OCENA: Philips VisaPure

Priznam, da sem bila doslej skeptična glede uporabe krtačke za čiščenje kože. Za klasično ročno krtačko sem prelena, električnim napravicam, ki niso nujno potrebne, pa se izogibam iz ekoloških prepričanj. Vendar sem zaradi ženske želje po uporabi novih lepotil in novinarske radovednosti vseeno privolila v preskušanje Philipsove ščetke VisaPure. Ni mi žal, saj sem nad napravico tako zelo navdušena, da jo že ‘prodajam’ prijateljicam.

IMG_2450 copy

Uporaba krtačke

Ker imam po naravi mešano polt, je zame čiščenje najpomembnejši del nege kože. Sama rutina (nanos pene za čiščenje, micelarne raztopine in vlažilnega izdelka) je dolgočasna in dolgotrajna, a ker z njo dosežem vsaj na videz lepo polt, se je držim že nekaj let. V ta postopek sem zato z veseljem vključila Philipsovo ščetko, ki je z nežnimi vrtljaji jutranje in večerno čiščenje spremenila v prijetno in blagodejno masažo. Poleg obraza pa z njo kar med prhanjem obdelam tudi vrat in dekolte. V nedeljo, pred nanosom maske, mehko krtačko zamenjam za tršo in z izdelkom za piling obraz ‘spoliram’ še intenzivneje.

Različne krtačke za različno intenzivnost čiščenja.
Vsaka ima svoj faktor nežnosti.

Koža po treh tednih

Že po nekajkratni uporabi sem otipala, da koža postaja mehkejša, prijateljica pa je opazila, da je videti bolj sijoča. Zdaj, po treh tednih, pa sem nad učinkom še bolj navdušena. Pred začetkom preskušanja so mi namreč kožo globinsko očistili v kozmetičnem salonu. Ob običajni negi bi to pomenilo, da bi imela črne ogrce na nosu in polne pore na ličkih že v enem tednu. Tokrat pa ne: pore so ostale čiste, ogrcev ni videti, na otip pa je koža popolnoma gladka tudi na nosu. To sem prej zaman poskušala doseči s številnimi kozmetičnimi postopki in čistilnimi rutinami.

Philips VisaPure - SC5275_10-D4P-global-001_highres

S tem, ko res dobro očistimo kožo (Philips navaja da 10 krat bolje kot z ročnim čiščenjem, kar omogoča posebna tehnologija dvojnega delovanja, navpično vibriranje in krožno gibanje ščetin) in nežno masažo povečamo vpojnost in delovanje negovalnih izdelkov, ki jih na obraz nanašamo za tem. Lahko pa si tudi pri tem občasno pomagamo s krtačko in si npr. enkrat tedensko privoščimo masažo z negovalnim oljem ali serumom.

Rezultat testiranja

Philips VisaPure (Cena: 149,99€) mi je všeč, ker je:

  • enostaven za uporabo in čiščenje**
  • napravica, ki hkrati nudi temeljito odstranjevanje ličil, sebuma, odmrlih celic … in res prijetno masažo
  • skrajšal dnevno rutino čiščenja na 2x 60sekund kar med prho
  • ključ do mladostnega videza, saj kožo nekoliko napne
  • tudi lepa popestritev kopalniške poličke 😉

Navdušena je tudi Maja Šušnjara

Poleg mene so krtačko že preiskusile igralka Ula Furlan, visažistka Maja Šušnjara in specialistka dermavenerologije dr. Mateja Lisjak. Vse tri so se strinjale, da je VisaPure krtačka ena od boljših inovacij za dosego čiste kože na nežen in enostaven način.

Philips VisaPure - 3. 10. 2013 - foto Oto Zan 6
Lepotni čvek z Ulo, Majo in Matejo.

“Osnova dobrega make-upa je negovana in na ličenje pripravljena koža. Z VisaPure kožo zares dobro očistimo, prekrvavimo, zmasiramo in osvežimo.” Maja Šušnjara

 

⇒♥ Poglej pa tudi katero je res učinkovito čiščenje kože v kozmetičnem salonu.

Maham,

Nika

 

*Fotografije: Rožle Veger, Promocijski material, Oto Žan

**Včasih sem se smejala mami, ki je za vsako stvar najprej vprašala: “Kako boš pa to čistila?” A tokrat sem tudi sama pomislila na družino bakterij, ki bi si na mokrih ščetinah krtačke po uporabi lahko ustvarila res gostoljuben dom. V zelo kratkih in nezakompliciranih navodilih sem spregledala, da je potrebno krtačko po uporabi ne le očistiti z milom, temveč tudi obrisati v brisačo in postaviti navpično v držalo za polnenje. Tako se od enega do drugega čiščenja resnično posuši, sintetične dlakice pa tudi onemogočajo zadrževanje nesnage.

E-novice

This post is also available in: English

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.