Top 7 … enostavnih mask za noč čarovnic

Ker rada zgrabim vsako prliožnost za praznovanje, še posebej z ‘dreskovdom’, me ne motijo niti ‘uvoženi’ prazniki. Jaz že vem kaj bom, pa ti?

1. VOLK ali LISICA

Beautyfullblog Top 7 Halloween Masks 7

Maska iz paprija Wintercroft je odlična eko alternativa plastičnim različicam groznih mask za noč čarovnic. Motiv (lobanjo, psa, lisico …) izbereš na zgornjem linku, sekundo po plačilu (cena dve do tri kavice, oz. 4,5 funtov) prejmeš pdf z navodili in šablonami, ki jih sprintaš na A4 papir, nalepiš na mehak karton (npr. na škatlo od kosmičev), nato pa izrežeš, zgibaš in zlepiš v lisico, sovo, lobanjo … Narediš jo v 2 -3 urah. Že printam 😉

2. FEŠN NUNA

Beautyfullblog Top 7 Halloween Masks 6

Bolj kot make-up (tu prevladuje le lepa polt z nežno obarvanimi ustnicami in lički, lahko pa ustvariš bolj seksi različico), je pomembna XXL bela pentlja, ki skriva lase in se poredno šopiri na vrhu glave.

3. ANOREKSIČNA MANEKENKA

Beautyfullblog Top 7 Halloween Masks 3

Obleci trendno ali gala obleko, lase spni v modni zvitek, nato pa s črno in belo vodno barvo za kožo (npr. Kryolane Aquacolor … na voljo v trgovini Kabuki v Ljubljani) ustvari tej podobno poslikavo … lobanjo z okostjem. Če v risanju nisi preveč spretna, obleci  puli ali bolj zapeto obleko, kot ta dva spodaj.

Beautyfullblog Top 7 Halloween Masks 4

 

4. MALEFICENT

Beautyfullblog Top seven Halloween masks 9

Angelina Jolie je dala temu Disneyevemu liku res seksi noto, ampak številni tutorijali v spletu kažejo na to, da je maska Zlohotnice še kako popularna in da ga je ustvariti povsem neostavno. Belo polt lahko ustvariš s presvetlim pudrom ali bazo (osvetljevalcem) kot je npr. Chanel Le Blanc, rdečo šminko, črnim senčilom (s katerim poudariš oči ter izklešeš lička in obrvi) ter umetnimi trepalnicami. Bonus so zelene leče za oči. Najbolj pomemben del maske pa so njeni rogovi, ki jih hitro in enostavno lahko narediš sama; na črn obroč za lase s silikonsko pištolo prilepi dva manjša plastična kozarčka. Napolni ju z alufolijio tako, da v obliki rogov gleda še iz kozarčkov. Vse skupaj oblepi s črnim samolepilnim trakom. V spletu je več dovršenih tehnik izdelave rogov, podobna različica pa tudi na Wikihow.

5. PRINCESA TEME

Beautyfullblog Top 7 Halloween Masks 8

Ko sem iskala perjanico za za pavji kostum in ugotovila, da sem pri Miss G Designs našla to idejo, s katero bo lahko na dan čarovnic strašila Amalja. Fascinator bom izdelala takole: na plavalno kapo bom z gel sekundnim lepilom prilepila nekaj umetnih rož, pajkov in lobanj ter vrvi (mogoče kar tiste, ki jih potrgam iz odsluženih papirnatih vrečk).

6. ISLA FISCHER

isla-fisher-in-rango

Se jo spomniš … iz risanke Rango?

Beautyfullblog Top 7 Halloween Masks Tale make-up (ključne so ogromne in daleč pod spodnjo veko prilepljene umetne trepalnice, za silo pa jih lahko ustvariš kar tako, da eno na drugo prilepiš več trepalnic) me močno spominja nanjo in sploh ni slaba ideja za noč čarovnic. Še posebej, ker zraven pašejo nekaj sekundni ‘black outi’ … na zdravje ;).

7 . TI

Res me zanima, kaj boš ali bi želela biti ti … prilepi mi sliko prosim. Hvala 😉

⇒♥ Poglej pa si tudi te čudovite, seksi in vseeno rahlo strašljive maske.

Maham,

Nika

 

*Fotografije, PR, splet

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.