Sladkorni piling proti ogrcem: L’Oreal Smooth Sugars Clear Scrub

Pazi, da so tvoje misli, hrana in koža čiste.

Pred kratkim sem v test dobila najnovejše L’Orealove sladkorne pilinge Smooth Sugars Scrub, ki naj bi globinsko in na nežen način spolirali oz. očistili kožo obraza in ustnic, da je zopet mehka in gladka.

NIka Veger Beautyfullblog loreal smooth sugars scrub sladkorni piling kivi

V kolekciji L’Oreal Smooth Sugars Scrub so Sladkorni piling z oljem grozdnih pešk (za gladko in sijočo kožo), Sladkorni piling s hranljivim kakavovim maslom (za mehko in gladko kožo) in Sladkorni piling s koščicami kivija (za čisto in gladko kožo). Za preskušanje sem najprej izbrala najbolj fotogeničnega, ki pa hkrati tudi ustreza moji mešani, nečisti koži. Clear Smooth Sugars Scrub naj bi s tremi vrstami sladkorja in s semeni kivija na nežen način odstranil ogrce in poskrbel za mat videz kože. Vsebuje tudi esenčno olje peperminta, ki blaži vnetja in esenčno olje limonine trave, ki čisti pore.

Moja izkušnja po trikratni uporabi L’Oreal sladkornega pilinga proti ogrcem

Beautyfullblog loreal smooth sugars scrub sladkorni piling kivi

Pri fotogeničnosti mu ne bi mogla dodeliti petice; semena kivija pri nanosu res spominjajo na ljubke pege, vendar pa zelena barva kljub barvilom, ki jih izdelek vsebuje, ni tako intenzivna, kot je v reklami.

A ni prav, da kozmetične izdelke ocenjujemo po fotogeničnosti, niti ne po dišavi, teksturi, občutku, ki ga da ob nanosu. Ocena kozmetičnega izdelka naj bi temeljila predvsem na učinkovitosti in sestavinski ustreznosti izdelka. L’Oreal sladkorni piling Smooth Sugars Clear Scrub je precej nežen, predvesem pa za razliko od drugih sladkornih pilingov v gel teksturi, tako da je koža že takoj po uporabi, gladka, mehka in ni izsušena (zahvaljujoč glicerinu). Kivi pešk med drgnjenjem kože ne čutiš, mehanski piling pravzaprav bolj izvaja sladkor. Se pa izdelek v stiku s kožo samosegreje, kar pripomore k prekrvavitvi kože.  Težko verjamem, da bi se samo s pomočjo tega izdelka lahko znebila ogrcev, je pa dober dodatek k ostali negi za nečisto kožo.  Priporočam, da ga na obraz naneseš 1 x v treh tednih, nato pa kožo še dodatno očistiš z glineno masko.

Cena: 8,94 € / 50 ml

Sestava pilinga L’Oreal Smooth Sugars Clear Scrub

Vsebuje:

GLICERIN, PROPYLEN GLYKOL, ETERIČNO OLJE LIMONSKE TRAVE (CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL), SUCROSE (BELI SLADKOR), SEMENA KIVIJA, PEG – 30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, SACCHARIDE HYDROLYSATE (RUMENI SLADKOR), TRIDECEHT-6, TRIEHALONAMINE, OLJE POPROVE METE, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARAMEL (RJAVI SLADKOR), CI 10140/ YELLOW 5, CI 61570 / GREEN 5, LINALOL, LIMONENE, PARFUM

NIka Veger Beautyfullblog loreal smooth sugars scrub sladkorni piling kivi

NIka Veger Beautyfullblog loreal smooth sugars scrub sladkorni piling kivi

NIka Veger Beautyfullblog loreal smooth sugars scrub sladkorni piling kivi

 

P.S.: L’Oreal Smooth Sugars Clear Scrub lahko uporabljaš tudi na ustnicah, vendar ne, če so te poškodovane oz. preveč razpokane, saj ni iz popolnoma naravnih sestavin.

Več o novih L’Orealovih sladkornih pilingih lahko v spletu poiščeš še pod #smoothsugars.

⇒♥ Preberi pa tudi katero je najbolj učinkovito čiščenje por v kozmetičnem salonu.

Maham,

Nika

Fotografije (niso retuširane): Pia Fashion Fudge

E-novice

This post is also available in: English

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.