Lepotna kanta za vmes

Saj ne, da od februarja, ko sem kanto napolnila zadnjič, nisem izpraznila dovolj izdelkov za marec in april … preveč jih je bilo, pa sem sem izbirala in izbirala. Pregovor tokrat ne drži, kajti vseeno je to izbor čudovitih lepotil.

Beautyfullblog lepotna-kanta-april

Izdelki so navedeni od leve proti desni.

  • Pena za čiščenje obraza Sensai Silky Purifying Foaming Facial Wash Step 2. Neverjetno gosta, a hkrati mehka in nežna pena, je čudovito dopolnila mojo rutino čiščenja z električno ščetko. Čeprav je namenjena normalni, mešani in mastni koži da prijeten, negovalen občutek in prav nič ne zateguje. Ja, kljub ceni in novi embalaži si bom zagotovo kupila novo, saj imam občutek, da je tudi zaradi nje moja mešana koža brez aken in na dotik bolj mehka. Cena: 48,80 €/ 150 ml. 
  • Olje avokada Yanumi 100% Organic Avocado Fruit Oil. Nekje sem prebrala, da avokadovo olje lepo neguje izsušeno kožo otrok, ker je izredno hranilno, vsebuje vitamine A, B1, B2, D, E in maščobne kisline. Res je bil kljub zeleni barvi in vonju Amalji všeč, ker je z nanosom na mokro kožo po prhanju njeno polt nahranil, zgladil in pregnal srbeč občutek za več dni. Cena: 12,50 €/ 50 ml, na voljo na www.yanumi-karite.com.
  • Nivea Micelarna čistilna voda 3-v-1. Micelarna voda je dokaj nova pogruntavščina, ki nadomesti čistilo in tonik hkrati, zato je seveda ponudba iz meseca v mesec večja. Niveina mi je všeč, ker ne vsebuje dišav, barvil in parabenov, ker jo lahko uporabljam tudi za odstranjevanje očesnega make-upa. Ima nežen vonj, embalaža pa ravno prav veliko luknjico za doziranje. Cena: 5,15 €/ 200 ml
  • Biorazgradljiv odstranjevalec laka za nohte AvvyA Soy Nail Color Remover & Conditioner. Odkritje sejma organskih kozmetičnih produktov v Londonu je bil ta nežen odstranjevalec, ki ne vsebuje acetona in strupov, pa vseeno dobro odstrani vse barve, z malo več truda pa tudi lake z bleščicami. Kritična je le steklenička, ker vsebina iz nje kar hlapi. Cena: $14.00
  • Krema za nego kože okrog oči in trepalnic Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes. To je izdelek, ki ga uporabljam sama, imam pa ga tudi v kovčku za profesionalno ličenje. Ker ga za razliko od ostalih kremic lahko nanesem na celotno področje oči, ne da bi tvegala draženje ali pa prehoda na kontaktne leče. Njegovi plusi so še: embalaža na pumpico, ki vsebino ohranja svežo dlje, nežen vonj, osvežilna formula in tekstura z učinkom osvetljevanja, krpitev trepalnic. Na voljo v lekarnah po vsej Sloveniji. Cena: 31,58 €/ 15 ml 
  • Mleko za telo Le Couvent Des Minimes Eau Des Minimes je lepotno odkritje. Zakaj ga priporočam tako močno pa preberi v tukajšnji oceni. Cena: 18,80 € /250 ml. Na voljo v Nami, Maxi-ju in Muller-jih po vsej Sloveniji.
  • Močno prekriven puder Vichy Dermablend Korektivna podlaga 16HR si zagotovo zasluži samostojen zapis, saj je eden od bolj uporabljenih izdelkov v mojem profi make-up kovčku. Zaenkrat le na kratko zakaj ga obožujem: res dobro prekriva, a ne da videza maske, ne maši por, uporabljam ga lahko tudi za ličenje tistih z zelo občutljivo ali celo poškodovano kožo, na koži pusti mat finiš. Odtenek, ki ga porabim največ je 25/Nude. Na voljo v lekarnah po vsej Sloveniji. Cena: 22,00 € 
  • Lush Snowman Žele za prhanje. Ko sem prvič poskusila to različico gela, mi sploh ni bila všeč. Najbrž zato, ker sem se trudila odtrgati točno tolikšen kos, kot ga bom uporabila za prho. Zdaj je všeč vsej družini … ker se zabavno trese, izjemno lepo diši (ampak zdaj v ponudbi žal te božične različice ni) in če ga odtrgaš preveč, ga preprosto vrneš nazaj, saj je samokonzervirajoč. V drugačnem vonju na voljo na www.lush.si.
  • Lush Roots Maska za okrepitev in volumen tankih las. V objavi Najboljša nega suhih, poškodovanih in skodranih las sem jo predstavila kot pre party izdelek, na suhe lase jo namreč naneseš 20 minut pred umivanjem. Fino poživi lasišče (z meto), hkrati pa občutiš pomiritveno nego. Se dobro spere in ne pusti mastnih las. Cena: 17,85 € / 225g. Na voljo na www.lush.si.

V skrivni nagradni igri I Love …, ki še poteka ste mi zaupale, da kanto prebirate zelo rade, zato se bom potrudila in spisala še majsko z izdelki za poletno nego.

 ♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografija: Vstanem

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.