Novi parfumi in novi triki za nanos

Čeprav stekleničko dišave v rokah vihtim že več kot pol življenja, pa skoraj vsako leto odkrijem nov način njene uporabe. Te ideje ne zrastejo na mojem zeljniku, jih pa zavzeto zbiram in objavljam na blogu. Plastenje dišave pri katerem kolonjsko vodo razpršim po koži telesa takoj zatem, ko sem se umila z milom in natrla z balzamom za telo iz iste dišavne kolekcije je že ‘star’ način uporabe dišave, najnovejši pa je še veliko bolj seksi.

The Manifest Jewelry

Najnovejši trik uporabe dišave

Najnovejši trik je, da dišavo kaneš na popek oz. jo popršiš po tem seksi delu telesa. Tudi ta je namreč nekoliko toplejši, kot pulzne točke, zato bo parfum na njem hitreje in močneje razvil seksi spodnje note. Če mu bo dišava všeč, potem bo iskal njen izvor in ko bo že tam …

MANIFEST-C-Bravnicar-2016-002

Dišave z moje poličke

Popek velja za center telesa, simbol začetka življenja, objekt poželenja in letošnji trendni ‘modni dodatek’ … po novem pa tudi za čašico dišave. Te so me očarale lani in postale del moje stalne zbirke dišav za vsak dan:

Kenzo Avon Life Nov nacin uporabe disave
Zimska milina: Avon Life for Her by Kenzo Takada je dišava, ki se lahko primerja s prestižnejšimi stekleničkami, tako po izboru not, kot tudi po dizajnu. Zelo všečna in zelo zanimiva je, ker so cvetne, lesne in mošusne note so zlite v lahkotno dišavo s karakterjem. Njen opis bi bil lahko tekoča svetloba.
Nov nacin uporabe disave 4
Navdihnjeni po oljnih uspešnicah s čudovitim poletnim vonjem sta toaletna vodica Melvita L’Or Bio in Nuxe Prodigieux Le Parfum. Slednji je sončno cvetna dišava, ki pričara vonj poletja z notami pomarančnih cvetov, mandarine, kokosovega mleka, vanilje … Razvedrita ne glede na letni čas ;). Dišavi sta si zelo podobni, le da je Melvitina bolj  sveža, lahkotna.
Nov nacin uporabe disave 5
Letošnja pomladna dišavna serenada Oriflame Eclat Mademoiselle je cvetno sadna dišava, ki bo očarala vse, ki imajo radi šik a lahkotne, ne preveč opazne in tudi ne zelooo obstojne parfume.
Nov nacin uporabe disave 8
S.Oliver For Her je steklenička, ki je bila zaradi priljubljenosti med lepotnimi blogerkami pri nas že večkrat razprodana. Je romantična, elegantna cvetna dišava z začetno svežino in pudrnim podtonom.

MANIFEST-nakit Bravnicar

 

♥♥♥ Fotografije in kosi nakita so tako seksi, kot je ta nančin nanosa dišave, zato sem jih v pletla v ta zapis. Zanje se zahvaljujem ustvarjalki, avtorici nakita The Manifest Jewerly (www.themanifest.si) in fotografu Alešu Bravničarju.

⇒♥ Poglej pa tudi:

Poznaš katero od zgornjih stekleničk? So ti všeč? Katera pa je tvoja najljubša vsakodnevna dišava?

Maham,

Nika

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografije: Aleš Bravničar za The Manifest Jewerly in Karinartistic za Beautyfullblog (dišave)

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.