Dobrodelna blogerska pustna make-up karavana

Nikoli me nihče ne vpraša, kaj sem po izobrazbi, skoraj vedno pa me vprašajo, kaj zame pomeni lepota. ‘Pametujem’ o energiji, notranji lepoti, samozavesti … v bistvu pa je dober primer lepote ta akcija, s katero želim nekaj dati, prispevati v družbo in to v zameno za nič … ali pa največ, samozadovoljstvo.

Dobrodelna blogerska makup karavana pust ItStyle Maxi by Beutyfullblog 7
Slovenske lepotne blogerke smo Dobrodelno pustno make-up karavano pričele z delavnico poslikav.

Dobrodelna blogerska pustna make-up karavana

To je akcija, pobuda slovenskih lepotnih blogerk, da v svojem okolju naredimo nekaj dobrega, z majhno pozornostjo pripomoremo k boljšemu počutju vseh. Z znanjem, časom in dobro voljo lahko naredimo veliko, me na primer lahko otroke iz ranljivejših skupin na pusta razveselimo z brezplačnimi poslikavami. To smo v preteklih letih že izvajale v Mladinskem Domu Malči Beličeve in Azilnem domu v Ljubljani in ker so bili otroci zelo veseli, mi pa smo se imele lepo, letos akcijo širimo na vso Slovenijo:

 • KOPER       Jasna (blogerka Jessie Fairytale) bo skupaj s skupaj s Kristino (blog Ladolcevita) v torek, 28.2. okoli 9 ure mazala otročke v vrtcu Mavrica (Izola), potem pa bosta skupaj z njimi odšli v Dom upokojencev Izola na medgeneracijsko druženje/pustovanje. Od 14-te dalje pa bosta s poslikavami razveseljevali otroke na pediatričnem oddelku v Splošni bolnišnici Izola.
 • MARIBOR       V Mariboru bosta Ajda (Nyx’s Beauty Blog) in Tjaša (Beauty Chat) dopoldan ličili v dnevnem centru Pika.
 • VELENJE       Anna Verdnik (Mad about red) in Anja Pleteršek bosta s pustnimi poslikavami razveseljevali otroke in mladostnike v Centru za usposabljanje, delo in varstvo na Dobrni v soboto, 25.2. od 9.00 do 12.00 ure.
 • ŠKOFJA LOKA V Dnevnem centru za otroke in mladostnike bo Ana Kolar (Beautysaur) s poslikavami razveseljevala od 9-12 ure.
 • LJUBLJANA       Najprej bomo v petek, 24.2. 2017, otrokom v OŠ Trnovo predstavile poklic visažista, potem pa jih tudi naličile za njihovo pustno rajanje. Nato bomo v soboto, 25.2., razvedrile otroke v Mladinskem domu Malči Beličeve, pustno ličenje pa bomo nudile tudi  v blagovnici Maxi, na oddelku kozmetike, od 9.00 do 13. ure.  V Ljubljani  bomo Dobrodelno blogersko pustno makeup karavano sestavljale Ajda Sitar (Ajda’s), InaUršič (Hysteria of decay), Ana Ina Palmer (Bijou Blog), Polona Kaplar (Uniqapoly), Tara Hočevar (The Beauty Of Nailpolish), in jaz.
Dobrodelna blogerska makup karavana pust ItStyle Maxi by Beutyfullblog 17
Lepotne blogerke, vesele, da bomo pust lahko pričarale tudi otrokom iz ranljivejših skupin.

Enostavne pustne poslikave otrok 

Nekaj predlogov za enostavne pustne maske iz vsakdanjih ličil, ki jih bo lahko naredila prav vsaka mamica, sledi v naslednjem zapisu. Z Amaljo jih že pridno ustvarjava, to pa je prikaz, kako lahko hitro, enostavno in z ličili ItStyle nastene … Poppy, rožnati trol iz risanke Troli 😉 … (pa sem mislila, da bo rekla Vaiana ;)).

Dobrodelna blogerska makup karavana pust ItStyle Maxi by Beutyfullblog 9
Kožo na rahlo obarvam z rožnato, nato močno poudarim lička.
Dobrodelna blogerska makup karavana pust ItStyle Maxi by Beutyfullblog 23
Z obstojnim flomastrom za ustnice poudarim obrvi s črtalom pa narišem pravljične trepalnice.
Dobrodelna blogerska makup karavana pust ItStyle Maxi by Beutyfullblog 12
Na čelu s kremnim senčilom in črtalom narišem trak z rožicami.
Dobrodelna blogerska makup karavana pust ItStyle Maxi by Beutyfullblog 14
Pika na i so bleščice na nosu in rožnata ušesa ;).
Dobrodelna blogerska makup karavana pust ItStyle Maxi by Beutyfullblog 16
Gospodična Amalja Poppy je videti zadovoljna.

♥ ♥ ♥ Dobrodelno blogersko pustno make-up karavano podpira znamka ličil ItStyle , ki nam je priskrbela ličila, s pomočjo katerih bomo lahko ustvarjale zanimive poslikave.

Dobrodelna blogerska makup karavana pust ItStyle Maxi by Beutyfullblog 3
Ker so dobro pigmentirana, obstojna in cenovno ugodna, so ličila ItStyle primerna tudi za pustne poslikave.

 

Če bi se rada pridružila našia akciji, bomo vesele. Bolj kot spretnost v prstih moraš imeti dobro srce. Če tudi ti dobrodelno deluješ in bi rada, da priskočimo v kakšno od organizacij v tvojem kraju, me pocukaj na [email protected], morda bomo skupnimi močmi uspele rezveseliti  tudi ‘tvoje’ otroke. Če ne, pa te prosimo, da ta zapiš deliš naprej, na svoj FB zid ali komu, ki ima doma odvečen otroški pustni kostum (za otročke iz raljivejših skupin jih zbira [email protected], zna ličiti ali pozna skupino otrok, ki nas potrebuje. Hvalaaa, res iz srca.

⇒♥ Poglej pa tudi:

Maham,

Nika

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografije: ItStyle

 

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 Comments
 • Taya
  21 februarja, 2017

  Škoda, da mi letos ni uspelo, se bom pa zagotovo pridružila drugo leto. 🙂 Odlična akcija, jo delim na svoji FB strani. 😀

  • NIKA
   21 februarja, 2017

   Hvala Taya … upajmo, da bo akcija rasla, kot naši otročki 😉 … bo čas, da se nam pridružiš, brez skrbi. Vse dobro ti želim!

 • I love Croatia
  9 maja, 2020

  Predobro! Jako zanimljivo!

  • NIKA
   12 maja, 2020

   Hvalaaa.