Lepotna kanta januar

Tokrat so v kanti pristali specialci. Male stekleničke, ki so skrivale strup za te in one lepotne težave …

Lepotna kanta 11:13

Eucerin intenzivni sprej (30ml) Običajno uporabljam naravne deodorante brez alminijevih soli, a pri športnih aktivnostih in vstresnih dneh ti niso dovolj učinkoviti. Takrat me pred smradom rešijo ‘močnejše’ formule, kot je npr. ta, ki hkrati tudi zmanjša potenje. Ker je na pršilko in nevtralnega vonja, sva ga lahko uporabljala s Petrom oba.

New Lash Serum za pospešeno rast trepalnic Po pravici? Potekel mu je rok trajanja, ne da bi ga uporabila več kot trikrat. Glede na sestavine si ga nisem upala nanašati na tanko kožo okrog oči, čeprav sem pri številnih nevestah, ki sem jih ličila, videla, da res učinkuje. Zdaj sem odkrila pospeševalec rasti trepalnic z naravno formulo, zato bom poskusila raje takšnega.

Les Couvent Des Minimes Good Night Pillow Mist Rada imam dišečo posteljnino, zato jo pogosto popršim s to stekleničko. Vsebuje eterična olja, ki z vonjem sproščajo in pomagajo k proizvodnji seratonina (ta skrbi za boljši spanec). Všeč mi je, ker vonj sivke posladkata še eterično akacije in mandarine. Čeprav sem jo večkrat vzela tudi na počitnice, sem stekleničko po treh letih porabila šele sedaj, ko večkrat z njo odišavim tudi Belino posteljnino.

L’Occitane Toaletna vodica Citronka z meto Si lahko predstavljaš to svežino? Kombinacija iskrive citronke in sveže mete je odlična poletna osvežitev od glave do pet, pozimi pa od kopalnice do kuhinje.

Decleor Aromessence Solaire (Face) Pre-Tanning Serum V tej steklenički je strup za UV žarke oz. blagodejen koncentrat eteričnih in osnovnih olj, ki okrepijo naravno obrambo celic proti poškodbam sonca in pospešijo zagorelost obraza. Ne vem ali je to olje zaslužno (skupaj z visoko UV zaščito seveda), da mi letos poleti pigmentni madeži niso tako potemneli kot običajno, a prihodnje leto ga bom ponovno uporabljala, ker naredi super polt in res dobro diši. Čeprav je embalaža majhna, sem imela dovolj vsebine za pripravo na poletne počitnice in zimsko potovanje.

Zoya Kapljice za hitro sušenje To je res ‘must have’ izdelek za vse ljubiteljice manikire. S kapalko na noht kaneš eno kapljico, ta se razleze po celi plošči in v trenutku posuši lak. Vem, da obstajajo podobni izdelki tudi pri drugih znamkah, toda ta je najboljši, ker ne vsebuje strupenih kemikalij; parabenov, sulfatov, ftalatov.

Dior Hydra Life Sorbet Cream Ta dnevna krema ima zelo svežo, kremno-gel teksturo. Je dobra jutranja osvežitev obraza in lahka nega za normalno in mešano kožo. Vendar bi jo priporočila koži v dvajsetih, ker dobro vlaži in tako preprečuje nastanek gub, ni pa dovolj ‘bogata’, da bi že odpravljala prve znake staranja ali zadostila vsakodnevni negi kože po 35. letu.

 

E-novice

This post is also available in: English

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 Comments