Super majica za dojenje Eve Ahačevčič

Ustvarjalnost je več kot le to, da si drugačen.
Eva Ahačevčič je manekenka in modna blogerka, po novem pa tudi ustvarjalka super oblačil. Ker sem nad njeno majico res navdušena (predstavila sem jo že v blogu o najlepših slovenskih T-majicah), si zasluži, da jo predstavim še posebej.
love eva ahacevcic majica beautyfullblog

Zakaj se je Eva Ahačevčič lotila tudi izdelave oblek?

”Kot novopečena mamica, katere hčerkica se tako strastno doji, da zavrača vse oblike dud in cucljev, sem takoj po porodu ugotovila, da je moja garderoba precej okrnjena, peša pa tudi ponudba oblačil za dojenje med tekstilnimi ponudniki. V zadnjih mesecih sem morala svoj vsakodnevni stil povsem prilagoditi dojenju, a zadala sem si izziv in v sodelovanju s šivilstvom Oblekca iz Ribnice izdelala mladostno in trendovsko oblekico in majico za dojenje. Gre, torej, za oblačila, v celoti izdelana v Sloveniji. Ideja je moja, za izvedbo pa je poskrbela gospa Karmen iz Oblekce.

Love Eva majica s pentljo ni samo za dojenje

”Utrnila se mi je ideja o beli majici za dojenje, ki sem jo predstavila tudi Karmen iz šiviljstva Oblekca. Kam pozicionirati zadrgo? Kako jo okrasiti, da bo posebna? Glede na to, da so mašne letos zelo priljubljene, je bila velika pentlja, ki se razprostira preko dekolteja, logična izbira. Pentlja je na majico pritrjena z gumbki in je snemljiva, kar pomeni, da jo lahko perem ločeno ali za okrasitev majice uporabim različne barve pentljic. Pod pentljo pa se lahko skriva zadrga, zahvaljujoč kateri je dostop do prsi res enostaven. V zadnjih dneh sem od te majice neločljiva in resnično mi olajša oblačenje”, razlaga Eva.

Nad majico sem res navdušena in jo zelo rada nosim, saj vsakodnevnemu stajlingu doda šik pridih. Čeprav ne dojim, sem vesela, da je Eva izdelala tako udobno majico širšega a trendnega kroja in kakovostnega bombaža in s čudovitim detajlom. Moja majica je seveda brez zadrge za dojenje, a je bombažna pentlja kljub temu snemljiva, da majico lažje operem in kombiniram k različnim oblačilom.

♥ Cena obleke: 130 eur oz. 115 eur za nedoječe damice, več o obleki: http://loveeva.si/blog/obleka-za-dojenje-po-meri-zadnjih-modnih-trendov/
♥ Cena majice: 50 eur oz 45 eur za nedoječe damice / več o majici: http://loveeva.si/blog/majica-za-dojenje-sladka-kot-bonbon/
Možnost naročila na naslovu: [email protected]
love eva ahacevcic majica beautyfullblog
Ogromna torba, udoben džins in majica za dojenje, super stajling za mamice z malčki.
love eva ahacevcic majica beautyfullblog
Pod pentljo se lahko skriva zadrga, ki omogoča intimno dojenje povsod.
love eva ahacevcic majica beautyfullblog
Oblekica je narejena iz dveh delov: zgornji del je iz bombažne prevešanke, spodnji pa iz tila in satenaste podloge.
love eva ahačevčič majica dojenje bodi beautyfullblog
Bodiji s pentljico in metuljčki (za fantke), da bodo lahko mamice ‘matchy’ s svojimi dojenčki.
love eva ahacevcic majica beautyfullblog nika veger
Še moj dopustniški stajling s to majico 😉 … se samo meni zdi, da bi taka majica pasala tudi Beli ;)?

⇒♥ Poglej pa tudi kako to majico kombiniram na super trenden džins in kakšne so tudi druge najlepše slovenske majice tega poletja.

Če poznaš kakšno mamico, ki doji, bo najbrž vesela informacije, da obstajajo tudi lepa in praktična oblačila za dojenje. Hvala, ker ji boš posredovala ta blog.

Sicer pa te vabim, da v prihodnje namesto hitre mode izbereš kvalietna in slovenska oblačila, kot so Love Eva.

Maham,

Nika

Foto Eve: Enja Brelih, Žiga Lovšin (tista, na kateri sta s hčerko Milo skupaj)

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.