Ocena: L’Occitane Mandljev žametni serum za telo

Teden mode, Viktorji in danes modna revija Maje Štamol … zadnje čase sem več slečena kot oblečena. In zato se je pač zgodilo …

Skok čez plot

Če spremljaš moj blog, potem najbrž veš, da sem pred kratkim našla odlično in cenovno ugodno nego za mojo suho kožo telesa Le Couvent Des Minimes. Ampak glej, ko sem v stresu, odpade tudi najbolj utečena rutina in takrat zgrabim kar je pač pri roki. Toliko lažje, če je to privlačno že na prvi pogled. L’Occitane Mandljev žametni serum za telo me je nagovoril tudi z obljubo: hitro pomladitvijo kože telesa. Ker z obnavljalnimi mandljevimi matičnimi celicami in vitaminom C pomaga delovati proti znakom staranja, kot so suha in ohlapna koža, pomanjkanje njene prožnosti, gubice in nepravilnosti, npr. temni madeži, ki jih je povzročila pretirana izpostavljenost soncu. Povej junakinjo, ki mu ne bi nasedla.

Se obeta trojček?

Podrobnosti, kako me razvaja ne bom opisovala … prijemi za npr. masažo zadnjice, so kot namigi navedeni na L’Occitanovi spletni strani. Te pa opozarjam, da njegov najboljši atribut ni videz, ali žameten dotik, ampak cvetlično-pudrast vonj. Celo tako je zapeljiv, da med tem, ko ga uporabljam, večkrat vzdihuje tudi Pero. Mmm, res je krasen … ampak ne, se ne bojim, da bi mi ga prevzel, saj je vonj še bolj ženstven kot ‘klasičen loksitanov mandelj’. Zadovoljiti se bo moral z njegovim bratom, Mandljevim žametnim balzamom za telo, ki ima bogatejšo formulo, saj mu bom dovolila, da me še danes zvečer z njim zmasira od glave do, najbrž od petk utrujenih, pet.

Brez kesanja

Bjutiful vonj, lahka in koncentrirana formula, ki se hitro vpije in ja, čudovito negovana koža … Ker ta trenutek moja frizura spominja na Tofsija (aleluja in hvala Goran Trifoni), mi je na misel prišla tudi njegova travica kesanja. Ni šans! L’Occitane Mandljev žametni serum za telo je super izdelek, zato sploh nimam slabe vesti da sem, še preden sem popolnoma izpraznila najljubše mleko za telo Eau De Minimes, našla že novo ljubezen. Sem pač multipraktik tudi v tem smislu in lahko obožujem (in uporabljam ;)) več lepotnih izdelkov hkrati. Ti nisi?

Cena

L’Occitane Mandljev žametni serum (v steklenički na pumpico): 45,80 €/100 ml in L’Occitane Mandljev žametni balzam za telo (v steklenem lončku): 49,80 €/200 ml. Na voljo sta v trgovinah L’Occitane, v Nami in Maxiju v Ljubljani, v izbranih drogerijah Muller in v spletni trgovini si.loccitane.com.

 L’Occitane pravi

Za svoje izdelke uporabljamo mandlje z juga Francije, s čimer pripomoremo, da lahko to do nedavnega zapostavljeno drevo ponovno krasi provansalsko pokrajino.

Ti je všeč vonj mandlja? V katerih izdelkih ga obožuješ ti?

♥ Sledi mi na Bloglovin’u in bodi prva obveščena o novih zapisih ♥

* Fotografije: splet, Vstanem

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 Comment