Moja ocena Grazia Beauty Awards 2018 lepotnih zmagovalcev

Na tretji podelitvi lepotnih nagrad Grazia Beauty Awards je dišalo po vrtnicah. Da jih obožuje urednica slovenske izdaje Grazie, Špela Štamolj, nam je razkrila Ula Furlan, ki je spretno vodila dogodek in predstavila vseh 25 zmagovalcev.

Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog nika veger mateja benedetti dress

Zmagovalci Grazia Beauty Awards 2108

Zmagovalce je izbirala žirija, ki je med 157 izdelki določila najboljše v 25 kategorijah, svojega favorita pa so izbrale tudi bralke revije Grazia in spletne strani grazia.si. Vseh zmagovalcev ne poznam, zato bom predstavila le tiste, s katerimi imam dobre izkušnje tudi sama.

1. V kategoriji MAKEUP je med drugimi ličili nagrado prejela paleta senčil Urban Decay Naked Heat. Paleta vsebuje dvanajst uporabnih odtenkov senčil v naravnih tonih in čopič za nanašanje. Sama jo pogosto uporabljam za dnevno ličenje, ker se odtenki lepo ujamejo z mojo poltjo, lasmi in poudarijo oči. Obstojnost: srednja.

Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog urban decay

2. V kategoriji LASJE je žirijo prepričal tudi Nivea Micelarni šampon za lomljive lase. Preiskusila sem ga, ker naj bi bil primeren tudi čiščenju občutljivega lasišča in ker me je zanimalo kako se čiščenje z miceli razlikuje od običajnega šamponiranja. Umivanje las je prijetno, pa tudi lasišče res ni razdraženo, srbeče, kot običajno. Vendar težko rečem, ali je vzrok res šampon ali končna sprememba letnega časa, kajti poleti so težave z občutljivim lasiščem vedno manj izrazite.

Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog nivea micelarni sampon

3. Kategorija NEGA OBRAZA je postregla kar z nekaj zmagovalci, med drugim je kot  vlažilna nega in inovacija slavila nova L’Occitanova linija Aqua Réotier. To je kolekcija, ki jo priporočam kot osnovno nego po dvajsetem letu, za kožo ki potrebuje le dobro vlaženje in vzdrževanje lastne zaščite.

Grazia Beauty Awards 2018 Loccitane Aqua

4. V kategoriji NEGA TELESA je žirijo navdušil Caudalie Divine olje za obraz in telo. Olje ima zelo prijetno teksturo in vonj, ob vsakodnevni uporabi pa res lepo navlaži in nahrani kožo.

Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog caudalie divine olje za telo

5. V kategoriji MOŠKA NEGA zmagovalno olje za nego brade in kože Afrodita Men Beard. Občasno uspem Petra prepričati, da si brado zmehča s tem oljem, ki hkrati tudi odišavi.

Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog afrodita olje za brado

6. V kategoriji DIŠAVA LETA je bila najbolj iskrena dišava Giorgio Armani Si Passione. Je zanimiv, poletno topel vonj s pridihom tropskih not.

Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog giorgio armani si passione

7. V kategoriji PO IZBORU BRALK REVIJE IN SPLETNE STRANI je najboljši Nuxe Huile Prodigieuse čudežno suho olje. Nuxe je lani prenovil formulo tega kultnega izdelka in zdaj je res lepo mazljiv, nemasten in učinkovit pri vlaženju in negi.

Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog nuxe olje

Na moji listi želja pa je med vsemi izdelki, ki jih še nisem preiskusila, zanimanje zbudil zmagovalec v kategoriji NEGA TELESA, ZA LEPOTO IZ NARAVE: Coola Organic Sunless Tan Dry Oil Mist. Organsko olje za samoporjavitev sem preskusila v Nami; je lepo mazljiv, lahkotne teksture in prijetnega vonja, zanima pa me kakšno samoporjavitev doseže koža z njegovo pomočjo.

Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog coola

Čestitam vsem zmagovalcem. Kateri so tisti, ki jih nisem omenila, poglej na www.grazia.si, morda je med njimi tudi kakšen tvoj favorit ali izdelek, ki bo odpravil tvojo lepotno težavo.

Lepotni dogodek kot se šika

Podelitev nagrad je bila tudi tokrat lepo pripravljena. Iskreno,  dogodek Grazia Beauty Awards je eden mojih najljubših, zato delim še nekaj fotografij.

Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog zmagovalci
Zmagovalci Grazia Beauty Awards 2018.
Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog
Žirija kategorije Moška nega: Dejan Vajs, Tibor Golob in Čale Sale.
Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog
Ula Furlan s Heleno Blagne.
Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog maja stamolj spela
Štiri ‘štamolke’: Maja, Špela, črna in rdeča obleka ;).
Grazia Beauty Awards 2018 Beautyfyllblog
Zadnji selfie oz. selfie zadnjih, zmagovalk v druženju ;). Štajerke vodijo ;).

⇒ ♥ Poglej pa tudi katere lepotne nagrajence smo izbrale lepotne blogerke.

Katerega od zgornjih izdelkov si že preskusila? Kakšna pa je tvoja izkušnja z njim?

Maham,

Nika

*Fotografije: Marko Pigac za Grazia Slovenija

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.