Oceni: najnovejši maskari Lancome

Zadnji nakup maskare me je spomnil na prvo izkušnjo s kitajsko restavracijo. Posedeni za okroglo mizo z vrtljivo ploščo, smo naročili vse možne jedi, potem pa preskušali kaj je tako dobro, da bomo jedli tudi prihodnjič. Vzporednice sem potegnila tudi zato, ker preskušanje tako luksuznih lepotnih, kot okusnih vzhodnjaških specialitet, vzame ogoromno časa, in ker je rezultat ob koncu približno enak …  domov greš nepotešen in z rahlo bolečino v želodcu ;).

 

Beautyfullblog oceni-najnovjesi-maskari-lancome-grandiose-in-hypnose 10

Ocena: Lancome Grandiose

V igri izločanja (na vsako oko sem nanesla eno maskaro, rezultata primerjala, nato pa maskaro s slabšim učinkom odstranila in jo nadomestila z novim testnim zajčkom) je med vsemi luksuznimi novostmi največji vtis naredila Lancome Grandiose. Pozornost je pritegnila že embalaža, saj ima v prosojnem pokrovčku vlito črno vrtnico. Ko sem maskaro odprla, me je presenetila še krtačka. Rahlo zakrivljena res omogoča, da z enostavnim nanosom namažem prav vse dlačice. Lancome je na podlagi raziskav o oblikah oči to krtačko razvijal kar tri leta in moram priznati, da ni le nova marketinška pogruntavščina. Najbolj od vsega pa me je presenetila učinkovitost formule: trepalnice že v enem nanosu vidno privzdigne k višku, jih močno obarva, odebeli in naredi ‚še bi’ efekt.

 

Beautyfullblog oceni-najnovjesi-maskari-lancome-grandiose-in-hypnose

Beautyfullblog oceni-najnovjesi-maskari-lancome-grandiose-in-hypnose 9

Beautyfullblog oceni-najnovjesi-maskari-lancome-grandiose-in-hypnose 7

Ocena: Lancome Hypnose Volume-a-porter

Kot kakšna ‘spici’ začimba, ki te ne prepriča širokopotezno, veš pa, da si jo boš ob naslednjem obisku privoščil še enkrat, se mi je takrat v spomin vtisnila Lancome Hypnose Volume-a-porter. Ta maskara privabi subtilno. Na prvi pogled klasična ‘hipnose oblika’ me je pritegnila z zanimivo barvo. Ščetka stožčaste oblike, z mehkimi kašmirjevimi ščetinami in zašiljeno konico, je dobro dosegla tudi dlačice v kotičkih oči. Vsebina me je prepričala zato, ker objame vsako dlačico posebej in jo poudari tako, da so na koncu trepalnice videti pernato mehke in lahkotne. Tak je tudi občutek … kot da na trepalnicah ne bi imel maskare.

Beautyfullblog oceni-najnovjesi-maskari-lancome-grandiose-in-hypnose 2

Beautyfullblog oceni-najnovjesi-maskari-lancome-grandiose-in-hypnose 3

Beautyfullblog oceni-najnovjesi-maskari-lancome-grandiose-in-hypnose 4

Prihodnjič bom naročila

Kot najljubša jed v ‚kitajski’, me tudi maskara zasvoji tako, da jo le redko zamenjam za drugo. In katera bo ostala na mojem lepotnem meniju? Kljub temu, da Lancome Hypnose Volume-a-porter naredi končni videz bolj naraven in trepalnice spremeni v peresno lahke dlačice, labodji spev pripada Grandiose, ker spektakularno poudari trepanice že v eni potezi. Prav lahko pa, da si bom Lancome Hypnose Volume-a-porter privoščila za v moj profi make-up kufer.

Čas testiranja, tri mesece, je pokazal tudi to, da Lancomove maskari ne sodita med tiste lankomovke, ki se posušijo že po dobrem mesecu uporabe.

Beautyfullblog oceni-najnovjesi-maskari-lancome-grandiose-in-hypnose 8

 

 

Kakšne pa so tvoje izkušnje z maskarami Lancome? Hvaležna ti bom za odgovor. Če sem ti pomagala pri izbiri, zapis prosim deli še s tistimi prijateljicam, ki jim bi ti oceni prav tako lahko koristil.

 

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografije: Rožle Veger za Vstanem

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

8 Comments
 • Ana Verdnik
  16 oktobra, 2015

  Volume a-porter mi je vsec. Ampak isto kot ti, bi raje izbraja Grandioso. Pa se to sem jo samo parkrat preizkusila v Mullerju. Je na WL. Samo ceno ce morem opravicit 🙂

  • NIKA
   27 oktobra, 2015

   Ana Lancomove maskare res niso med cenejšimi, ampak jaz že nekaj časa opažam, da se pri nekaterih ličilih (puder, maskara, črno senčilo …) bolj izplača investirati več, ker je rezultat s cenejšimi različicami (ali pa čas nanosa in uporabe) neprimerljiv. Opravičeno ;)?

 • Tina Rakuš
  16 oktobra, 2015

  Uporabljam, oz. sem uporabljala 3 Lancomove maskare – omenjeni dve in še Hypnose Dramo. Najljubša mi je Hypnose Drama, čeprav, če nisi previden, naredi zelo umetne trepalnice. Grandiose mi je bila všeč, ampak je bila predolgo preveč mokra, oz. kako bi to poimenovala – na začetku je recimo kakšnih 10 dni takšna, potem je okej. Gradiose pa je bila kakšnen mesec takšna 😀 Upam, da razumeš kaj mislim. Volume-a-porter mi je bila na začetku tako tako, ampak mi je s časom postala odlična, tako, da sedaj uporabljam že drugo flaško.

  • NIKA
   27 oktobra, 2015

   Hvala za tvojo izkušnjo Tina, prihodnjič poskusim še Hypnose Dramo. Res je Grandiose na začetku bolj mokra, ampak ker jo uporabljam tudi za profi ličenje, to kar hitro mine ;). Imam pa občutek, da bo tudi meni Volume-a-porter sčasoma zlezla pod kožo ;).

 • The Beauty of Nail Polish
  1 novembra, 2015

  Odlična primerjava! Tudi sama testiram Hypnose Volume-a-porter, in naredi ful lepe trepalnice. Ravno prav podaljša, zgosti in ne zlepi. Kar mi je pa še bolj všeč, ne spacka se ob vsaki solzici! 🙂 Imam pa Dramo na wishlisti, tako da moram očitno nujno k Tini na blog pokukat! 🙂

  • NIKA
   1 novembra, 2015

   Hvala. Ja, Lancome maskare so tudi pri meni kar pogosta alineja WL ;).

 • Nina Slokan
  9 oktobra, 2017

  Moja najljubša h kateri se vedno vračam je Lancome Hypnose. Moje trepalnice naredi popolne. Res pa je, da se hitro posuši. Nisem pa še preizkusila te dveh, mogoče kdaj pridejo na vrsto.

  • NIKA
   9 oktobra, 2017

   Tudi meni je Hypnose kar všeč, sem pa imela občutek, da ti dve zdržita nekoliko dlje.