Okrevanje v zelenem vrtu

By 0 No tags Permalink 0

Zeleni vrt v stanovanju je vse o čemer razmišljam ta hip. Ker ležim, ležim, ležim. Nekaj dni po operacji popkovne kile in diastaze trebušnih mišic pač ne morem početi nič drugega. Lahko bi sicer brala knjigo, gledala serije, ustvarjala leže, urejala album družinskih fotografij, pucala računalnik, se izobrazevala … skratka počela vse kar sem želela do pred kratkim, ko za to nisem imela časa. A mi ne pade na pamet. Najbrž je ta še brezvoljna pod vplivom splošne anastezije ? Ampak …

Beautyfullblog zeleni-vrt-v-stanovanju 6

Vir: bouf.com

Zaenkrat v tem fizičnem in miselenem brezdelju ne pogrešam nič (tudi ker je Petrova domača oskrba BP), nobenih izzivov … morda le nekoliko več zelenih površin v stanovanju, na katerih bi se moji možgani lahko brez slabe vesti še bolj mirno pasli. Kot npr. ta zeleni vrt na sedem in tri načine:

1. Gugalnica z bršljanom. Če se nekaj časa ne smem smejati, bi se za boljše počutje lahko vsaj gujsala.

Beautyfullblog zeleni-vrt-v-stanovanju 1

 

2. Paličice za natikanje v postelji postreženih prigrizkov Leaf Pick (kolk nobl se to sliši ;)), da bi bila hrana, ki se mi je lušta, videti bolj zdrava.

Beautyfullblog zeleni-vrt-v-stanovanju 4

Vir: thegadgetflow.com

3. Sveža zelišča na dosegu roke. Prisežem, da bi si v tem trenutku zmešala Virgin Mojito (brez alkohola, zaradi hitrejšega celjenja ran … čeprav bi mi za počutje prav dobro del razdevičen z dvojno dozo ruma), če bi mi nad glavo bingljala meta. In če bi poznala recept. Ga ti?

Beautyfullblog zeleni-vrt-v-stanovanju 2

 

4. Vertikalni vrt, ki običajno steno spremni v džunglo. Naboljši ekran ever …

Beautyfullblog zeleni-vrt-v-stanovanju 14

Vir: floragrubb.com

5. Vilinski gozd na dlani je talisman za boljše počutje oz. mini mobilni vrt kot ljubkovalno rečem tej čudoviti ogrlici s stekleničko Meti Beti Unikati v kateri so pravi mah, lišaji in metkine dobre afirmacije ;).

Beautyfullblog zeleni-vrt-v-stanovanju bogastvo-zivljenja

Vir: metibeti.com

6. Dekoracija iz zelenja in morskih spominkov. Na etsy.com sem našla kjut okraske PetitBeast Gold Ombre Jellyfish Air Plant Sea Urchin, a ker jih dostavljajo samo v US, bom morala ‘meduze’ iz lupinic morskih ježkov res narediti sama. Da bom imela to poletje vsaj malo stika z morjem …

Beautyfullblog zeleni-vrt-v-stanovanju 12

Vir: etsy.com

7. Označevalci v obliki travice Green Marker Grass Sticky Notes Bookmark s katero bi ozelenela knjižna polica. Predvsem, če bi si z njimi označila strani za nadaljevanje branja ;(.

Beautyfullblog zeleni-vrt-v-stanovanju 8

Vir: japantrendshop.com

8. Termometer The Leaf.  Veliko raje bi si merila temperaturo s tem termometrom, listom, ki glede na telesno temperaturo spremeni barvo, kot z ušesnim nadlegovalcem.

Beautyfullblog zeleni-vrt-v-stanovanju 11

Vir: japantrendshop.com

9. Vonj po zelenem. Ker te najhitreje popelje na zaraščene oaze. Ima ga nova dišavna kolekcija za moške  L’Occitane Cedrat, ki je iz nenavadnega agruma za katerega sem slišala prvič (cedrat), izvlekla iskrive, sveže in rahlo lesne note. Zdaj iščem različico za ženske, za dni, ko mojega negovalca ni doma ;).

Foto: Rožle Veger za Vstanem

Foto: Rožle Veger za Vstanem

10. Španga za kable. Trenutno imam vse naprave na dosegu roke in s temi zaponkami Leaf Tie bi džunglo kablovja lahko uredila v pregleden gozd.

Beautyfullblog zeleni-vrt-v-stanovanju 3

Vir: lufdesign.com

Imaš tudi ti kako hudo idejo za ozelenitev stanovanja? Ker morda bom že jutri spet polno aktivna, ustvarjalna … leteča pa najbrž res še ne ;).

 

k3801897P.S.: Na blogu še vedno poteka skrivna nagradna igra La Roche Posay , ki jo odkrijejo le redne bralke, saj je ne oglašujem na socialnih omrežjih. Preskusi srečo 😉 !

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a na mail obveščena o novih zapisih ♥

* Fotografije: so del promocijskega gradiva izdelkov vzete iz spletne strani, ki je navedena pod sliko. Avtorja oz. strani objave fotografije gugalnice (1.) in zeliščnega vrta (3.) žal ne najdem več, zato se jima v naprej opravičujem in zahvaljujem za dovoljenje objave. Prikazna slika zapisa (cvetlični lonček I Will Survive.) je vzeta iz strani bouf.com.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*