostnejšega bloganja, uspešnejših sodelovanj in odgovornejšega pojavljanja vplivnežev in mikro medijev.

Urnik in predavanja preveri na uradni spletni strani beautybloggers.si, kjer boš našla tudi prijavo za udeležbo. Prednost imajo aktivne blogerke in You Tuberke, ki lepotne vsebine na spletu objavljajo že več kot leto dni.

blogerska konferenca Nika Veger Vanesa Stefanovski Ajda Sitar

STAJLING:

Pulover: Hummel, 54,99 €

Krilo: Maja Štamol, 120 €

Zapestnica: unikatna, ročno izdelana zapestnica s kameno strelo in antik srebrnino The Manifest Jewelry, Themanifest.si, 120 €

Čevlji (superge): Hummel, 69, 99 €

Makeup: Lotique

Manikira: Salon Pomlad Spa

Si tudi ti blogerka? Pripravljaš lepotne vsebine? Se vidimo? Za udeleženke skupaj z Medexom pripravljam tudi blogerski rokovnik. Pofočkaj se, če bi ga imela, Ajda Sitar pravi, da je res priročen in lep ;). Lahko pa še prispevaš ideje za vsebine.

Maham,

Nika

*Fotografije: Pia Hočevar Mučič IG:@FashnFudge

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 Comments
 • Gabi (Gejba)
  20 oktobra, 2017

  Kapo dol, Nika! Organizacija tako velikega dogodga v tako kratkem času in na tako visokem nivoju, lahko uspe le tebi. Komaj čakam, da se spet vidimo! #pridemžetretjič

  • NIKA
   24 novembra, 2017

   Iiii Gabi, šele zdajel sem to videla. Hvalaaaa

 • Patricija ocepek
  18 novembra, 2017

  Super lep rokovnik?
  Imela bo ga z veseeeljeeeeem??

  • NIKA
   24 novembra, 2017

   Evo, post z nagradno igro je pripravljen, pokukaj zvečer in sodeluj v žrebu.