VIDEO: make-up z bleščicami

Heej,

na pravem naslovu si, če :

 • iščeš navdih za praznični make-up
 • te zanima kako uporabiti bleščice pri ličenju
 • si pred kratkim odkrila washi tape (samolepilni papirni trak) in ne veš kaj bi z njim 😉

 

Ideja za praznični videz: make-up z bleščicami

Tudi če sicer nisi ljubiteljica bleščic, ti bo malo blink-blinka v prazničnem času zagotovo zlezlo pod kožo. Takšno ličenje je namreč lahko elegantno, ljubko ali zapeljivo, ob izbiri nevtralnih barv pa lahko tudi dokaj naravno. Seveda pa tudi enostavno in efektno.

⇒♥ Taadaaam … zdaj si poglej video, potem pa preberi še kaj in kako sem uporabila za ta praznični make-up.

https://youtu.be/k3GSL2EddNs

 

POTREBUJEŠ NUJNO:

 • PUDER ZA MAT VIDEZ POLTI z dobrim prekrvanjem. Da je ličenje z bleščicami videti šik in ne ceneno, mora biti polt porcelanasto lepa in čim bolj mat. Tako ustvariš kontrast, pozornost usmeriš le na sijoče oči. Priporočam Vichy Dermablend 3D Correction, ki odlično prekriva in matira, pri tem pa ne da videza maske. Oceno in preobrazbo z njim se že ustvarila in lahko jo pogledaš tukaj.
 • BLEŠČICE. Uporabi prav takšne, namenjene ličenju (ne ustvarjanju, ker imajo lahko ostrejši rob). Našla jih boš v Maxiju (pri znamki ItStyle) ali v trgovinici Kabuki (Ben Nye), ki je specializirana za profesionalne visažiste.
 • SAMOLEPILNI PAPIRNI TRAK (Washi Tape). Bleščice so trendne vsako praznično sezono, a letošnji nanos se od lanskega loči v tem, da jih nanašamo ‘omejeno’, zgoščene točno na določena mesta. To pomeni ali po celotni zgornji veki do pregiba, v obliki črte ali v obliki geometričnih likov. Videzi, pri katerih so bleščice posute naključno, ‘kar tako’ po ličkih ali vekah, so ‘so last year’. Kot si videla, to ‘omejenost’ dosežemo prav s samolepilnim trakom.

praznicni-videz-vichy-dermablend-3d-by-beautyfullblog-nika-veger-6

POSTOPEK:

Najpomembnejše korake tega ličenja si videla v videu, na hitro pa gre takole:

Kožo pripravim s primerjem, ki poskrbi za lepši in obstojnejši nanos pudra. Potem nanesem dobro prekrivni puder. Ob uporabi Vichy Dermablend 3D Correction mi korektorja ni potrebno uporabiti. Nato nanasem tanko plast pudra v prahu, zato, da je nanos senčil in rdečila bolj enakomeren in obstojen.

Oči sem najprej zasenčila s senčili v prahu, nato nanesem lepilo za bleščice. Počakam trenutek, da postane bolj lepljivo in nanesem bleščice. Počakam, da se posušijo. Notranji rob vek pobarvam s črno barvico, trepalnice pa z maskaro. S samolepilnim trakom odstranim vse bleščice, ki so na neželjenih mestih (na ličkih, nad pregibom veke, pod očmi).

Poudarim še obrvi, lička in ustnice.

praznicni-makeup-zvichy-dermablend-3d-correction-nika-veger-beautyfullblog

 

PRAZNIČNI MAKEUP:

POLT: primer MAC Prep + Prime Skin Base Visage, puder Dermablend 3D Correction, puder v prahu Lush Čustvena Brilijantnost

LIČKA: paleta BeYu Multi Color Powder Blush, harmonija 71

OČI: paleta senčil Lancome Color Design 5 Pan Palette, svinčnik za oči ItStyle Mattita Occhi Kajal Nero, maskara BeYu Beauty Queen Volume Mascara, bleščice Ben Nye Aqua Glitter, Makeup For Ever Glitters, ItStyle, lepilo za bleščice Ben Nye Glitter Glue, samolepilni papirni trak (najlepši izbor boš našla v Smile Concept Store)

OBRVI: 

USTNICE: šminka v barvici BeYu Color Touch Lip Biggie, odtenek 285/ Bohemian Bordeaux

praznicni-videz-vichy-dermablend-3d-by-beautyfullblog-nika-veger-8

 

⇒♥ Poglej pa tudi katere so najpogostejše napake pri izbiri in nanosu pudra.

Ti je video všeč? Kaj pa bleščice, si prav taka sraka kot jaz ;)? Res vesela bom tvojega mnenja in komentarja, pa tudi, če boš video delila s prijateljicami. Hvala.

 

Maham,

Nika

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

 

*Fotografije in video: jaz z Iphone 7 … sprednjo kamero 😉

** Zapis je nastal v sodelovanju z Vichy-jem.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
 • monika
  2 januarja, 2017

  Čudovit video, look in bleščičke. Jaz sem bila precej naličena v tem decembru, nekako klasike sem se držala, tistih zlatih bleščičk ampak meni so všeč. In ta tvoj look je krasen. Jaz navijam za še več video vsebin. Hvala!. P.s vse lepo v letu, ki je pred nami, naj bo poln navdiha, zagona, novih energij, projektov, krasnih eventov in zdravja. Monika

  • NIKA
   2 januarja, 2017

   Hvala Monika, posnamem še kakšen look. Hvala tudi za želje. Vse dobro želim tudi tebi.