Najboljša vodoodporna pelerina za na kolo je Didriksons Nadja

Ta odlična vodoodporna pelerina za na kolo Didriksons Nadja naj bo del tvoje garderobe, če kolesariš vse leto in v vsakem vremenu, tudi v dežju.

Vodoodporna pelerina Didriksons: popolona jakna za kolesarjenje v dežju

Kolesariš v vsakem vremenu? Potem si se ob spremenljivem vremenu najbrž že znašla v dilemi, kaj obleči, da boš za vsak slučaj zaščitena tudi pred vetrom in dežjem. Okolju prijaznejša švedska znamka oblačil Didriksons ponuja izjemno rešitev – popolnoma vodoodporno jakno Nadja WNS Parka, pravzaprav pelerino, plašč in kombinezon v enem. Poglej, zakaj ti priporočam nakup te Didriksons pelerine:

1. Večnamenska funkcionalnost

Nepremočljiva jakna Didrikson Nadja je oblikovana z namenom, da zadovolji potrebe kolesarjev v različnih vremenskih razmerah. Z nekaj gumbi se to oblačilo namreč inovativno zapne tako, da iz spodnjega dela plašča nastaneta hlačnici. To kolesarjem omogoča varnejše kolesarjenje in hitro prilagoditev oblačila glede na spremenljivo vreme.

2. Okolju prijaznejša nepremočljiva zaščita

Zaradi okoljskih sprememb so nepričakovani nalivi oziroma spremneljivo vreme vse bolj pogosti. Zato je ključno, da imaš v omari oblačilo, ki te pred tem zaščiti.

Nepremočjiva, vodoodporna oblačila so za vodo nepropustna in te pred njo zaščitijo 100%, ne glede na intenzivnost padavin in čas, ki ga prebiješ na dežju. Na tržišču je več različnih vodoodpornih materialov, ki so lahko kombinacija tesnega tkanja vodoodbojnih ali vodoodpornih tkanin in vodoodbojnega premaza ( npr. polivinilklorida (PVC), naravnih voskov … ).

Didriksonova jakna je iz okolju prijaznejšega materiala Galon®, ki ga je razvil Didriksons. Nosi certifikat OEKO-TEX® in je brez PVC-ja. Galon je 100% vodoodporen material, izdelan iz goste tkanine, ki je prevlečena s PU (poliuretanom). Ne vsebuje strupenih snovi. Njegova prednost je tudi ta, da je mehak, hitro sušeč in gladek material, ki je zelo trpežen. Očistiš ga že, če ga obrišeš z vlažno krpo, zato potrebuje manj pranja. Ko je odslužen, material omogoča recikliranje.

Prav tako so vsi šivi pelerine Nadja zatesnjeni, da preprečijo pronicanje vode skozi luknje. Tako se lahko brezskrbno potepaš tudi v dežju, saj ti jakna zagotavlja zanesljivo nepremočljivo zaščito.


3. Reflektivni detajli za večjo varnost


Varnost je ključnega pomena pri kolesarjenju, še posebej v slabih vremenskih pogojih. Didriksonova jakna je opremljena z odsevnimi detajli, ki povečujejo tvojo vidnost na cesti. Ne glede na to, ali gre za vožnjo v dežju ali zmanjšano vidljivost zaradi meglenega vremena, boš s temi reflektivnimi elementi bolj opazna drugim udeležencem v prometu.

Vodoodporna jakna pelerina kolo didrikson trajnostno nika veger beautyfull blog
Vodoodporna jakna pelerina kolo didrikson trajnostno nika veger beautyfull blog
Vodoodporna jakna pelerina kolo didrikson trajnostno nika veger beautyfull blog
Vodoodporna jakna pelerina kolo didrikson trajnostno nika veger beautyfull blog
vodoodporna jakna pelerina za na kolo didriksons nadja nika veger beautyfull blog
Vodoodporna jakna pelerina kolo didrikson trajnostno nika veger beautyfull blog
Vodoodporna jakna pelerina kolo didrikson trajnostno nika veger beautyfull blog

Plašč pelerina Didriksons Nadja, ki je na voljo v črni in mint zeleni, ima:

  • dvosmerno sprednja zadrga
  • gumba, s katerima plašč spremeniš v hlačnici
  • notranji in dva zunanja žepa s poklopcem, ki shranjeno v žepu varno ščitita pred dežjem,
  • kapuco, ki jo lahko shraniš v ovratnik ali popolnoma odstraniš. Nastavljiva je z eno roko z zatezno elastiko in ima čvrstejši rob, da jo prilagodiš glavi, pri tem pa omogoča dobro vidljivost,
  • kresničko, odsevni trak, ki ga lahko izvlečeš iz žepa in odsevni logo na prsih in hrbtu
  • gumb na prsnem delu, kadar ne želiš imeti jakne popolnoma zaprte z zadrgo
  • nastavljiv pas in manšete na rokavih
  • mehko podlogo, da je nošenje jakne prijetnejše
  • ščitnik za brado, da te ne draži zadrga

Cena in link do nakupa: Cruising Fred/ Didriksons Nadja

Nepremočljiva jakna Didrikson je odlična izbira za kolesarje, ki želijo biti pripravljeni na različne vremenske razmere. Njena večnamenska funkcionalnost, prilagodljivost, nepremočljiva zaščita in reflektivni detajli naredijo to jakno popolno za kolesarjenje v dežju ali vetru. In ne le, da ti nudi udobje in zaščito, ampak je narejena iz okolju prijaznejših materialov.

DODATNO BRANJE:

Imaš v zvezi s pelerino ali znamko Didrikson še kakšno vprašanje? Nadaljujva pogovor v komentarju. Hvala.

Maham,

Nika

Fotografije: Nina Roydo

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.