To so trije najbolj izstopajoči trendi frizur

Poglej kateri trendi so kraljevali na modnih brveh za jesen/ zimo 2019 in tudi za pomlad/ poletje 2020. Tudi zato, ker so navdih zanje kreatorji našli pri mladih vplivnicah in bodo zagotovo v prihodnje preplavili tudi družbena omrežja.

Kitke v stilu Grete Thunberg

Kitke mlade okoljske aktivistke Grete Thunberg so njen razpoznaven simbol podobno kot ‘mono-brow’ in rože v laseh Fride Khalo. Simbolizirajo preprostost in svojeglavost, zato so jih modni kreatorji ponovno odkrili in z njimi pospremili kolekcije oblačil za jesen/ zimo 2019 (Prada) kot tudi za pomlad/poletje 2020 (Aksu, Dior, Max Mara, Marras).

trendne frizure beautyfullblog greta thunberg
Greta Thunberg
Antonio Marras RTW Spring 2020
Antonio Marras

Visoko dvignjen čop v stilu Ariane Grande

Ne glede na dolžino las, je visoko dvinjen čop (ali kita) v stilu 90-ih, ki je videti zelo izzivalno in ukazovalno, spet in. Njegova največja promotorka je ameriška pevka in igralka Ariana Grande, odrezavo poskakoval pa je tudi na modnih brveh Mark Fast in Gaultier.

trendne frizure beautyfullblog ariana grande
Ariana Grande
trendne frizure beautyfullblog
Gaultier
Mark Fast

Lasje okiteni z biseri v stilu Rite Ora

Beli biseri so vedno videti elegantni, a kot lasni dodatki lahko delujejo tudi razigrano. Tako jih pogosto stilira angleška pevka albanskih korenin in Unicefova ambasadorka Rita Ora. Čeprav jih je na modnih brveh vedno moč opaziti Chanelu, so tokrat blesteli tudi pri Andrew GT, Stella Mc Cartney, Simone Rochas.

Rita Ora
Andrew GT

⇒♥ Poglej pa tudi ali je nega las z Olaplexom res učinkovita.

Za spremljanje mojega vsakdana klikni na Instagram ♥

Fotografije: splet

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.