Nagradna igra: La Roche-Posay poletni set

Čeprav se že skrbno mažem s kremami za zaščito pred UV žarki, pa na blog še nisem uspela dodati vseh novih spoznanj in izdelkov povezanih v zvezi s to temo. Lanskoletni izračun količine izdelkov z zaščitnim faktorjem, ki jo družina potrebuje za štirinajstdnevni dopust je bil ŠOKANTEN, zato sem kot uvod na temo ‘sončenja’ pripravila zapis Nagradna igra: La Roche Posay poletni set, da morda pripomorem k tvojemu naboru nujnih poletnih lepotil.
Beautyfullblog nagradna-igra-la-roche-posay poletni set

SODELUJ TAKO

Vse kar moraš storiti je, da mi na mail [email protected] napišeš:

  • svoje ime
  • naslov kamor ti lahko pošljem paket v primeru, da boš izžrebana
  • katero zaščito pred UV žarki uporabljaš ti in zakaj

Vesela bom, če se na spletni strani Bloglovin prijaviš tudi na brezplačne novičke o dogajanju na Beautyfullblogu. To pomeni, da moraš na spletni strani https://www.bloglovin.com/ poleg mojega izbrati še dva bloga (npr. še kuharskega, o zdravem načinu življenja, za ustvarjanje …) za katere boš na mail prejemala obvestila o novih zapisih. Tako boš prva na tekočem tudi z mojimi NOVIMI ZAPISI in boš sledila vsemu dogajanju na blogu, tudi npr. takšnim nagradnim igram.

NAGRADA

Nagrajenka (ali pa nagrajenec ) dobi set La Roche Posay, ki vsebuje :

  • Kremo za zelo visoko zaščito obraza La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+. Ne vsebuje dišav in parabena, je nekomedogena in namenjena tudi občutljivi koži, ki ne tolerira sončne svetlobe (splošno znano kot alergija na sonce). Je izjemno vodoodporna in ima izboljšano zaščito pred UVA žarki (strožjo od evropskega priporočila za izdelke za zaščito pred soncem). Preprečuje pigmentne madeže, ki jih povzroča sonce (nosečniške pege, preobčutljivost na sonce …). Na otip je prijetna, se dobro vpije in kožo vlaži ter neguje.
  • Termalno vodo La Roche-Posay, ki pomirja občutljivo kožo, razdraženo zaradi zunanjih dejavnikov (sonce, dermatološka zdravljenja itd.) in pomaga pri zaviranju staranja kože. Edinstvena kombinacija mineralov in elementov v sledovih, kot je selen, daje tej termalni vodi  znanstveno dokazane pomirjevalne, mehčalne in antioksidativne lastnosti. Poleti se z njo popršim večkrat na dan za osvežitev obraza in dekolteja, uporabljam pa jo tudi za učvrstitev make-upa.
  • Kozmetično torbico La Roche Posay, ki je v beli barvi in z imitacijo usnja pravi trendni dodatek. Je ravno prav velika, da vanjo shranim lepotne izdelke, ki jih potrebujem na plaži.
NAGRADNA IGRA JE KONČANA

Hvala vsem, ki me redno berete, sodelujete v nagradnih igrah in mi s svojimi odgovori pomagate pripravljati nove lepotne vsebine. Srečnica je tokrat  Urška Lukič, ki je zapisla:

Pozdravljeni,
naj najprej pohvalim Vaš blog, ki je čudovit; zelo rada ga prebiram, ker je zelo lepo in pregledno urejen. Slike so zelo lepe, všeč mi je Vaš slog pisanja, poleg tega pa sem že večkrat dobila kako dobro idejo in nasvet zase.
Navadno uporabljam izdelke za zaščito pred soncem od znamke Vichy (Ideal soleil 30), ker zaupam v njihovo kvaliteto. Poleg tega, uporabljam še nekaj drugih njihovih izdelkov, s katerimi sem prav tako zelo zadovoljna. Ker sem že nekajkrat dobila priporočilo za idelke La Roche-posay in jih imam namen preizkusit v prihodnje, se mi zdi tale nagradna igra super priložnost (v kolikor se mi nasmehne sreča, seveda 🙂 ), da se seznanim z njihovo kremo za zaščito pred soncem.
Ustvarjajte tako super blog še naprej in en lep pozdrav,
Urška
Urška čestitam za nagrado … pa dajva se tikat, kot se z vsemi mojimi bralkami 😉
Vsem ostalim pa sporočam, da v kratkem pripravljam že novo nagradno igro, zapis z vsemi izdelki za sončenje, ki ste jih priporočile ve in še mnogimi lepotnimi zanimivostmi.
Lepo poletje!

 

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografija: Rožle Veger za Vstanem

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.