Metalik tatuji

Božič. Presenečenje prijateljice: kul srebrni tatuji. Pomladna lepotna predstavitev: trendni tatuji s kovinskim leskom. Darilo v avgustovski številke revije Elle … kaj ta hip ni nič tako trendno kot  metalik tatuji?

matalik-tatuji by beautyfullblog 1

Prirojena obsesija

Z nalepkami sem obsedena že vse življenje; najprej sem z nonotom lepila životinjsko carstvo, potem s fotrom zbirala najboljše sportaše, nazadnje s tipi menjala fuzbalerje. Hvala k***u za preskok, ki je povzročil, da so mi nalepke namesto pod zlezle na kožo.

Tatuje s kovinskim leskom obožujem ker:

  1. nadomestijo nakit. Namesto polne torbice prstanov, zapestnic in drugega kičeraja zdaj na dopust ali potovanja vzamem le en papirček (polo) s tatuji.
  2. vsako kožo naredijo v trenutku poletno zapeljivo. Svetla bo z zlatimi ali srebrnimi videti vilinska, temna pa eksotična oz. etno.
  3. so enostavni za uporabo. Izrežeš željeni vzorec, odstraniš prosojno folijo, pritisneš ga ob kožo, navlažiš z robčkom namočenim z vodo (lahko tudi morsko ali radensko ;)) in počakaš nekaj sekund preden odstraniš listek.
  4. so kar obstojni. Če jih ne drgneš, so kljub tuširanju OK kakih pet dni, res pa je, da vsak dan izgubijo nekaj leska
  5. so na voljo v trendnih vzorcih. Mogoče ne tisti z bencinske črpalke (največkrat ponujajo le srčke), najlepše kupujem v kozmetičnem salonu Pomlad v Ljubljani ali v spletni trgovini cute.si.
  6. vsakič naredijo vau efekt … vsaj pri moji Beli in Amalji. tako so tudi super ‘podkupnina’.
  7. ne povzročajo stranskih učinkov, kot jih lahko npr. tatuji narejeni s črno kano.

matalik-tatuji by beautyfullblog 2matalik-tatuji by beautyfullblog 3matalik-tatuji by beautyfullblog 4Metalik tatuji so eno od  lepotil moje poletne torbice, dodatek, ki mi je polepšalo letošnje poletje. In ker bodo zagotovo skupaj z džinsom in etno kosi modni tudi v času indijanskega poletja, lahko ta zapis sklenem le takole: Božič. Darilo za prijateljice … Metalik tatuji ;).

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografije: Rožle Veger za Vstanem

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.