Ocena: Le Couvent Des Minimes Mleko za telo Eau Des Minimes

Nov začetek

Jutro, prha in prve misli: S čim za vraga sem se namazala včeraj, da je še danes koža na telesu in nogah mehka, gladka in čisto nič zategnjena?

Mleko za telo … vsakodnevna nega, za katero si želiš, da to ne bi bila. Spomnim se kako sem se razveselila, ko sem prvič odkrila res učinkovitega, takega, ki je kožo nahranil in navlažil vsaj za dva dni. Ni dišal, ni vseboval naravnih sestavin in ni bil v lepi embalaži, ampak vseeno je na polički zamenjal vse ostale tovrstne izdelke. Da se mi ni bilo treba vsako jutro namazati z vlažilnim losijonom, oljem ali maslom preden sem porinila noge v najlonke oz. volnena oblačila (uf kako skomina, če to počneš z izsušeno kožo) je bilo … aleluja, tomideli.

Lepotno odkritje

Beautyfullblog Le Couvent Des Minimes Mleko za Telo Eau Des Minimes

Steklenička mleka za telo Le Couvent Des Minimes Eau Des Minimes je prav tako nega, po kateri so moje piščali gladke še naslednji (in naslednji) dan po uporabi. Ker tudi diši in vsebuje veliko naravnih sestavin zmešanih po starodavnih receptih sester Klaris iz samostana Le Couvent Des Minimes v Provansi, je moje najnovejše lepotno odkritje.

Vsebina

Mleko je lahke, vlažne teksture in se zelo lepo razmaže, tako da je nanos prijeten, saj takoj občutiš olajšanje; navlažitev in pomiritev kože. Hkrati se hitro in dobro vpije, tako da lahko po negi takoj zlezeš pod odejo ali v oblačila.

Vonj

Res mi je všeč. Ker je svež a umirjen hrati, poživi pa tudi toplo objame. Kolekcija Eau Des Minimes, v katero sodi tudi ta izdelek, je navdihnjena s starodavnim receptom ‘čudežne vodice’, ki so jo uporabljali v samostanih.

Glavne učinkovine 

  • Rdeča pomaranča: OSVEŽI
  • Rožmarin: PRERODI
  • Shea maslo: NAHRANI

Sestavine:

INCI EU [US]

Aqua/Water – Butyrospermum Parkii (Shea) Butter –  Glycerin – Caprylic/Capric Triglyceride – Octyldodecanol – Dimethicone – Cetearyl Alcohol –  Glyceryl Stearate – Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil – Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil – Rosmarinus Officinalis (Rosmary) Leaf Extract  – Rosmarinus Officinalis (Rosmary) Leaf Oil  – Ceteareth-33 – Sorbitol – Cetyl Alcohol – Polysorbate 60 – Sorbitan Isostearate – PEG-100 Stearate –Xanthan Gum – Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer  – Disodium EDTA  – Ethylhexyglycerin  – Phenoxyetanol  – Chlorophenesin  –  Parfum/Fragrance – Tocopherol – Limonene – Hexyl Cinnamal – Linalool – Geraniol – Citronellol – Citral

Certifikat in testi

Dermatološko preiskušen

Cena

18,80 €/250 ml. Na voljo v Nami, Maxi-ju in Muller-jih po vsej Sloveniji.

 

Katero mleko za telo pa najbolje prija tvoji koži? Si tudi ti našla takega, ki kožo neguje več kot en dan?

♥ Sledi mi na Bloglovin’ in bodi prva obveščena o novih zapisih ♥

* Fotografija: Vstanem

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/10412013/?claim=hks2xyvyw88″>Follow my blog with Bloglovin</a>

E-novice

This post is also available in: English

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
  • Leni
    2 decembra, 2014

    Zgleda super. Kje se ga da kupiti Nika?

    • nika
      2 decembra, 2014

      Meni je res všeč, na voljo pa je v Nami in Mullerjih.