NOVO: L’Occitane Svežina češnjevih cvetov

Kakšni zvončki, zame so znanilci pomladi češnjevi cvetovi! Najprej zacvetijo v zdaj že tradicionalni, prvi pomladni dišavni kolekciji L’Occitane, in takrat vem, da je pred vrati Valentinovo.

Beautyfullblog LOccitane FLEURS DE CERISIER L'EAU EDT

‘Loksitanova češnja’ … očara me prav vsako leto in letošnja, Svežina češnjevih cetov, je že moja četrta različica. Vedno je drugačna, a vselej vesela in nežna. Je edina dišava, ki sem jo sem in tja uporabljala tudi, ko je bila Bela še dojenčica. Letos je na prvi vtis videti bolj sladka in igriva, zaradi rožnate embalaže, na kateri se deklice igra z belimi cvetovi (škatlica je prav tako zbirateljski kos, iz katerega običajno nastane čestitka ;)). Pa tudi zaradi posebnega detajla, domiselno obarvane cevčice po kateri prhne v zrak.

Dišavne NOTE toaletne vodice L’Occitane Fleurs de Cerisier L’Eau

Beautyfullblog LOccitane FLEURS DE CERISIER L'EAU

Na prvo sapico mi deluje nekoliko sadna … v ustih se mi pocedijo sline in zazdi se mi, da ližem sadni bonbon. Vseeno pa je iskriva in lahkotna, najbrž črnemu ribezu v zgornjih notah to dodata iskriva limona in sveža lubenica. Drugi vdih … prav lahko si predstavljam, da sem na gugalnici pod cvetočo češnjo, pred mano pa je rožni vrt. Prepoznam vrtnico. V srednjih notah pa je tudi vijolica. Dišavna sled me nekoliko presenti — kljub navidezni nežnosti in lahkotnosti, je toaletna vodica Svežina češnjevih cetov v osnovi dokaj čutna. To ji dodajo spodnje lesne note z mošusom. Cena: 36,60 €/ 50 ml

IZDELKI v kolekciji Svežina češnjevih cvetov

L’Occitanova dišavna kolekcija Fleurs de Cerisier L’Eau je razigrana tudi v ponudbi, saj jo poleg toaletne vodice sestavljajo različni izdelki, ki lahko telo odišavijo in tudi negujejo.

Beautyfullblog LOccitane FLEURS DE CERISIER L'EAU Hand Cream 1

L’Occitanova Krema za roke s karitejevim maslom je tako ali tako ‘MUST’, in če zraven diši še po rožnato belih cvetovih … aaah, potem je 7,60 € dobra investicija. Spogledujem pa se tudi z:

Beautyfullblog LOccitane FLEURS DE CERISIER L'EAU Range

  • Dišavnim dotikom, to parfumski gel za pulzne točke, s katerim lahko dišavo dodaš večkrat na dan, tudi na poti. Cena: 20,30 €/ 14 ml
  • Mlekom za prhanje, ki koži že med čiščenjem nežno odišavi. Cena: 14,70 €/ 250 ml
  • Vlažilnim mlekom za telo, ki z lahko formulo neguje in doda še eno plast dišave. Cena: 23,40 €/ 250 ml
  • Balzamom za ustnice, prav tako obogatenim s karitejevim maslom. Cena: 7,60 €

Namig za drugačen nanos dišave

Beautyfullblog LOccitane FLEURS DE CERISIER L'EAU Hand Cream

Namesto, da dišavo prhneš v zrak in potem stopiš v dišavni oblak (tako ti večina kapljic pade na lase) dišavo raje nanesi na pulzne točke, v dišavni oblak pa ustvari pred seboj in stopi vanj. Če bi rada, da ti dišijo tudi lasje, s toaletno vodico, ki vsebuje lasem škodljiv alkohol, poprši trak za lase ali elastiko. Cvetličnega, po zadnji modi, lahko ustvariš sama tako, kot sem zapisala v blogu Kako narediti cvetlični trak za lase. Če so tvoji lasje suhi ali skodrani, pa konice natri z dišečo kremo za roke.

Bi rada povohala pomlad?

Si tudi ti ‘mahnjena’ na cvetove češenj? Prvi veter jih je prinesel v L’Occitanove trgovine, ki so v Ljubljani, na Bledu, v Mariboru, Novem Mestu, Kopru, Portorožu, Novi Gorici, v izbrane Muller-je in na www.loccitane.si.

♥ SLEDI MI na Bloglovin’ in bodi prva obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografije: Vstanem, PR

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.