Nagradna igra: I Love …

To je SKRIVNA NAGRADNA IGRA, ki je ne bom objavila na socialnih omrežjih (ne bom je promovirala na Facebooku ali Instagramu). Rada bi namreč izžrebala redno bralko, torej tako, ki LJUBI MOJ BLOG. Si to ti?

Beautyfullblog nagradna-igra-I-love 2

SODELUJ TAKO

Vse kar moraš storiti je, da mi na mail [email protected] napišeš:

  • svoje ime
  • naslov kamor ti lahko pošljem paket v primeru, da boš izžrebana
  • kaj bi želela prebrati v naslednjem zapisu 

Vesela bom, če se na spletni strani Bloglovin prijaviš tudi na brezplačne novičke o dogajanju na Beautyfullblogu. To pomeni, da moraš na spletni strani https://www.bloglovin.com/ poleg mojega izbrati še dva bloga (npr. še kuharskega, o zdravem načinu življenja, za ustvarjanje …) za katere boš na mail prejemala obvestila o novih zapisih. Tako boš prva na tekočem tudi z mojimi NOVIMI ZAPISI in boš sledila vsemu dogajanju na blogu, tudi npr. takšnim nagradnim igram.

NAGRADA

Nagrajenka (ali pa nagrajenec ) dobi set I Love, ki vsebuje :

  • veliko (500 ml) kremo za prhanje I Love … Strawberries & Milkshake. Zaljubila se boš v to dišečo kremno prho, ki ti vzbudi željo, da bi kar takoj popila jagodni zmečkanček.
  • malo, potovalno različico (100 ml) I Love … Strawberries & Cream 
  • gobico za prhanje s katero iz gela ustvariš mehko peno in si že med prhanjem privoščiš nekaj masaže.

Nagradna igra poteka do petka, 29.5.2015 do 12.00 ure. Srečna izžrebanka bo o nagradi obveščena po mejlu in v tem zapisu objavljena v roku 7 dni po žrebu.

Kjer se cedi …

Med in mleko že ne … saj je I love angleška znamka, ki za kopeli, gele za prhanje, izdelke za odišavljenje in nego telesa … izbira kombinacije dišav, ki prebudijo čute in te takoj popeljejo na pot spominov in lepih občutov. Na jaso jagod, pod kokosovo palmo, na vaniljev sladoled … Se mi že cedijo sline ;).

Maham in ti želim srečno.

 

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA

Hvala vsem, ki redno berete moj blog in ste tako izvedele za to skrivno nagradno igro. Hvala tudi za namige o čem bi še lahko pisala,  kaj bi še rade prebrale. ”V naslednjem zapisu bi želela videti tvojo jutranjo/večerno rutino nege kože” pravi Tanja Kanc, ki je srečna izbranka in bo prejela čudovit paketek I Love izdelkov. Čestitam!

 

 ♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografija: Vstanem

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.