Lepotna kanta maj

V tej kanti je tudi lepotilo, ki je za svojo nalogo najboljše na svetu.

Beautyfullblog Lepotna kanta maj

 

Izdelki so navedeni od leve proti desni.

  • Eucerin Roll-On dezodorant proti močnemu znojenju. V januarski lepotni kanti se je znašla različica na pršilo, deodoranti na kroglico pa so mi všeč še bolj. Tudi tega sva s Petrom uporabila v kritičnih dneh, ob intenzivnejšem znojenju
  • Maskara L’Oreal Volume Million Lashes Excess, odt. Excess Black. Posebna ščetka s številnimi ‘izrastki’ pobarva vsako trepalnico, pri tem pa se le te ne zlepijo. Zdi se mi, da bi bila lahko všeč tistim, ki imajo že svoje trepalnice dolge in goste, s to maskaro pa jim le dodajo črno barvo, da postanejo bolj opazne. Meni pa so bolj všeč maskare s klasično ščetko z dlačicami.
  • Micelarna raztopina L’Oreal Skin Perfection 3 in 1 Micellar Solution. Obožujem micelarne raztopine (ker res intenzivno očistijo kožo brez drgnjenja) in ta sploh ni slaba. Za ugodno ceno dobiš kar 200 ml izdelka. Všečna sta tudi občutek na koži, vonj in embalaža (ne strinjam se niti s komentarji v spletu, da skozi luknjico priteče preveč izdelka).
  • Lush Čustvena Brilijantnost Tekoča šminka, odt. Strastna. Lusheve tekoče šminke so mi res všeč, ker so naravne in lepo negovalne, na voljo v obstojnih ter super trendnih odtenkih in ker jih lahko uporabim tudi kot rdečila za lička. Za nežnejši učinek, jih na ustnice nanesem preko balzama in to kar s prsti. Cena: 18,50 E. www.lush.si
  • Lush Rose Jam mini gel za prhanje. Vonj vrtnic ni moj najljubši, a v tem valentinovem milu je v nekoliko bolj sveži različici, ker sta mu dodana limona in geranija. Čudovita barva in mini embalaža sta bili ravno pravšnji za poživitev zaspanih pomladnih juter.
  • L’Occitane Cerisier Princesse Parfum v mazilu sem uporabljala med nosečnostjo in v prvih mesecih dojenja, ker so mi klasične dišave v pršilu dražile nos in povzročale slabost. Ta je imel posebno lep, sadno cvetni vonj, ravno prav razigran, a še vedno dovolj nežen. Žal so bile te češnjeve note s šopkom nežnih cvetlic na voljo le v omejeni izdaji.
  • Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Najboljša krema med kremami za roke. Zelo dobro navlaži, nahrani in pozdravi razpokano kožo na rokah, a vseeno ne pusti mastnega filma. In to tako učinkovito, da na nego suhih rok za nekaj dni lahko kar pozabiš. Ima pa specifičen ‘8-hour vonj’ (meni je všeč, ker ga povezujem s kultno, originalno in tudi super kremo). To je izdelek za katerega z lahkoto rečem: prosi, moleduje ali naredi kar koli drugega, le da ga dobiš v (pravzaprav na) roke.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.