Najlepši trije trendi ličenja za jesen zimo 2014

Ličenje je moja strast, zato me je že spomladi zanimalo kaj bo trendno to jesen in zimo. Sem odkrila, se navdušila, ponotranjila in … Slaba stran tega poklica je, da se s trendi ukvarjam že pol leta prej, še preden se sploh zgodijo. In ko pridejo, sem nanje že skoraj pozabila … še dobro, da me je nanje spomnil Vichy-jev izziv, pri katerem se moraš naličiti tako, da kar najbolje poudariš lepe poteze svojega obraza. V pomoč oz. navdih so ti lahko ti videzi:

1. Popolna – takšna in nič drugačna koža

Beautyfullblog fw 2014:2015 makeup ideal skin

Tokrat so se ustvarjalci mode zedinili … ker je na voljo res veliko izdelkov, ki spravijo v red različne kožne težave, je trendna le popolna. Nekateri so to dosegli z maziljenjem manekenk pred modnimi revijami s serumi in olji, drugi s pudranjem z najnovejšimi izdelki, ki vsebujejo posebne sijoče delce. Jaz pravim: vzemi si čas in kožo polepšaj z obema postopkoma. Obraz očiščen z micelarno raztopino najprej zmasiraj z negovalnim serumom ali vlažilno kremo, nanesi podlago za puder (primer), nato pa ten izenači z lahkim tekočim pudrom, ki koži da satenast lesk, npr. Vichy Teint Ideal. Taka polt je osnova za vse ostale jesenske videze; minimalno ličenje (Diane Von Furstenberg, Calvin Klein, Ralph Lauren …), oči poudarjene z intenzivnimi barvami v kovinskem lesku, ustnice v barvi jagodičevja v paru s povdarjenimi obrvmi …

2. Kovinska senčila novega leska

Beautyfullblog fw 2014:2015 makeup metalic eyes

Kovinski sijaj je moden že kar nekaj sezon, v hladnih tonih ga občudujemo pozimi, v toplih pa poleti. Letošnja ličila se od prejšnjih razlikujejo v tem, da imajo intenziven barvni odtenek in čist, lak lesk, ki spominja na barvni sijaj pločevine (Christian Dior, Atelier Versace, Altuzzara). Izbiraš lahko med kovinsko črto (npr. modro kot jo je predstavil Dior), poudarki ali kar celotno veko. Videz lepo zaokroži svetla, sijoča polt ter le rahlo obarvane ustnice in lička.

3. Jesenski tandem – ustnice v barvi jagodičevja in močne obrvi

Beautyfullblog fw 2014:2015 makeup red lips

Ženstveni videz s poudarjenimi obrvmi in ustnicami je to sezono še posebej privlačen. Je namreč zelo nosljiv, ker je videti umirjen, celo preprost. To pa zato, ker vpadljivi par lepo umirijo enakomerno obarvana polt brez povdarjenih lic in oči. Šobice so lahko plastično bleščeče, satenasto sijoče ali mat, kar pomeni, da so trendne prav vse tehnike šminkanja; z barvico, bleščilom ali šminko (Carolina Herrera, Trussardi, Issey Miyake). Opazila pa sem, da so prav vsi oblikovalci jasno začrtali srček ustnic.

Za katerega si se odločila? Lahko pa ustvariš čisto svojega … Sodeluj, morda prav ti dobiš glavno nagrado, moj osebni tečaj ličenja. Srečno!

♥ SLEDI MI na Bloglovin’ in bodi prva obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografije: Promocijski material, splet

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.