Preskušam prva: kaj pa tokrat?

Bi čisto prva, morda premierno na svetu, poskusila našo novo linijo z ekološkim arganovim oljem … še v testnih embalažah?

Melvita Argan Pur Concentre preskusam prva ocena

Ker spremljaš moj blog, veš, da sem ljubiteljica naravnih izdelkov, trajnostnih konceptov, starih lepotnih mitov in učinkovitih novosti, ki olajšajo moj vsakdan. Predvsem pa, da spodbujem k manj je več in ne želim, da je moj blog sprožilec zapravljanja po nepotrebnem. Če ti zgornje vprašanje zastavi ena od najboljših organskih znamk, ki jim zaupaš, ki je pionir na mnogih področjih razvoja eko kozmetike in ki ima povrhu vsega še čudovito zgodbo, embalaže, vonje in teksture, je vprašanje pravzaprav retorično. Itak da bi.

Preskušam prva

Ta zapis sem hotela zapeljati čisto drugače …  po dveh mesecih testiranja anti-age kolekcije Melvita Argan Concentre Pur, sem neučakano želela podati oceno. A splet okoliščin, ki verjamem, da niso naključje, je napeljal, da zdaj tipkam tole … Naval ponudb, da nekaj preskusim prva, je postal vsakdanjik. Pred tabo bi lahko preskusila govorečo pečico, prebrala učbenik za hitro lenarjenje, pojedla shujševalno potico. Prva. Močna beseda, ki je v sodobnih medijih postala ‘must’, če želiš biti viden, bran. Ni važno kaj poveš, važno je, da poveš to prvi. Ker brskalniki ploskajo, posledično rastejo številke in cekini. Preskušam novosti zato tudi sama?

Na uč?

Kozmetiko in podobne reči, ki pašejo v moj vsakdan preskusim, če me zares zanimajo, pašejo v moj lifestyle in prepričanje, če že v naprej sumim, da bi mi znale biti všeč, predvsem pa, če jih dobim za vedno in v celoti. En obisk sicer deset-kratne terapije? Ne, hvala. Vikend z najnovejšim avtomobilom? Tudi ne, še sploh, če ni električen. Pet mililiterski tester dišave? Verjamem, da bi lahko marsikatero stvar ocenila že po prvi uporabi, kakšno pa tudi že na uč. A želim biti iskrena do vse ponudbe, do tistega, ki bo oceno prebral in jo vzel zdravo za gotovo, pa tudi do sebe — zakaj bi vsak mesec preskušala novo pečico, če sem  popolnoma zadovoljna z obstoječo? Tako na test vzamem, četudi prva, le tisto, kar lahko užijem v celoti, z vsemi svojimi čuti in časom, ki  ga potrebujem. Potem podam oceno, takšno, za katero stojim še naslednjih nekaj uporab, let, klikov.

Melvita Argan Concentre Pur

Sem 40 letnica in v svoji koži se dobro počutim. Vem katere učinkovine potrebuje, kakšna tekstura me poboža, kater vonj me pritegne k vsakodnevni uporabi in kakšna embalaža paše v mojo novo kopalnico ;). Ta hip že dva meseca preskušam novo organsko linijo Melvita Argan Concentre Pur, prva. Ponosna sem, da so izbrali mene, saj spoštujem ekološke in humanistične vrednote te znamke. Prav zato vem, da ne bo nič narobe, če si bom vzela za testiranje celotne linije še nekaj dni, pa čeprav bom oceno podala šele, ko bo kolekcija že na policah in za mano tudi dogodek, predstavitev moje izkušnje novinarkam in blogerkam. Tudi, če z zapisom ne bom prva.

Melvita Argan Pur Concentre preskušam prva Beautyfull Blog
Nova krema Melvita Argan Concentre Pur  … bolj kot, da jo bom predstavila prva, mi je pomembno, da jo bom zaužila in preučila v času, ki je za to potreben.

Draga bralka, če si pričakovala oceno izdelka, se opravičujem, tale zapis je nastal zelo spontano. Pa mislim, da čisto pravi trenutek … v poplavi informacij bo tudi vse več ‘preskušam prva’ zapisov. Zdaj veš, da mojih le v primeru, ko bo Beautyfull Blogerski raziskovalni duh (ali ženska radovednost) naletel na nekaj, za kar si je vredno nadeti zajčja in ne oslovska ušesa.

Ok? Vesela bom tvojega mnjenja, zapiši ga prosim v komentar. Hvala.

 

Maham,

olajšana

Nika

♥ Več lepotnih nasvetov in ku-ku v moj vsakdan najdeš TUKAJ ♥

*Fotografiji: Beautyfull Blog

** Izdelke sem dobila v test brezplačno, zapis pa je nastal spontano in ni sponzoriran s strani Melvite.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

7 Comments
 • Low Maintenance Beauty
  8 septembra, 2017

  Zelo lepo napisano, Nika. Kaj me briga, kdo je prvi – važno je, kdo mi poda kakovostno vsebino. Maham nazaj :*

  • NIKA
   8 septembra, 2017

   Hvala Maša, se bom v tem stilu trudila podajati vsebino še naprej.

 • Ana
  8 septembra, 2017

  Super zapis. Tebi zaupam. In zdej sem vsa ponosna, ker sem vedela da testiraš Melvito. Melviti zaupam tudi sama in bi se podala v tak prvi test. Upam, da boš lepo steatirala in se že veselim ocene. Ampak ker bo arganiva linija, sem prepričana da bo dobra.

  • NIKA
   8 septembra, 2017

   Hihi Ana, si uganila kdo … in tudi kakšna je ;). Več pa kmalu. Hvala za branje in zaupanje.

 • Sara
  8 septembra, 2017

  Melvita ti čudovito pristaja in prav je, da so znamke pozorne na popolno ujemanje. 🙂

  • NIKA
   8 septembra, 2017

   Hvala Sara … ko bi bilo le več takih organic bonbončkov in premišljenih sodelovanj.

 • Urška Vengust
  12 septembra, 2017

  Melvita je vredna zaupanja! Lepo, da ostajaš zvesta sama sebi, pri tako veliki poplavi vseh stvari na tržišču. To zelo spoštujem in te zato z veseljem berem. Se že veselim tvoje ocene nove kozmetične linije Melvita 😉 Le tako naprej!