Noč čarovnic: bolano privalčni?

Čeprav vampirje prvič omenjajo že v starem Egiptu, so vsesplošni seksapil pridobili s kultnim filmom Intervju z vampirjem, kjer smo lahko sline cedile nad Bradom Pittom, Tomom Cruisom in Antoniom Banderasom. Vampirska saga se je nato le še nadaljevala z najstniškimi nanizankami in vrhunec dosegla z drugo generacijo krvosesov, Robertom Pattinsonom, Taylorjem Lautnerjem in drugimi liki iz trilogije Somrak. Že dolgo nisem več najstnica, a priznam, seksi vampirji in ostale Halloween zveri podžigajo tudi mene, najbrž ker so mešanica čutnosti in nevarnosti, misterioznosti in prepovedanosti, drame in romantike, zraven pa imajo porcelanasto lepo polt in so videti kot bi prihajali z reklame za prestižno dišavo. Zato Noč čarovnic izkoristim za prižiganje drugačne seksualne energije. Konec koncev me ‚čez rob’ lahko odpelje že nekaj tančice, kot kri rdeča šminka in želatina, s pomočjo katere ustvarim ‚bolano lepo’ masko.

noc-carovnic-makeup-vampirji-24
Vir: Pinterest
noc-carovnic-makeup-vampirji-lutka
Vir: Pinterest
noc-carovnic-vampirji-makeup-smush
Vir: Smush.com
noc-carovnic-makeup-35
Vir:nikosalhpa.com
noc-carovnic-makeup-vampirji-minimalisti-com-3
Vir: minimalist.com
noc-carovnic-makeup-vampirji-mačka 3
Vir: Flex
noc-carovnic-makeup-vampirji-okostnjak 10
Vir: Pinterest
okostnjak-noc-carovnic-makeup-vampir 31
Vir: Pinterest
noc-carovnic-vampirji-223
Vir: Pinterest
noc-carovnic-makeup-vampirji
Vir: Mary Kot
noc-carovnic-makeup-32
Vir: Pinterest
noc-carovnic-makeup-34
Vir: Pinterest
noc-carovnic-makeup- vampirji-vran
Vir: Pinterest

Si se tudi ti nalezla te vampirske estetike ;)? Potem upam, da se v prihodnjih dneh srečamo na kateri od zabav. Vesela bom, če mi v komentar prilepiš sliko tvojega looka. Hvala.

♥⇒ Preveri pa tudi druge ideje za Halloween makeup.

Maham …

Nika

*Fotografije: kot je napisano pri posamezni fotografiji

**Besedilo je bilo najprej objavljeno kot lepotna kolumna v reviji Jana. V nasledni kolumni (Jana izide vsak torek), pišem o odstranjevanju dlak. Vabljena k branju.

E-novice

No Comments Yet.