VIDEO: Delavnica ustvarjanja šopkov Gardenia za moje prijateljice

Obožujem, če lahko gostim vse svoje prijateljice naenkrat, da se med seboj spoznajo, sproščeno klepetajo, se razvajajo z dobrimi prigrizki in pijačo, pri tem pa ustvarijo nekaj lepega ali se naučijo nekaj novega. Cvetličarna Gardenia mi je z delavnico ustvarjanja šopkov, Cvetličnim druženjem, dala super idejo in dober izgovor, da sem naredila točno to. Kako zabavno je bilo, poglej v videu.

‚‚Že sto let se nisva videli.’’ Pogosto si s prijateljicami izrečemo to, da si povemo kako se pogrešamo, a hkrati razumemo, da je težko poleg družine, partnerja, službe, hobijev… vzdrževati še pogoste stike z vsemi ljudmi, ki jih imamo radi. In, da tudi v kratkem nimamo časa za kavo. A ko se takih ‚opravičil’ izreče preveč, je čas za spremembo, za akcijo kot je Cvetlično druženje z Gardenio, ki združuje čvekanje s prijateljicami, učenje novih spretnosti, uživanje v ženstvenem ustvarjanju, sladkanje z odlično čokolado in penino …

Če te zamika, da se Cvetličnega druženja udeležiš, na strani Cvetličarne Gardenia preveri kdaj so novi termini. Delavnice se lahko udeležiš sama, s prijatelji, sodelavci (npr. kot team building) ali pa jo organiziraš namesto rojstnodnevne zabave, dekliščine, baby shower partija …

⇒♥ Poglej pa tudi koliko Cvetlično druženje stane in vse o tem, kaj to sploh je. In kakšen šopek sem ustvarila prvič ;).

Bi se mi naslednjič pridružila in domov odnesla čudovit šopek, ki si ga ustvarila sama? Novi termini Cvetličnega druženja so (v pasaži Maxi ob 18:00):

  • 11. 04. 2019
  • 25. 04. 2019

Maham,

Nika

*Fotografije in video: Marko Delbelo Ocepek, montaža videa: Niki Krek
** Zapis je nastal v sodelovanju s Cvetličarno Gardenia.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.